English Version
This Site Is Available In English

تا موقعی که حرکت نکنیم هیچ اتفاقی نمی‌افتد

تا موقعی که حرکت نکنیم هیچ اتفاقی نمی‌افتد

دهمین جلسه از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ شعبه کبودر‌آهنگ با استادی راهنما مسافر سعید، نگهبانی مسافر روح الله و دبیری مسافر سعید با دستور جلسه ( وادی هشتم ، با حرکت راه نمایان می شود)  سه شنبه 22مهرماه ۱۴۰4 راس ساعت 17:00شروع به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد.

سلام دوستان سعید هستم مسافر در ابتدا خداوند را شاکر و سپاسگزار هستم که توفیق داد بار دیگر در این جایگاه بنشینم و از شما دوستان آموزش بگیرم و خدمت کنم. از آقای مهندس و خانواده محترمشان کمال تشکر را دارم که بستر آموزشی کنگره ۶۰ را برای ما فراهم کردند تا آموزش بگیریم و به رهایی و درمان برسیم. از راهنمای سفر اولم آقای منصور تشکر و قدردانی ویژه دارم و همیشه قدردان زحمات ایشان هستم

اما دستور جلسه وادی هشتم با حرکت راه نمایان می‌شود طبق گفته آقای مهندس در این وادی تا موقعی که حرکت نکنیم هیچ اتفاقی نمی‌افتد و هیچ تغییری صورت نمی‌گیرد و بدون حرکت هیچ جنبش و زایشی وجود نخواهد داشت . همه وادی‌های کنگره ۶۰ به همدیگر ربط دارند و در کنگره اولین چیزی که یاد می‌گیریم این است که خواسته داشته باشیم و شروع به حرکت کنیم. وقتی حرکت کردیم راه نمایان می‌شود و نمایان شدن راه برای ما اول کار است که می‌خواهیم چه کار کنیم . در کنگره ۶۰ رهجو باید سر خودش را با سر راهنما عوض کند و ایمان داشته باشد که راهنمای او بهترین راهنمای دنیاست و بدون چون و چرا خودش را دست راهنما بسپارد و اعتماد کامل داشته باشد. و هرچه گفت را تمام و کمال گوش کند من خودم ۴ ماه سفر بودم که شال نارنجی راهنمایی و سبز تازه واردین را خریده بودم و باور داشتم که روزی در کنگره ۶۰ راهنما خواهم شد و خدا را شکر به خواسته‌ام رسیدم. پس خواسته خیلی مهم است در این راه. تا زمانی که خواسته قوی نداشته باشی به نتیجه نمی‌رسی من خداوند را شکر می‌کنم و شما هم شکر کنید که اذن ورود به کنگره برایتان صادر شده. مسئله اعتیاد در کنگره حل شده است ما میاییم که هنر درست زندگی کردن را بیاموزیم درست صحبت کردن مراودات درست در جامعه داشتن پوشش لباس درست و رفتار درست با خانواده و جامعه و جبران خسارت کردن از خود و جامعه و خانواده و پدر و مادر و همسر می‌باشد و این رفتار پروسه درمان ما را تکمیل می‌نماید یعنی ما را به آن تعادلی که می‌خواهیم و درمان مد نظر کنگره ۶۰ می‌رساند . از اینکه به صحبت‌های من گوش دادید از همه شما سپاسگزارم.


.

تایپ و عکس : مسافر مهدی و مسافر محرم

تنظیم و ارسال: مرزبان خبری مسافر مهدی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .