English Version
This Site Is Available In English

داروی OT، مکمل روش DST

داروی OT، مکمل روش DST

نهمین جلسه از دوره سوم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی امیرکبیر، با استادی دستیار دیده‌بان محترم مسافر آرمین، نگهبانی مسافر مرتضی و دبیری مسافر فرهاد، با دستور جلسه‌ی «DST , OT» روز شنبه 3 آبان ساعت ۱۷ آغاز گردید.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان آرمین هستم یک مسافر. خدا را شاکرم که فرصت دیگری به من داده شد تا در یک شعبه دیگر خدمت کنم و آموزش بگیرم. از ایجنت و راهنمای محترم تشکر می‌کنم که من را دعوت کردند تا بتوانم این جایگاه را تجربه کنم. دستور جلسه OT  و DST مکمل یکدیگر هستند. زمانی که وارد کنگره شدم برایم سؤال شد که چرا وقتی بیرون از کنگره OT را مصرف می‌کردم ولی نتیجه نمی‌گرفتم.

در کنگره متوجه شدم که اعتبار OT  به اجرایی شدن روش DST  است. اگر روش DST پشت شربت تریاک نبود، واژه داروی شفابخش OT معنا نداشت. بیرون از کنگره هم دارو هست و هم شربت ، ولی چرا نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود. کسانی که بیرون از کنگره هستند، باید  سری به کنگره می‌زدند تا ببینند که این شربت تریاک باید یک روشی به قدرت روش DST پشتش باشد. این تلاش و هوش آقای مهندس بود تا روش DST  به این خوبی جا بی افتد.

OT در سال‌های قبل از سال 87 معنایی نداشت و در حال خارج شدن از چرخه دارویی بود. به لطف آقای مهندس و صد نفر ابتدایی که حاضر شدند یک مسیری را طی کنند تا بتوانند این دارو را مصرف کنند و باعث شوند تا OT در چرخه دارویی باقی بماند تا من بتوانم به راحتی آن را تهیه و مصرف نمایم. به‌واسطه داروی  OT  بند ما با اعتیاد جدا شد و باعث شد رابطه ما با ساقی مواد و شکل تهیه آن قطع شود و با یک نامه بتوانیم خیلی محترمانه دارو را دریافت کنیم.

در گذشته کیفیت تریاک بالا پایین می‌شد، تقسیم کردن یک گرم تریاک به 30 قسمت مساوی بسیار سخت بود، ولی در مصرف داروی OT چنین مشکلاتی وجود ندارد. به لطف و درایت آقای مهندس امروزه بالغ‌بر 52 کلینیک وجود دارد که در آن‌ها لژیون برگزار می‌شود و نشان می‌دهد که روش DST به‌عنوان یک روش دقیق درست و سالم پذیرفته‌شده است.

بالغ‌بر 404 کلینیک در سراسر کشور وجود دارند که با کنگره همکاری می‌کنند. اگر این روش درست نبود قطعاً بسیاری بودند که به هر طریق سنگ‌اندازی کنند. یکی از حسرت‌های کنگره‌ای من این است که چرا در اوایل سفرم متوجه نشدم که OT  قرار است چه کاری برای من انجام دهد. وقتی فهمیدم که چه کار ارزشمندی برای من انجام می‌دهد، دیگر داروی درمان بود و مواد مصرفی نبود و آنجا تازه شخصیت من تغییر کرد.

روش DST  در کل کشور مکمل داروی OT  شد. اگر من می‌خواهم درمان بشوم باید داروی OT را با روش DST و به شکل کامل اجرا کنم. آقای مهندس با سعی و ممارست توانستند روش DST  را جا بی اندازند و آن صد نفر راه را ادامه دهند و اگر پای یکی از آن صد نفر می‌لغزید و تلاشش را کمتر می‌کرد دیگر داروی OT وجود نداشت و اگر آن هزار نفر ادامه نمی‌دادند، و افراد زیادی که به 90 هزار نفر درمان شده رسیده است، این افراد اعتباری بخشیده‌اند تا بتوانیم در جامعه حرفی برای گفتن داشته باشیم.

این افراد بعد از رها شدن قدردان کنگره بوده‌اند و دینی به کنگره ندارند ولی باید سه کار را انجام دهند. فالوآپ اول، فالوآپ دوم و فالوآپ سوم. این یکی از راه‌هایی است که نشان می‌دهد من قدردان کنگره هستم. تمام نمایندگی‌های دور افتاده کنگره به واسطه فالوآپ‌های ما می‌توانند ظرفیت دارو و کلینیک دریافت کنند. در شش ماهه اول 3686 نفر با روش DST و داروی OT رها شده‌اند و بالغ بر 13 هزار نفر در حال درمان هستند.

این اعداد بیرون از کنگره قابل درک نیست ولی در کنگره 60 این‌گونه نیست و ما در پایان سفر هم نمی‌دانیم چه مدت از رهایی ما گذشته است. این‌قدر که به ما خوش می‌گذرد. از آقای مهندس که این گوهر گران‌بها را برای ما به یادگار گذاشتند تا هرکسی با هر ماده مصرفی بتواند به رهایی برسد، تشکر می‌کنم.

از دیده‌بان محترم جناب آقای لطفی که تلاش بسیاری کردند تا مشکلات OT  را حل کنند تا همه بتوانند به راحتی به OT دست پیدا کنند تشکر می‌کنم. از شورای OT در تمام کشور که همیشه در تلاش هستند تشکر می‌کنم. از عزیزانی که در کل کشور بالغ بر 2024 نفر هستند که در سمت‌های مختلف خدمت می‌کنند و از زندگی خودشان می‌گذرند و ممکن است که ما هیچ‌وقت این عزیزان را نبینیم تشکر می‌کنم. از خدمتگزاران پورتال تشکر می‌کنم و امیدوارم که از روش DST و OT و تلاش‌های جناب مهندس ممنون و قدردان باشیم تا بتوانیم سفر خوبی را تجربه کنیم و به حال خوش برسیم.

تایپ، عکس و پیاده‌سازی: مسافر میلاد، لژیون یکم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .