English Version
This Site Is Available In English

وحدت و همدلی

وحدت و همدلی

 جلسه لژیون ویلیام وایت با استادی و نگهبانی راهنمای وایت آقا سعیدچنگانیان بادستورجلسه " جهان‌بینی در ورزش " یک‌شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۳۰ آغاز بکار نمود.

خلاصه سخنان استاد :

سلام دوستان سعید هستم یک مسافر، جهان‌بینی؛ ضلع مهم مثلث درمان اعتیاد؛ جهان‌بینی، یکی از اضلاع اصلی مثلث درمان اعتیاد است. اهمیتی که این مقوله دارد، تنها محدود به درمان اعتیاد نیست، بلکه در دنیای بیرون از کنگره نیز و در امور روزمره، برای تمامی افراد جامعه نقشی بنیادین ایفا می‌کند. اما جهان‌بینی چیست؟ جهان‌بینی در حقیقت نوع نگرش و برداشت ما از جهان هستی و موقعیت‌هایی است که در جریان زندگی روزمره، در تعامل با سایر انسان‌ها و با واقعیت‌های هستی با آن‌ها روبه‌رو می‌شویم. در دستور جلسه‌ی این هفته، قرار است بررسی کنیم که چگونه جهان‌بینی در ورزش‌های کنگره می‌تواند موجب «حال خوش» و در نتیجه، زمینه‌ساز کمال و ارتقای فردی شود.
در روزهای جمعه، نخستین مرحله‌ی تمرین ما سحرخیزی است؛ عادتی که خود به‌تنهایی شادی و نشاط را به همراه دارد.
پس از آن، با انجام نرمش‌های سبک به استقبال صبحانه می‌رویم. این نرمش‌ها برای مسافرانِ سفر اول نقشی مؤثر در جذب بهتر داروی OT دارند. صرف صبحانه در کنار اعضای لژیون و راهنما، تجربه‌ای شیرین از «وحدت و هم‌دلی» را رقم می‌زند؛ تجربه‌ای که روابط میان اعضا را خارج از چارچوب رسمی کنگره، صمیمی‌تر و عمیق‌تر می‌سازد. پس از صبحانه، نوبت به ورزش و مسابقه می‌رسد؛ جایی که دوباره درمی‌یابیم، در هر رقابت یا «برنده می‌شویم» یا «می‌آموزیم» و چیزی به نام باخت وجود ندارد. این همان مفهوم زندگی به سبک کنگره‌ی ۶۰ است؛ یعنی زیستن در مسیر تعالی، کمال و آرامش درونی.


تایپ : مسافر احسان لژیون وایت

ارسال : مسافر عسگر

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .