English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_ روش تدریجی راه رهایی پایدار است.

گروه خانواده_ روش تدریجی راه رهایی پایدار است.

ششمین جلسه از دوره اول کارگاه های آموزشی خصوصی همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی تربت حیدریه با استادی راهنما همسفر سمانه، نگهبانی همسفر ندا و دبیری همسفرنازنین با دستور جلسه «DST.OT» در تاریخ 4 آبان ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
ابتدا ازنگهبان جلسه سپاسگزارم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند تا در خدمت شما آموزش بگیرم. موضوع دستور جلسه امروز، روش D.S.T یا همان تدریجی (پلکانی) است. گرچه ممکن است با نام‌های دیگری نیز از آن یاد شود، اما همگی به یک معنا هستند.
اگربخواهیم مفهوم واژه D.S.T را تحلیل کنیم، باید گفت حرف D اول به معنای ضریب کاهش و افزایش است که مقدار آن 0.8 می‌باشد. حرف S در میانه، اشاره به Step یعنی پله‌ها یا مراحل بیست‌ویک‌روزه دارد، و حرف T پایانی نیز از Time یعنی زمان گرفته شده که معمولاً بازه‌ای حدود ده تا دوازده ماه را دربر می‌گیرد.
حال این سؤال پیش می‌آید که چه چیزی در دل روش D.S.T نهفته است که باعث می‌شود فرد مصرف‌کننده مواد مخدر، فرد معتاد به نیکوتین، یا حتی افرادی که دچار اضافه‌وزن یا کاهش وزن هستند، بتوانند به تعادل و وضعیت ایده‌آل برسند؟
پاسخ این سؤال تنها در یک واژه خلاصه می‌شود: زمان. ما می‌دانیم که زمان در پیدایش و تداوم هستی نقشی بنیادین دارد و همه چیز بر پایه‌ی آن اتفاق می‌افتد. در درمان نیز همین‌گونه است؛ سه مرحله‌ی تغییر، تبدیل و ترخیص، همگی در بستر زمان شکل می‌گیرند. اگر فرد مصرف‌کننده‌ای در طول حدود ده تا یازده ماه به‌صورت تدریجی و منظم از دارو استفاده کند، سیستم ایکس بدن او به مرور بازسازی می‌شود و در نتیجه به درمان قطعی اعتیاد دست می‌یابد. در این روند، تغییر و تبدیل در جسم، فیزیولوژی و ساختار ذهنی فرد رخ می‌دهد و او به مرحله‌ی ترخیص، یعنی رهایی از بند اعتیاد، می‌رسد.
بنابراین درمی‌یابیم که زمان نه تنها در درمان اعتیاد، بلکه در تمام امور زندگی نقشی اساسی دارد. هیچ هدفی بدون در نظر گرفتن زمان به نتیجه مطلوب نخواهد رسید؛ حتی اگر نتیجه‌ای حاصل شود، کیفیت آن رضایت‌بخش نخواهد بود. در درمان اعتیاد نیز همین اصل برقرار است.
اما سؤال بعدی این است:آیا صرفاً با گذر زمان می‌توان به درمان قطعی رسید؟ پاسخ منفی است. تجربه نشان داده است که بسیاری از افراد پس از قطع مصرف برای مدتی کوتاه، بدون استفاده از روش علمی و داروی مناسب، دوباره دچار بازگشت می‌شوند.
علت این است که در کنار زمان، به داروی مناسب نیز نیاز داریم. بهترین و کامل‌ترین دارویی که تاکنون برای درمان اعتیاد کشف شده، شربت OT (او‌تی) است؛ دارویی که توسط آقای مهندس دژاکام ابداع شده است.
شربت OT ترکیبی از ده درصد عصاره تریاک و بیست درصد الکل است. این ترکیب به‌گونه‌ای تنظیم شده که بتواند تمام عوارض و سندرم‌های خماری ناشی از ترک را پوشش دهد. در گذشته، در کنگره ۶۰ هر نوع ماده مخدر با همان ماده درمان می‌شد؛ مثلاً هروئین با هروئین و شیره با شیره. اما با تجربه و پژوهش مشخص شد که شربت OT کامل‌ترین و متعادل‌ترین داروی ممکن است، زیرا ترکیبات طبیعی آن (۲۵ تا ۵۰ نوع آلکالوئید) با ساختار بدن انسان سازگار است و باعث بازسازی سیستم ایکس می‌شود.
در نتیجه، مثلث درمان (D.O.D) از سه ضلع تشکیل می‌شود:1. روش تدریجی (D.S.T) 2. داروی اوتی 3.میزان و دوز مناسب دارو که طبق دستور راهنما تنظیم می‌شود.
با کامل شدن این سه ضلع، نه تنها اعتیاد بلکه بسیاری از بیماری‌ها نیز قابل درمان هستند. خدا را شاکریم که در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که آقای مهندس با تلاش و ایمان، چنین روش علمی و انسانی را پایه‌گذاری کردند.
در حالی که هنوز بسیاری از کشورهای پیشرفته، اعتیاد را صرفاً بیماری روانی می‌دانند و تنها بر درمان‌های دارویی روان‌پزشکی تمرکز دارند، کنگره ۶۰ با درک عمیق از ماهیت جسمی و فیزیولوژیک اعتیاد، راهی مؤثر و پایدار ارائه داده است.
در پایان، خدا را شکر می‌کنم که ما در کنگره حضور داریم و از آموزش‌ها و تجربیات ارزشمند آن بهره‌مند می‌شویم. در آستانه‌ی جشن گل‌ریزان، امید دارم که با شکرگزاری حقیقی و مشارکت فعال، بتوانیم سهمی هرچند کوچک در گسترش این مسیر نورانی داشته باشیم تا افراد بیشتری از دام اعتیاد و بیماری نجات یابند.
از اینکه با سکوت زیبایتان به صحبت های من گوش دادید سپاسگزارم.

مرزبان کشیک: همسفر لیلی ومسافرخیراله
تایپ وویراستاری: همسفر فاطمه ( لژیون مرزبانی)
عکس وارسال :همسفر لیلی (مرزبان خبری)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .