English Version
This Site Is Available In English

OT و DST نعمت های خداوند هستند

OT و DST نعمت های خداوند هستند

هفتمین جلسه از دوره سوم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی بردسکن به استادی مسافر مهدی، نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه «DST،OT» روز سه شنبه 6 آبان ماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۴ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر. از نگهبان جلسه حسین آقا، گروه مرزبانی و راهنمای ارجمندم حمید آقا  که اجازه دادند در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم بسیار سپاسگزارم.
منت خدایی را عزّ و جلّ که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت. هر نفسی که فرو می رود ممد حیات است و چون بر می آید مفرح ذات پس در هر نفس دو نعمت است و بر هر نعمت شکری واجب
   از دست و زبان که برآید            کز عهده ی شکرش به در آید 
شاکریم که در کنگره ۶۰ قرار داریم، جایی که نعمات الهی در آن بی‌شمار است.
کنگره ۶۰ با بنیان گذار محترم خود، آقای مهندس حسین دژاکام، و روش درمانی «دی ‌اس ‌تی» (DST) و «داروی اوتی (OT)» و مجموعه سی ‌دی‌های ایشان، همه نعماتی هستند که خداوند به ما ارزانی داشته است. یقیناً، خداوند شما را بسیار دوست داشته که در این مکان مقدس و امن قرار داده است

اگر بخواهیم در ارتباط با موضوع جلسه صحبت کنیم، لازم است مفهوم «دی‌ اس تی» و «او‌ تی» را برای برخی از دوستان تازه‌ وارد توضیح دهیم، «او‌ تی» یا همان اپیوم تینچر به معنای همان تریاک با محلول ویژه است.
همچنین «دی‌ اس‌ تی» روش درمانی نوین است که آقای مهندس با استفاده از ضریب ۰/۸ در پروتکل‌های درمانی معرفی کرده‌اند. این روش در واقع به شیوه‌ای تدریجی دوز مصرفی فرد را از طریق راهنمای درمان افزایش یا کاهش می‌دهد.
در این مسیر، یک مسافر در کنگره ۶۰، در طول مدت درمان که معمولاً بین ده تا یازده ماه به طول می‌انجامد، می‌تواند به رهایی از اعتیاد برسد.
مردم غالباً بر این باورند که اعتیاد به مواد مخدر پایان‌ ناپذیر است و هیچ‌ گاه فرد از این دام رهایی نمی ‌یابد. این باور غلط، با تلاش‌های آقای مهندس دژاکام شکسته شده است. ایشان ثابت کردند که می‌توان با استفاده از خود تریاک ، افراد مصرف کننده را درمان کرده و به رهایی رساند.
آقای مهندس حتی فراتر از این نیز گام برداشته و از این روش در درمان مشکلاتی چون چاقی و نیکوتین (سیگار) نیز بهره برده‌اند. این کار با استفاده از روش تدریجی انجام می‌شود که نه تنها در اعتیاد، بلکه در دیگر مشکلات جسمی و روانی نیز مؤثر است. به همین دلیل، در کنگره ۶۰، ما با استفاده از آموزش‌های علمی و تربیتی، به ‌طور جامع به درمان جسم و روان خود می‌پردازیم.
در نهایت، باید بگویم که اگر شما وارد کنگره ۶۰ شده‌اید و در مسیر درمان قرار دارید، لطفاً صبر و حوصله داشته باشید. یادآوری می‌کنم که هیچ ‌چیز ارزشمند بدون تلاش و صبر به دست نمی‌آید.
در کنگره ۶۰، مانند یک درخت که به ‌تدریج رشد می ‌کند، ما نیز باید قدم به قدم و با صبر و تحمل به سوی رهایی پیش برویم.
سپاسگزارم از همه عزیزانی که به کنگره ۶۰ پیوسته‌ اند و از خداوند متعال می‌خواهم که این مسیر پر برکت را برای همه‌ دوستان هموار سازد.
از این که به صحبت های من گوش کردید از همه ی شما سپاس گزارم.
تایپ و ویراستار: مسافر امیر لژیون سوم راهنما مسافر سعید
عکاس: مسافر محمدحسن لژیون یکم راهنما مسافر حمید
ارسال خبر: مسافر محمد لژیون یکم راهنما مسافر حمید
مرزبان کشیک: مسافر حسن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .