English Version
This Site Is Available In English

ورزش مکمل درمان است

ورزش مکمل درمان است

سلام دوستان فاطمه هستم همسفر

جهان‌بینی در ورزش، یعنی ورزش کردن، فقط برای برد و باخت نیست؛ بلکه برای داشتن تعادل جسمی و روانی حفظ ادب و احترام است. در کنگره۶۰ در میدان‌های ورزشی یاد گرفتم که هم دیگران را محترم بشمارم و هم از ورزش کردن لذت ببرم و آموزش بگیرم. اگر بخواهم از فواید ورزش دارت بگویم: تقویت و تمرکز حافظه، کاهش استرس، افزایش آرامش ذهنی و یک ورزش چالش برانگیز است که هم تفریح است و هم رقابت سالمی را به همراه دارد.

برای این‌که در این ورزش پیشرفت کنیم؛ باید صبور باشیم و تمرین منظم و دقت داشته باشیم. ورزش ذهن را از دغدغه‌های روزمره دور می‌کند و به کاهش اضطراب و افسردگی کمک می‌کند. جامعه ورزشی باید پر از اخلاق خوب و رفتار احترام‌آمیز باشد و ورزشکاران به قوانین بازی پایبند، باشند. در پی برد و باخت نباشند، ادب و جوانمردی را حفظ کنند تا محیطی سالم و دوستانه برقرار شود؛ اگر از حس و حال ورزش دارت در مورد خودم بگویم، وقتی این ورزش را شروع کردم، تمرکزم خیلی بالا رفت.

حس آرامش و شادی عمیقی به من می‌داد و برای من پر از آموزش و‌ تجربه بود ولی اوایل به این شکل نبود و من اصلاً با ورزش انس نداشتم و حضور در پارک برای من بسیار سخت بود و هیچ انرژی نمی‌گرفتم. در طول سال‌های زندگی‌ام ورزش جز برنامه زندگی من نبود ولی از وقتی وارد کنگره شدم به اهمیت ورزش و دوست داشتن خودم پی‌بردم. از بنیان کنگره۶۰ بسیار سپاس‌گزارم که این بستر را برای ما فراهم کردند، تا آموزش ببینیم و به حال خوب برسیم.

در دستور جلسه جهان‌بینی در ورزش سال گذشته بود که تصمیم خود را گرفتم تا برای خودم یک رشته ورزشی انتخاب کنم. اوایل، رفتن به پارک برای من سخت بود؛ زیرا هنوز برنامه زندگی‌ام را منظم نکرده بودم وخواب من تنظیم نشده بود ‌و خیلی دیر می‌خوابیدم. وقتی در پارک بچه‌ها از حس و حال خوبشان و انرژی صحبت می‌کردند، برای من قابل درک نبود ولی ذره‌ذره که به زندگی و خواب خود نظم دادم و روزهای جمعه مستمر در پارک شرکت کردم، من هم از ورزش کردن، لذت بردم و انرژی گرفتم.

چیزی که باعث شد، ورزش دارت را انتخاب کنم. فواید خاص این ورزش بود و‌ حس خوبی که در کنار بقیه ورزشکاران می‌گرفتم. دارت، فقط یک بازی نیست، مسیری است به سوی تمرکز، صبوری و آرامش ذهن در این دنیای شلوغ امروز، ورزش کردن فقط برای قوی شدن نیست، برای حال خوب است، می‌تواند انرژی و آرامش به من بدهد. حضور مستمر در ورزش به من آموزش داد تا جسمم را دوست داشته باشم و به دوست داشتن خود ادامه بدهم و برای حال خوب خود و آموزش، ورزش را در برنامه زندگی خود بگنجانم و همان‌طور که آقای مهندس فرمودند: «ورزش مکمل درمان است». خداوند را هزاران بار شکر‌ که به فضل و موهبت الهی، نصیب من هم شد که توفیق خدمت داشته باشم و مردم داری را آموزش بگیرم.

من هم به عنوان یک ورزشبان تلاش می‌کنم، محیطی صمیمی و حمایتی ایجاد کنم تا در کنار هم آموزش ببینیم. دیدن شور و اشتیاق دوستان، پیشرفت‌شان و حضور گرمشان با هیچ حس دیگری برای من قابل مقایسه نیست. سال پیش که در مسابقات فاینال شرکت کردیم و تیم حر مقام دوم را کسب کرد، فقط یک پیروزی نبود، یک رقابت سالم بود و فرصتی بود در کنار بقیه دوستان آموزش بگیریم. حس موفقیت وقتی کامل می‌شود که می‌بینی نه فقط مهارت، بلکه اخلاق، احترام به حریف در اولویت است و این مهم و باارزش است که در جامعه ورزشی، اخلاق ورزشی رعایت شود.

در آخر از حمایت صمیمانه نگهبان و دبیران ورزشی در پارک طالقانی و ولایت بسیار سپاس‌گزارم. همراهی و اخلاق خوب تیم بچه‌های اصفهان در مسابقات فاینال برای من بسیار آموزنده بود. هم‌چنین از ورزشبان دوره قبل، بسیار سپاسگزارم که با صبر و مهربانی من را راهنمایی کردند، بسیار تا بسیار از ایشان آموزش گرفتم. از همراهی همیشگی دوستان در این ورزش ممنونم و برای همه عزیزان موفقیت، سلامتی و شادی آرزومندم. امیدوارم همیشه پایدار و موفق باشند  به سبزی دشت‌ها جوان بمانید.

نویسنده: همسفر فاطمه (ورزشبان دارت) رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر پریناز رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفدهم) دبیرسایت
همسفران نمایندگی حر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .