English Version
This Site Is Available In English

تقابل با نیروی‌های بازنده؛ تلاش بیهوده

تقابل با نیروی‌های بازنده؛ تلاش بیهوده

علم پیچیده نیست؛ هر چیز کلیدی دارد. اگر استاد یا معلم مطالب را درست به انسان انتقال بدهد و پایه‌ها را درست بگذارد، همه چیز ساده است؛ چون هر علم و مطلبی مثل یک بنای عظیم است و یکسری قوانین دارد که آن قوانین و اصول مثل پایه‌های ساختمان هستند و اگر پایه‌ها قوی باشند، ساختمان نیز قوی خواهد بود. جهان‌بینی؛ مانند یک طناب خیلی محکم و قوی برای انسان‌هایی است که می‌خواهند از تاریکی خارج شوند. اگر کسی با شما درد‌ و‌ دل کرد، سعی کنید حتی‌الامکان راه درست را به او نشان بدهید. در ابتدای فعالیت کنگره‌60 یک عده به این مکان مراجعه می‌کردند و می‌گفتند ما برای ترک و درمان آمده‌ایم و با جهان‌بینی مخالف بودند و به خاطر وجود عدم جهان‌بینی، آن‌ها دوباره سمت مواد مخدر رفتند.

دانش جهان‌بینی؛ مانند سربازان یک قلعه است که از افراد داخل قلعه که همان مسافران و همسفران هستند، مراقبت می‌کند. هنگامی که می‌خواهیم از تاریکی خارج شویم و ضدارزش‌های خود را کنار بگذاریم، نیروهای منفی به سراغ ما می‌آیند تا ما را متوقف کنند؛ مانند یک ماشین که در مقابل باد حرکت می‌کند و این باد نیروی بازدارنده است و هرچه گاز دهیم و سرعت را بیشتر کنیم، فایده‌ای ندارد؛ بلکه باید یاد بگیریم از این نیروهای منفی در جهت افزایش سرعت خود استفاده کنیم. نیروهای منفی مانند مافیا عمل می‌کنند و از همه ابزارهای خودشان مثل جهل و نادانی استفاده می‌کنند تا مانع حرکت ما بشوند.

وقتی در شخصی یک ساختار منفی می‌بینیم باید نیازش را بشناسیم؛ مثلاً اگر در او زورگویی را می‌بینیم؛ باید ببینیم نیاز او چیست و اگر نیاز او محبت است باید به او محبت کنیم تا آن ساختار منفی شروع به حل‌شدن و محوشدن کند. اگر ظرفیت دانایی خودمان را به یک استخر تشبیه کنیم هرچه ظرفیت ما بالاتر برود، استخر ما بزرگ‌تر و شفاف‌تر می‌شود و هرچه که به سمت ضدارزش‌ها پیش برویم، استخر ما کوچک‌تر می‌شود و آب استخر به سمت آلوده‌شدن می‌رود که این موجب آلوده‌شدن حس‌ها می‌شود. در واقع هرچه آب استخر شفاف‌تر باشد، حس‌های ما لطیف‌تر خواهد بود. من از سی‌دی جهان‌بینی (۱ و ۲) یاد گرفتم تا وقتی که حس‌هایم آلوده باشد و وجودم پر از نفرت و کینه باشد، نمی‌توانم همسفر خوبی برای مسافرم باشم و در زندگی شخصی خودم موفق نخواهم بود.

منبع: سی‌دی «جهان‌بینی (۱ و ۲)»
نویسنده: همسفر شهربانو رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
رابط‌خبری: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
ويرايش و ارسال: همسفر حانیه رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم) دبیر سایت
نمايندگي همسفران بیهقی سبزوار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .