English Version
This Site Is Available In English

شربت OT داروی شفابخش است، نه مواد مخدر

شربت OT داروی شفابخش است، نه مواد مخدر

به نام قدرت مطلق الله. همان‌طور که می‌دانید، روش DST روشی است که توسط بنیان‌گذار کنگره ۶۰، جناب آقای مهندس حسین دژاکام کشف شده است. این روش از سال ۱۳۷۷ تا به امروز، جان تعداد بسیار زیادی از مصرف‌کنندگان مواد مخدر را نجات داده و آن‌ها به‌طور ۱۰۰ درصدی درمان شده‌اند. درمانی که اگر فرد مصرف‌کننده، حتی ماده مصرفی او هروئین  بوده باشد، پس از درمان با این روش، در صورتی که در لابراتوار تولید هروئین یا در مزرعه کشت خشخاش حضور داشته باشد، هیچ‌گونه میل، هوس یا وسوسه‌ای پیدا نمی‌کند.

این روش علاوه بر درمان اعتیاد به مواد مخدر، برای درمان سیگار و کاهش وزن نیز مؤثر و مفید واقع شده است. روش DST یا همان روش تدریجی و پله‌ای از سه حرف تشکیل شده است: D مخفف دژاکام است و نشان‌دهنده ضریب کاهش یا افزایش (۰/۸) می‌باشد. S یعنی پله‌های کاهش یا افزایش در مصرف روزانه. T یعنی حداقل زمان درمان که ۱۰ ماه می‌باشد.

روش DST به تنهایی نمی‌تواند به‌طور کامل کارساز باشد؛ بلکه در کنار این روش، شربت تریاک یا همان OT به‌عنوان مکمل درمان استفاده می‌شود. شربت OT یکی از قوی‌ترین داروهای خوراکی است که به دلیل دارا بودن مشتقات تریاک، امروزه به‌عنوان داروی تجویزی قانونی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تجربه نشان داده است که شربت OT نیز به تنهایی عملکرد کامل و مناسبی ندارد؛ بلکه زمانی می‌تواند روی یک مصرف‌کننده که خواستار درمان است مؤثر باشد که در کنار روش DST استفاده شود. ترکیبات شربت OT دارای اثرات متقابل کاهنده و افزاینده هستند که یکدیگر را تعدیل می‌کنند. همین مسئله باعث شده است که شربت OT دارای خواص درمانی پیچیده، کامل و بی‌نظیر باشد؛ بدون اینکه عارضه منفی خاصی به‌ جا بگذارد. به همین دلیل، در بین اعضای کنگره ۶۰ به این دارو «داروی شفابخش» می‌گویند.

در شربت OT، بیش از ۲۵ نوع آلکالوئید دارویی وجود دارد که هر کدام وظیفه خاص خود را بر عهده دارند و در کنار هم یک مجموعه متعادل و هماهنگ را تشکیل می‌دهند. ترکیبات این شربت شامل مواد مختلف شیمیایی و طبیعی است که میزان آلکالوئیدهای موجود در آن بسته به روش تهیه و منطقه تولید تریاک متفاوت می‌باشد. مصرف شربت OT باید بر اساس پروتکل DST برنامه‌ریزی شود و فرد مصرف‌کننده با توجه به نوع ماده مصرفی و میزان مصرف، طبق دستور راهنما از این دارو استفاده می‌کند.


منبع: کتاب چهارده مقاله
نویسنده:همسفر فیروزه رهجوی راهنما همسفر ملیحه(لژیون جونز)
رابط خبری:همسفر ملیحه
ارسال: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر مهتاب (لژیون دوم)دبیر دوم سایت
نمایندگی همسفران خمین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .