English Version
This Site Is Available In English

ورزش در صور آشکار و پنهان ما تاثیر مثبت دارد

ورزش در صور آشکار و پنهان ما تاثیر مثبت دارد

مقاله در مورد دستورجلسه جهان بینی در ورزش

سلام دوستان محسن هستم یک مسافر

جهان‌بینی برای همه موضوعات جز واجبات است، چه برسد به ورزش کردن که یک فعالیت فیزیکی و پر جنب و جوش‌ است .حتی اگر پزشک هم می‌خواهید شوید، باید جهان‌بینی کارکنید. گرچه برای اعتیاد ضروری است، برای درمان قلب و ام‌اس هم ضروری است. در قدیم محل ورزش، زورخانه‌ها بود. زورخانه‌ها که ورزش می‌کردند، اول ادب، نزاکت و انضباط را به افراد یاد می‌دادند.اما اکنون بیشتر ورزش ها رقابتی و گلادیاتوری شده و سلامتی و فعالیت برای جسم سالم الویت اصلی نیست. برای مثال شما می‌بینید که در ورزش پرورش اندام، اکثراً از قرص‌های هورمونی و آمپول استفاده می‌کنند و مخاطرات بسیار زیادی دارد.

شخص را می‌بینید که فوتبالیست است اما دارای ادب معقول و مناسبی نیست. در زمین ورزشی به داور فحش می‌دهند و آن بی‌ادبی ورزشکار، به تماشاگر هم سرایت می‌کند. وقتی ورزشکار هر چیزی بگوید، تماشاچی هم از او یاد می‌گیرد و مشکل به بار می‌آید. در بعضی استادیوم‌ها می‌بینید که چون جهان‌بینی ورزش وجود ندارد، درگیری به وجود می‌آید. در کنگره، قبل از ورزش و هر کاری، نظم و انضباط را یاد می‌گیریم. در ورزش، حق با داور است. هرچه داور گفت باید بگوییم چشم. این قانون باعث شده برد و باخت باعث خوشحالی و ناراحتی نمی شود و بیشتر ورزش سرگرمی و فعالیتی لذت بخش برای اعضای کنگره است.

باختی در کار نیست چون در قدیم ما صبح جمعه ظهر یا بعدازظهر تازه از خواب بیدار می‌شدیم و خمار به دنبال جنس می‌گشتیم، الآن ساعت 5 صبح از خواب بیدار می‌شویم و سرحال هستیم، پس ما برنده هستیم. مسئله بعدی چرا باید ورزش کنیم ؟ این ورزش در بالا رفتن بازدهی سیستم شبه افیونی بدن تأثیر زیادی می‌گذارد. در اخلاق و همه‌چیز تأثیر می‌گذارد. ورزش‌های آبزی، ورزش‌های خوبی هستند بخاطر همین در کنگره 60 هفته ای دو جلسه اول صبح سانس استخر است. آب هم جسم را شستشو می‌دهد و هم روان را هم شستشو می‌دهد. شما برگه زردآلو را نگاه کنید که چروک شده است، وقتی داخل آب ریخته می‌شود، ببینید که چقدر شاداب و سرحال می‌شود. پس ورزش کردن هم در قسمت صور آشکار که جسم می‌شود و هم در بخشی از قسمت صور پنهان نفس و جهان بینی می شود تاثیر مثبت زیادی دارد.

در آخر صمیمانه عرض خدا قوت و تشکر خدمت همه خدمتگزاران و گروه مرزبانی و ایجنت محترم و گروه سایت نمایندگی الوند دارم.

نگارنده : راهنما مسافر محسن

تایپ: مسافر آرش

عکاس: مسافر محمدصادق

تنظیم و بارگزاری: مسافر یاسر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .