English Version
This Site Is Available In English

با روش DST داروی OT؛ از تلخی‌ به شیرینی تبدیل شد.

با روش DST داروی OT؛ از تلخی‌ به شیرینی تبدیل شد.

پنجمین جلسه از دوره دوازدهم از سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی ویژه مسافران نمایندگی حافظ با نگهبانی مسافر سعید و استادی مسافر حمید و دبیری مسافر محمدمهدی با دستور جلسه <<DST،OT>>در روز دوشنبه پنجم آبان ماه سال ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان حمید هستم یک  مسافر،از گروه مرزبانی و ایجنت محترم  تشکر می‌ کنم که اداره جلسه را به بنده واگذار کردند دستور جلسه هفته‌  DST و OT  می باشدابتدا این هفته رو  را به جناب آقای  مهندس و تمام خدمتگزاران OT تبریک عرض می‌کنم ،داروی OT دارویی است که در ظاهر بسیار تلخ، اما در باطن برای ما مصرف‌کنندگان شیرین‌ترین طعم زندگی را دارد.

سوالی که برای بنده پیش آمد چگونه چنین داروی تلخی برای بنده  این‌قدر دلنشین و دوست‌داشتنی شد؟ پاسخ ساده است؛ چون این دارو نیمه‌ی تاریک وجود مرا به نیمه‌ی روشن تبدیل کرد، روش DST و تحولات شگفت‌انگیزش، جهانیان را متعجب کرده است شاید این روش پیش‌تر هم وجود داشت، اما هرگز به بهره‌برداری نرسیده بود؛ چراکه کسی مانند جناب آقای مهندس نبود تا آن را در مسیر درست و علمی به کار گیرد.

شربت OT در همه جا وجود دارد، اما تنها در قالب روش DST است که به عنوان آنتی‌ایکس و داروی درمانی شناخته می‌شود این روش بود که به شربت تریاک ارزش و اعتبار بخشید. همان‌طور که جناب آقای مهندس می‌فرمایند، شربت تریاک همچون چاقویی است که بستگی دارد چگونه از آن استفاده کنیم؛ می‌تواند هم ابزار درمان باشد و هم ابزار تخریب. روش DST معادله‌ای است که هر دارویی را در آن قرار دهید، در نهایت به تعادل و نقطه‌ی صفر می‌رساند.

یکی دیگر از مزایای بزرگ این دارو، قطع ارتباط ما با ساقی‌های مواد مخدر است ما اکنون با نظم، احترام و احساس مسئولیت به کلینیک مراجعه می‌کنیم تا داروی خود را دریافت کنیم، و این خود نعمتی بزرگ است. امیدوارم همه‌ی ما، به‌ویژه سفر اولی‌ها، قدر کنگره و سفر خود را بدانیم روش DST و داروی OT فقط درمان اعتیاد نیست، بلکه درمانگر بسیاری از بیماری‌های جسمی و روحی نیز هست با سفری درست و قدرشناسی نسبت به این مسیر، می‌توانیم سلامتی کامل را تجربه کنیم.

برگزاری لژیون تغذیه سالم راهنمای محترم مسافر علی در روز دو شنبه

برگزاری لژیون ویلیام وایت راهنمای محترم مسافر داود در روز دوشنبه

دریافت نشان نه ماه رهایی مسافرمحمدمراد راهنمای محترم مسافر داود.

تهیه و تنظیم: مرزبان خبری مسافر عزت.

ویرایش خبر: مسافر حمید لژیون دوم.
متن خبر: همسفر پویا لژیون ششم ومسافر حمید لژیون نهم.
عکس: مسافر سعید لژیون سوم.
بارگزاری: مسافر محمدمهدی لژیون چهارم.

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .