English Version
This Site Is Available In English

در ورزش یا برنده می شویم و یا می آموزیم

در ورزش یا برنده می شویم و یا می آموزیم

چهارمین جلسه از دوره پنجاه و دوم کارگاه‌های صبحگاهی عمومی کنگره۶۰، نمایندگی پارک لاله، به استادی راهنمای محترم مسافر ‌احسان، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر علیرضا با دستور جلسه « جهان بینی در ورزش» در روز پنج‌شنبه اول آبان ۱۴۰۴ ساعت ۶ صبح آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:


سلام دوستان احسان هستم یک مسافر:
خدا را شاکرم بابت حضور در پارک لاله و تمام لحظه های زندگی از بعد از کنگره به واسطه آگاهی که بدست آوردیم نگاه ما متفاوت شد و از ایجنت محترم پارک و گروه مرزبانی و نگهبان و دبیر ایشان تشکر می کنم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند .
دستو جلسه جهان بینی در ورزش است و من ابتدا می خواهم در مورد کلمه ورزش صحبت کنم .

ورزش ، برای پایدار ماندن سلامتی مثلثی ترسیم شده است یکی از اضلاع خیلی مهم در کنار خواب و تغذیه ورزش است . همیشه نگاه من به ورزش به این صورت بود که برای تفریح و لذت ورزش می کردم . اما در کنگره انسان ها برای رسیدن به اهداف خود تلاش می کنند. تلاش برای رسیدن به اهداف باید با حفظ و پایدار بودن در سلامتی جسم و فیزیولوژی همراه باشد . نگهداری از جسم یکی از اضلاع مثلث سلامتی است . پیاده روی منظم روزانه و حضور در ورزش های پارک و ورزش های آبی در روز های زوج که توسط کنگره برنامه ریزی شده است و بنیان محترم کنگره نیز منظم برنامه ها را انجام می دهند و الگویی برای من مسافر هستند .

دقت فراوان برای نگهداری صحیح از فیزیولوژی برای رسیدن به اهداف مهم و بدون نگهداری به اهداف نخواهد رسید . برای مثال اگر ما بخواهیم به شیراز یا تبریز برویم اگر خودرو سالم نباشد من به مقصد نخواهم رسید . فیزیولوژی مانند خودرو است و ورزش یکی از ابزارهای نگهداری صحیح از فیزیولوژی است . جهان بینی در ورزش به این دلیل که کمال گرایی در همه انسان ها وجود دارد و زمانی که کاری را انجام می دهم میخواهم قدرت و تلاش خود را نسبت به دیگران نشان بدهم و مسابقات به همین دلیل به وجود آمده است . یک بعد سرگرمی و یک بعد اجتماعی دارد . کنگره به من آموزش می دهد که ما ورزش را برای سلامتی و راه و آسایش انجام می دهیم تا بتوانیم لذت ورزش کردن را ببریم . مسابقه دادن هم کار ارزشمندی است  و لذت بخش است . پیام ما در ورزش کنگره این است که یا می بریم یا می آموزیم و باخت معنا ندارد .

اما تلاش انسان باعث دریافت بهتر می شود و کسب مقام و رتبه بهتر خواهد شد . وقتی تیم ملی یک کشور در مسابقه پیروز می شود بار معنوی و شور و شوق تمام جامعه را فرا می گیرد. شادی به جامعه تزریق می شود . برای برنده شدن باید تلاش کرد ولی برنده شدن به هر قیمتی درست نیست . برای ماندگار شدن نباید به هر قیمتی برنده شویم . پوریای ولی به احترام مادر رقیب مسابقه را واگذار کرد یا جهان پهلوان تختی در مسابقه از دست آسیب دیده حریف خود برای بردن استفاده نکرد و مجسمه تختی را در آن کشور ساخته اند . همیشه باید نگاه متفاوت حتی در ورزش داشته باشیم و این نگاه یعنی اینکه هر چیزی را به هر قیمتی نباید بدست بیاوریم . از دل جوانمردی و گذشت پیروز شدن بسیار ارزشمند است .

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .