English Version
This Site Is Available In English

ورزش باعث نشاط و شادابی می‌شود

ورزش باعث نشاط و شادابی می‌شود

با توجه به دستورجلسه جهان‌بینی در ورزش، در خدمت دبیر رشته تنیس روی میز و ورزشبان والیبال هستیم. در ادامه گفت‌وگویی صمیمانه با آن‌ها داشتیم که توجه شما را به آن جلب می‌کنیم.

همسفر شهربانو و مسافرشان نورمحمد با بیش از ۳۰ سال مصرف آنتی‌ایکس تریاک وارد کنگره شدند. با متد DST و داروی OT به راهنمایی مسافر یعقوب و همسفر زهرا سفر کردند. در حال حاضر به مدت ۱ سال و ۳ ماه و ۱۶ روز است که به لطف خدا و دستان پر مهر آقای مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی همسفر شهربانو در کنگره دارت و تنیس روی میز است.

از ورزش تنیس کمی برای ما بگویید.

به نظر من ورزش تنیس ورزشی نرمال است که نه زیاد سنگین و نه زیاد سبک می‌باشد و مناسب برای عموم افراد محسوب می‌شود؛ کسانی که علاقمند به ورزش‌هایی با کمی جنب‌وجوش و تمرکز هستند، پیشنهاد می‌کنم حتماً ورزش تنیس را امتحان کنند.

ورزش تنیس روی میز علاوه حرکات نرم و انعطاف‌پذیر، باید از سرعت عمل بالایی نیز برخوردار بود و در عین حال ورزشی بسیار شیرین و دلنشین به شمار می‌رود.

آیا ورزش کردن روی سیستم شبه افیونی بدن نقشی دارد؟

صددرصد بله؛ ما در کنگره آموختیم که روان سالم در جسم و بدن سالم است و برای داشتن جسمی سالم باید با تغذیه مناسب و ورزش کردن به آن احترام گذاشت. با ورزش کردن غدد شبه افیونی درون بدن شروع به ترشح نموده و باعث نشاط و شادابی فرد می‌گردد؛ بنابراین ورزش روی تمام سیستم‌های فیزیولوژی ما تأثیر به‌سزایی دارد.

نقش مربی یا راهنما در انتقال جهان‌بینی صحیح به ورزشکاران چیست؟

من به عنوان نه‌تنها یک راهنما یا مربی؛ بلکه در جایگاه یک مادر، همسر، دوست یا استاد و معلم نقش بسیار مهمی در انتقال تمام صفات به فرد مقابل خود دارم و برای انجام این عمل ابتدا باید به عنوان الگو از خود شروع نمایم؛ تنها در این‌صورت است که قادر هستم جهان‌بینی که بماند، هر آنچه که در مسیر ارزش‌ها و صراط مستقیم قرار دارد را به فرد دیگری آموزش و انتقال دهم.

در آخر اگر صحبتی دارید با جان‌ودل می‌شنویم.

همسفران عزیز حضور خود در پارک و انتخاب رشته ورزشی را کمی جدی بگیرند؛ از همسفران عزیز درخواست می‌کنم، حال که بستر ورزش در کنگره برای ما فراهم شده است، قدردان آن بوده و کمال استفاده را از آن ببریم؛ زیرا آقای مهندس هر آنچه که برای ما مفید است را در دستور کار خود قرار داده‌اند تا به نوعی خانواده بزرگ کنگره۶۰ از حال‌خوش، تندرستی و سلامتی بهره‌مند شوند.

همسفر مریم و مسافرشان قدیر با بیش از ۱۰ سال مصرف آنتی‌ایکس شیره وارد کنگره شدند. با متد DST و داروی OT به راهنمایی مسافر رضا و همسفر زهرا سفر کردند. در حال حاضر به مدت ۸ ماه و ۷ روز است که به لطف خدا و دستان پر مهر آقای مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی همسفر مریم و مسافرشان در کنگره والیبال است.

به عنوان ورزشبان والیبال از مزایای این رشته ورزشی کمی برای ما صحبت کنید!

والیبال ورزش خیلی خوبی است؛ زیرا باعث می‌شود فرد با بقیه هماهنگ شده و یاد بگیرد با تیم کار کند. در والیبال کسی به‌تنهایی برنده نمی‌شود، همه باید با هم همکاری کنند؛ این ورزش باعث می‌شود بدن قوی‌تر و حال فرد بهتر شده و فکر او منظم‌تر کار کند.

در کنگره۶۰ هم، ورزش کمک می‌کند که حال جسم و روح‌ ما خوب شده و یاد بگیریم احترام، نظم و رفاقت را تمرین کنیم.

چرا ورزش کردن در کنگره ۶۰ جزء جهان‌بینی می‌باشد؟

در کنگره۶۰ ما یاد می‌گیریم که انسان از سه بخش ساخته شده؛ جسم، روان و جهان‌بینی، ورزش کردن باعث می‌شود جسم قوی شده، وقتی جسم قوی و سالم باشد، حالِ روان فرد بهتر می‌شود و وقتی حال روان خوب باشد، فکر و نگاه آدم به زندگی هم مثبت‌تر می‌شود؛ برای همین ورزش فقط حرکت بدن نیست، بلکه یه نوع آموزش برای فکر و رفتار ما نیز است؛ زیرا در ورزش یاد می‌گیریم نظم داشته باشیم، احترام بگذاریم، تلاش کنیم و ناامید نشویم.

همه‌ این‌ها یعنی: ورزش بخشی از جهان‌بینی است؛ زیرا کمک می‌کند نگاه ما به خود و زندگی درست‌تر شود. 

به نظر شما تفاوت ورزش در بیرون از کنگره و ورزش کنگره در چیست؟

تفاوت آن در این است که؛ در کنگره۶۰ هدف فقط قوی شدن بدن نیست و برد باخت مطرح نیست، این‌جا ما ورزش می‌کنیم تا حال‌ ما خوب شده، محبت را یاد بگیریم، با بقیه همکاری کنیم و در آرامش باشیم.

در آخر اگر صحبتی دارید با جان‌ودل می‌شنویم.

از وقتی وارد کنگره۶۰ شدم، یاد گرفتم که ورزش فقط برای بدن نیست، برای آرامش دل و فکر هم است. این‌جا یاد گرفتم که با محبت، نظم و خدمت می‌شود حال خوب ساخت و به بقیه نیز حال خوب را هدیه داد.

امیدوارم همه‌ ما بتوانیم با کمک هم، در مسیر سلامتی، عشق و آموزش جلو برویم و هر روز بهتر از دیروز باشیم. خدمت کردن در کنگره برای من یه افتخار بزرگ است.

طراح سؤال و مصاحبه‌گران: همسفر ملکه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون ششم) همسفر سمانه رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون هفتم)
عکاس: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون هفتم)
همسفران نمایندگی رضا مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .