English Version
This Site Is Available In English

خلاصه سی دی دعانویس

خلاصه سی دی دعانویس

پاسخ استاد به پرسش شاگرد: راه حل مشکلات فردی

شاگردی پرسید که چون نمی‌تواند افکارش را متمرکز کند، آیا اقداماتی مانند چله نشینی، روزه داری، یا شب زنده‌داری و عبادت بیش از حد معمول او را در بهتر شدن کارها موفق می‌کند؟.

استاد در پاسخ توضیح دادند که نوسانات افکار گاهی ناشی از مسائلی است که خود فرد مسبب آن است، وگاهی ناشی از قوه‌ای دیگر است که تحت کنترل فرد نیست. اگر احساس می‌کنید افکار منفی تمرکز را مختل

کرده است، باید آنها را از اندیشه دور کنید و به آنها فکر نکنید تا ضعیف شوند.

راه میانبر ممنوع :برای حل مشکلات، هیچ راه میانبری وجود ندارد؛ صراط مستقیم کوتاهترین راه است. نمی‌توان مشکلات بغرنج را با روزه سکوت، گیاه‌خواری، چله نشینی، یا مراجعه به دعانویس و... حل کرد.

برای مثال، اگر بدهکار هستید، زیارت رفتن یا روزه سکوت پاسخگوی بدهی شما نیست؛ بلکه باید کار و تلاش کنید تا بدهی خود را بپردازید.

عوامل ایجاد کننده مشکلات و راه حل‌ها:

۱ .اموال و وکالت :یکی از عوامل اصلی ایجاد مشکلات، از دست دادن اختیار مال خویش است. هرگز نباید وکالت کامل اموال و هستی خود را به یک نفر، حتی برادر، همسر یا دوست، واگذار کرد. نمونه‌هایی مطرح

شد که افراد با واگذاری تمام اموال به همسر یا فرزند، سرگردان شده و متضرر گشتند.

۲ .عدم رعایت ظرفیت :در برخورد با دیگران، باید ظرفیت و توانایی آنها برای دریافت محبت، مال، یا مسئولیت سنجیده شود. باید بررسی کرد که آیا فرد از کمک شما استفاده می‌کند یا سوءاستفاده.

۳ .آسیب‌های اعمال ماورائی (دعانویسی و انرژی درمانی):

دعانویسی :مراجعه به دعانویس اشتباه است. وقتی فرد به دعانویس اجازه می‌دهد تا برایش دعا بنویسد، عملاً به او اجازه می‌دهد وارد حریم شخصی‌اش شود و ممکن است موجودات و شیاطین(که دشمن انسان هستند) را به زندگی خود راه دهد که نتیجه‌اش نابودی است.

انرژی درمانی :در جهان هستی هیچ چیز مجانی نیست. افرادی که به دنبال انرژی درمانی بدون پشتوانه هستند، دچار عدم تعادل می‌شوند .هر روشی که فرد را به تعادل نرساند، مخرب است.

عارفان از طریق سیر و سلوک به عوالم بالاتر می‌روند، اما مصرف کنندگان مواد مخدر (مانند شیشه) به دلیل باز شدن حواس بر اثر مواد، به جهان‌های تحتانی حرکت می‌کنند.

۴ .آداب معاشرت و تزکیه :دخالت در کار دیگران (فضولی)، غیبت کردن، و نداشتن آداب معاشرت، باعث بی شخصیت شدن فرد می‌شود و مشکل ایجاد می‌کند. بدخواه دیگران بودن بدترین مرضی است که انسان را نابود می‌کند. رعایت احترام دیگران و درست زندگی کردن (تزکیه و پالایش) ضروری است.

۵ .اهمیت سلامتی و تعادل جسمی :انجام دادن کارها با تعلل (کوتاهی کردن) به هم ریختگی فکری ایجاد می‌کند. خواب کافی برای تعادل فکری حیاتی است؛ خواب کافی در ساعت مشخص (حداکثر تا ۹ یا ۱۰ شب

خوابیدن و ۵ صبح بیدار شدن) انواع بیماریها و مشکلات عصبی را از بین می‌برد. همچنین، راهنمایانی که اضافه وزن (بیش از ۱۰ کیلو) دارند، باید وزن خود را متعادل کنند، زیرا اضافه وزن باعث انواع بیماریهامی‌شود.

۶ .لزوم قابل اجرا بودن فرمانها :هر حکمی که قاضی (یا فرد مسئول) می‌دهد، باید قابل اجرا باشد. احکام غیرقابل اجرا (مانند ترک ناگهانی مواد مخدر یا دستور به کارهای افراطی) نه تنها مشکل را حل نمی‌کند، بلکه منجر به عواقب منفی می‌شود.

۷ .در مواجهه با مشکلات، ساعت‌ها فکر کنید و به دنبال راه گریز بگردید تا راه حل به خودی خود باز شود.

۸ .استراحت برای باز شدن اندیشه :وقتی در یک کار وقفه یا رکود ایجاد می‌شود، باید استراحت کرد یا مشغول کار دیگری شد تا دریچه اندیشه باز شود و القائات (راه حلها) به فرد برسد. اصرار و پافشاری بر حل مسئله در حالی که افکار درگیر است، جواب نمی‌دهد.

۹ .استفاده از حس‌های معمولی و هوشیاری :مشکلات به وجود می‌آیند زیرا ما به حس‌های درونی و بیرونی خود توجه نمی‌کنیم. ما می‌بینیم اما متوجه نمی‌شویم، و می‌شنویم اما گوش نمی‌کنیم. باید کاملاً هوشیار باشیم و در هنگام صحبت، عکس‌العمل دیگران (ناراحتی، تعجب، فهمیدن) را درک کنیم و اگر کسی را آزرده کردیم، سریعاً حال او را بهبود بخشیم.

همچنین در کارهای نوشتاری و اداری، باید تمام مطالب را با دقت بخوانیم و بررسی کنیم تا اشتباهی رخ ندهد.

۱۰ .حکمت سختی‌ها :تنها رفتن به جنگ حیات سخت است؛ باید مقدمات و نیروها را فراهم کرد. صلاح انسان فقط اسلحه نیست، بلکه شامل افکار، اندیشه، قلم، بیان و پول است. خداوند عمداً حیات را با فراز و نشیب و مشکلات خلق کرده است تا ادامه داشته باشد و انسان قوی شود و یاد بگیرد؛ اگر همه چیز مثبت بود، زندگی ملال‌آور و بی‌معنا می‌شد.

جمع‌بندی :نکته مهم این است که انسان محور و کلید تمام مسائل است .انسان‌های آگاه می‌دانند که خودشان مسبب اصلی مشکلات هستند، هرچند ممکن است دیگران هم نقش داشته باشند، اما این ما هستیم که اجازه وقوع آن را داده‌ایم. برای حل مسائل باید ببینیم ایراد کار ما کجاست.

 

تهیه و تدوین: گروه خدمتگزاران سایت 

مرزبان خبری: مسافر محمد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .