English Version
This Site Is Available In English

روح در بدن انسان نقش شمس را دارد.

روح در بدن انسان نقش شمس را دارد.

در  سی‌دی رب ۱
مراتب نفس فقط در انسان کامل می‌شود چون فقط انسان روح دارد و یزدان پاک روح را مختص انسان قرار داده است و نفس می‌تواند با وجود روح به درجه کمال برسد.
نفس در سایر موجودات نیاز به تکامل ندارد پس نیاز به روح هم ندارد.

هنگامی که بخواهیم کاری را انجام دهیم؛ باید در مورد آن اطلاعاتی داشته باشیم. مثلاً برای درمان بیماری‌های انسان باید اول خود انسان را خوب بشناسیم تا بتوانیم بیماری او را درمان کنیم باید صورآشکار و صور پنهان او را بشناسیم.
با شناخت تقریبی صور آشکار بود(جسم) که آقای مهندس توانست بیماری اعتیاد، چاقی و سیگار را حل کند.

اما صور پنهان انسان چیست؟صور پنهان یعنی صورتی که دیده نمی‌شود و برای درست کردنش باید به سراغ نفس روح عقل و .... برویم. آقای مهندس می‌گویند: به نظر من تنها کتابی که در مورد صور پنهان صحبت می‌کند، کتاب‌ قرآن‌کریم است.
در قرآن‌کریم آمده است که؛ انسان از نفس واحد تشکیل شده است و انسان با مرگ از بین نمی‌رود و حیات او ادامه دارد. همچنین هنگام مرگ نفس او تحویل داده می‌شود و در مورد گرفتن روح چیزی نگفته است.
روح از نفس جدا است. نفس در سایر موجودات به جز انسان نیاز به تکامل ندارد و نیازی به روح هم ندارد.
مثلاً حیوانات که فقط  تغییر در صور ظاهر آنها انجام می‌شود و تغییری روی صور باطن ندارند. چون هیچ وقت یک  ببر نمی‌تواند خواندن و نوشتن را یاد بگیرد پس تکامل ندارد و آن چیزهایی که می‌داند به صورت غریزی است.
روح در بدن انسان نقش شمس را دارد و دائم انسان را به کارهای مثبت و خوب هدایت می‌کند ما هیچ روح خبیث و شیطانی نداریم یک روح داریم آن هم مثبت است که؛ مثل یک معلم نفس ما را راهنمایی می‌کند.

ما ارواح نداریم اما انفس یعنی نفس‌های متعدد مثل نفس‌اماره و نفس‌لوامه و نفس‌مطمئن داریم.
زمانی روح می‌تواند روی نفس تاثیر بگذارد که نفس به تکامل رسیده باشد.

نگهبان از استاد می‌پرسد آیا روح قسمتی از نفس است؟ استاد می‌گوید: خیر اگر نفس کامل باشد؛ روح روی آن تاثیر می‌گذارد اما اگر کامل نشود روح هیچ کاری نمی‌تواند بکند.
مثلاً قلب به تنهایی عمل می‌کند اما بدون خون نمی‌تواندکاری بکند؛ اما جریان خون از مغز دستور می‌گیرد بنابراین نفس و روح هم در کارشان به نوعی با هم ارتباط دارند. ما باید در زندگی حرف روح یا ملک را گوش دهیم تا خودمان را بشناسیم و مسائل و مشکلاتمان را  بتوانیم حل کنیم و به آرامش برسیم.

منبع: سی‌دی رب ۱
نویسنده: همسفر ثریا رهجوی راهنما همسفر مرضیه( لژیون یکم)
ویراستاری و ارسال: همسفر شایسته رهجوی راهنما همسفر نازنین( لژیون دوم) (دبیر‌ دوم ‌سایت)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .