English Version
This Site Is Available In English

شربت OT در کنار روش DST معنا پیدا می‌کند

شربت OT در کنار روش DST معنا پیدا می‌کند

جلسه دهم از دوره سی‌وپنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی کاسپین قزوین به استادی راهنما همسفر الهه، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر فریبا با دستور جلسه «DST, OT» روز دوشنبه ۵ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.  
 

خلاصه سخنان استاد:
خدای خود را شکر می‌کنم که فرصت دیگری شد تا این جایگاه را تجربه ‌کنم. از نگهبان و دبیر جلسه تشکر می‌کنم که اجازه دادند در این جایگاه قرار بگیرم. از راهنمای خودم همسفر محدثه تشکر می‌کنم، اگر هر کدام از ما در کنگره هستیم و ماندگار شده‌ایم به‌خاطر آموزش‌های راهنمایان است که بذر امید را در دل ما کاشتند و باعث شدند تا ما ادامه بدهیم. از همه شما عزیزان تشکر می‌کنم که امروز می‌توانم در کنار شما کسب آموزش کنم.  
دستور جلسه امروز «DST, OT» است. همه ما اطلاع داریم که از شربت OT برای درمان اعتیاد در کنگره۶۰ استفاده می‌شود، همان‌طور که در صورت‌مسئله اعتیاد صحبت شده همه ما سیستمی در درون بدن داریم، این سیستم‌ها دائماً در حال تلاش و کار کردن هستند که باعث می‌شوند بدن ما سالم و سلامت‌ باقی بماند و به ‌حیات خود ادامه دهد و به مجموعه این سیستم‌ها، سیستم‌ایکس می‌گوییم. این سیستم بسیار هوشمند است و متوجه کوچک‌ترین تغییر در بدن می‌شود، به همین دلیل وقتی شخص مصرف‌کننده مواد خارجی و بیرونی را وارد بدن خود می‌کند، بدن تغییر و تحول را احساس می‌کند و باعث می‌شود سیستم‌هایی که در بدن ما در حال کار هستند به واسطه مصرف مواد مخدری که وارد بدن می‌شود، اختلال در آن سیستم‌ها به وجود بیاید و نتوانند به درستی کار خود را انجام دهند.
شربت OT نقش بسیار مهمی را در کنگره۶۰ ایفا می‌کند. به طور مثال اگر یکی از اعضای بدن ما به جسم سختی برخورد ‌کند احساس درد شدیدی می‌کنیم، بلافاصله بدن ما وارد عمل و تشخیص می‌شود و سیستم ضد درد بدن شروع به ترشح کردن هورمون مورفین که تسکین‌کننده است می‌کند به همین دلیل بعد از گذشت ۵ دقیقه دردی را ما احساس نمی‌کنیم.
به همین سبب موادمخدر هم تشخیص داده می‌شود زمانی که جایگزین سیستم‌های درونی بدن ما می‌شود، سیستم‌های درونی بدن کار خود را نمی‌توانند به درستی انجام بدهند. هر چقدر طول دوره مصرف موادمخدر طولانی باشد تخریب بیشتری به جسم فرد مصرف‌کننده وارد می‌شود و سیستم‌ها به مرور زمان از کار می‌افتند. به همین خاطر در کنگره۶۰ به یکباره نمی‌توانیم ‌مصرف موادمخدر را برای شخص قطع کنیم‌؛ چون تنها ماده‌ای که می‌تواند جسم انسان را به تعادل برساند مواد بیرونی است.  
شربت OT به دلیل وجود آلکوئید‌هایی مورد نیاز بدن، باعث می‌شود که سیستم‌های درونی بدن که به واسطه مواد تخریب شده است به مرور زمان بازسازی و ترمیم شود. شربت OT از ۱۰ درصد تریاک خالص، ۲۰ درصد الکل طبی و ۷۰ درصد آب مقطر تشکیل می‌شود.
تمام آلکالوئیدهای مورد نیاز بدن که باید تولید شود تا بدن سرپا شود در تریاک موجود است. باید به مرور زمان در وعده‌های مشخص، به مقدار لازم استفاده ‌شود تا جسمی که تخریب شده و از کار افتاده است شروع به بازسازی ‌کند.
موضوعی که بسیار مهم است، مصرف شربت OT در بیرون از کنگره۶۰ نه تنها تأثیر مثبتی ندارد، ممکن است آسیب و تخریب‌های زیادی به شخص وارد کند؛ اما در کنگره۶۰ می‌تواند شفابخش و زندگی بخش باشد. شربت OT به تنهایی معنی خاصی ندارد؛ ولی وقتی که در کنار روش D.S.T قرار می‌گیرد معنا پیدا می‌کند.
ما در زندگی خود برای رسیدن به هر خواسته‌ای از روش‌های مختلفی استفاده می‌کنیم، ما باید بهترین روش را انتخاب کنیم تا به نتیجه بهتری برسیم. برای مثال برای پولدار شدن از راه‌های گوناگونی ارزشی و هم ضدارزشی می‌توان به آن رسید این بستگی به دانایی هر شخصی دارد که کدام راه را انتخاب کند. اعتیاد هم از این موضوع مستثنا نیست. در حال حاضر روش‌های گوناگونی از گذشته تاکنون وجود دارد که متأسفانه هیچ کدام به درمان قطعی منتهی نشده است و در حال حاضر تنها روشی که در سراسر جهان به رسمیت شناخته شده روش D.S.T  است که کامل‌ترین و جامع‌ترین روش‌ است.  
نکته کلیدی که در روش D.S.T وجود دارد این است که اندازه‌ها را همیشه رعایت کنیم. از این روش در زندگی خود نیز می‌توانیم استفاده کنیم و نتیجه بهتری بگیریم. در روش D.S.T برای اینکه نتیجه درستی بگیریم باید در وعده‌های مشخص، ساعت مشخصی و به مقدار لازم استفاده ‌شود تا به نتیجه مطلوبی رسید. اگر شخصی بر خلاف نظر راهنمای خود مقدار داروی خود را کم و یا زیاد کند؛ بازسازی جسم اتفاق نمی‌افتد و در نهایت به درمان نمی‌رسد.
اگر در مورد روش D.S.T بخواهم توضیح بدهم (D): مخفف دژاکام به معنی ضریب ۰/۸ است که با این ضریب کاهش و افزایش پله‌ها را انجام می‌دهیم. (S): به معنای استپ یا توقف تحت عنوان پله‌های ۲۱ روزه است. (T): هم به معنای تایم یا زمان در طول درمان ۱۰ الی ۱۱ ماه است که زودتر از این امکان ندارد به درمان برسیم.
قسمت دوم دستور جلسه تجلیل از راهنما همسفر خدیجه است. در لژیون، مدت زیادی با ایشان کنار هم بودیم و خاطرات خوبی با هم داریم. بخواهم به ویژگی‌های راهنما همسفر خدیجه اشاره کنم، اگر یکی از  این ویژگی‌ها در هر شخصی باشد بسیار ارزشمند است. یکی از این ویژگی‌ها روحیه تسلیم نشدن، جنگیدن و ادامه دادن، دارند. مسیر بسیار سخت، پرفراز و نشیبی را طی کردند اگر هر کس دیگری جای ایشان بود نمی‌توانست آن سختی‌ها را تحمل کند؛ ولی ایشان با آن روحیه جنگنده‌ای که داشتند برای رسیدن به هر خواسته‌ای تلاش می‌کردند و همین موضوع باعث شد تا امروز در کنار خانواده خود آرامش داشته باشد.
ویژگی بعدی همسفر خدیجه بسیار قدردان هستند و هر اتفاق مثبتی که در زندگی‌ ایشان‌ رخ داده نتیجه قدردانی آن است. ایشان همیشه عاشق خدمت کردن بود و دوست داشتند برای کنگره۶۰ کاری انجام دهد. خدمت‌های بسیاری را سپری کردند از جمله: مرزبان، جایگاه‌های ورزشبانی، راهنمایی و در حال حاضر هم مشغول خدمت ایجنتی در شعبه دهخدا هستند. ما نیز کنار ایشان آموزش می‌گیریم.
تجلیل ناراحت کننده است؛ ولی به این معنا است که راهنما توانسته تمام مسیر را بدون ناامیدی به پایان برساند و مسئولیتی را که داشته توانسته به درستی انجام دهد.
به رهجوهای ایشان و همین‌طور به راهنما همسفر محدثه بابت پرورش چنین رهجویی تبریک می‌گویم. امیدوارم بهترین‌ها در ادامه برای ایشان اتفاق بیفتد. جدایی از راهنما بسیار سخت است؛ اما همان طور که یاد گرفته‌ایم «پایان هر نقطه سر آغاز دیگری است.» برای راهنما چیزی لذت‌بخش‌تر از این نیست که شاهد خدمت‌گزار بودن شاگردان خود در کنگره۶۰ باشد و نتیجه آموزش‌های او نیز ثمربخش باشد.   
هفته گلریزان را در پیشرو داریم و کنگره۶۰ ازجایی حمایت نمی‌شود. ما وظيفه داریم به اندازه سهم خودمان نیز نقشی داشته‌ باشیم. آقای مهندس حسین دژاکام می‌فرمایند: «مصرف‌کننده بی‌مصرف نباشیم.» اگر در ‌کنگره۶۰ از طریق آموزش‌ها به حال خوش و آرامش رسيديم به واسطه انسان‌های زیادی بودند که کمک کردند تا چراغ کنگره۶۰ روشن بماند. وظیفه ما این است که برای پیشبرد اهداف کنگره۶۰ هر کاری انجام دهیم. برای اینکه در زندگی بهتر ارتقا پیدا کنیم باید ببخشیم و در جشن گل‌ریزان شرکت نماییم.
 

در ادامه تجلیل از راهنما همسفرخدیجه توسط ایجنت همسفر فاطمه انجام شد.

تایپ: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر مهناز (لژیون یازدهم)

عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مهناز (لژیون یازدهم)

ویرایش و ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر زهره نگهبان سایت
همسفران نمایندگی کاسپین قزوین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .