English Version
This Site Is Available In English

اواین قدم حرکت است

اواین قدم حرکت است

جلسه نهم از دوره نوزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره60 نمایندگی شیروان به استادی همسفر معصومه، نگهبانی همسفر اعظم و دبیری همسفر ملیحه با دستور جلسه «وادی هشتم (با حرکت راه نمایان می‌شود.) و تأثیر آن روی من» روز دوشنبه 14 مهرماه 1404 ساعت 16:00 آغاز به کار کرد. 

خلاصه سخنان استاد:

ابتدا از گروه مرزبانی، ایجنت و راهنمایم همسفر نسرین تشکر می‌کنم که اجازه دادند تا در این جایگاه خدمت کنم و از شما عزیزان آموزش بگیرم. دستور جلسه این هفته وادی هشتم است که این وادی یکی از زیباترین وادی‌ها است و به ما آموزش می‌دهد با حرکت راه نمایان می‌شود. همه‌ ما همسفران می‌دانیم که قبل از کنگره خیلی از راه‌ها را امتحان کرده بودیم و نتیجه‌ای نگرفته بودیم و اکنون خداوند را شاکرم که با کنگره آشنا شدم و متوجه شدم که آن راه‌ها که رفته بودم اشتباه بوده است. من وقتی وارد کنگره شدم فهمیدم که این وادی‌ها برای من حکم نقشه‌ راه را دارد که چه‌طور حرکت کنم و چه‌طور کمک کنم که مسافرم به درمان قطعی برسد.

وادی اول به من آموخت که ابتدا بایستی تفکر کنیم، وادی دوم به من آموخت که هیچ مخلوقی جهت بیهودگی پا به این دنیا نمی‌گذارد و به واسطه‌ هفت وادی به وادی هشتم رسیدیم و دانستیم که با حرکت راه نمایان می‌شود و این یک قانون مانند تمام قوانین الهی است. در وادی هشتم آقای مهندس می‌فرمایند که در سکون هیچ زایشی نیست و حرکت در کل هستی برای تمام موجودات در جریان است و نکته‌ حائز اهمیت این است که اولین قدم حرکت است و لازم نیست که من از تمام جزئیات مسیر راه‌ها اطلاع داشته باشم؛ چرا که با حرکت در این مسیر راه‌های درست و روشن برای من نمایان خواهد شد.

در این وادی اشاره می‌شود که من باید خواسته‌ قوی داشته باشم و برای این‌که به این خواسته برسم باید تلاش و کوشش کنم تا به آن هدفی که می‌خواهم برسم؛ ولی در این مسیر یک‌ سری نیروهای منفی و بازدارنده وجود دارد که ممکن است من را به طرف ضد ارزش‌ها ببرد؛ اگر من از این آموزش‌ها و حضور پر رنگ در کنگره خودم را بی‌بهره کنم دوباره در مسیر تاریکی و ضد ارزش‌ها قرار می‌گیرم و روزبه‌روز از مسیر اصلی دور می‌شوم و جهت اصلی را گم می‌کنم؛ درواقع خواسته‌ اصلی ما هم در این جهت رسیدن به صلح، سلامتی، عشق و محبت است و لازمه‌ آن این است که حساب خودمان را تسویه کنیم؛ یعنی ابتدا از خودمان، خانواده و جامعه جبران خسارت نماییم.

پایان وادی هشتم به ما می‌گوید که وقتی با خداوند پیمان بستیم و به زمین آمدیم با پشت سرگذاشتن رنج‌ها و سختی‌ها با کوله‌باری از آگاهی و معرفت به جایگاه ابدی‌مان برمی‌گردیم؛ یعنی جایی که از آن‌جا انشعاب یافته‌ایم. ما وقتی شروع به حرکت می‌کنیم مسیر راه برای ما مشخص می‌شود و ما این را وقتی متوجه شدیم که یک مصرف‌کننده داشتیم و در خانه می‌نشستیم و با التماس و دعا کردن و خواهش از مصرف‌کننده می‌خواستیم که مشکل ما را حل کند و انتظار داشتیم که حل شود؛ ولی در کنگره به ما آموزش داده شد که با حرکت و تلاش در مسیر صراط مستقیم درهایی به روی ما باز می‌شود و راه‌هایی برای ما نمایان می‌گردد که حتی فکرش را هم نمی‌کردیم.

همواره برای حرکت صحیح و رسیدن به مقصد باید به چند نکته توجه کنیم: اول این‌که خواسته و هدفمان را کاملاٌ مشخص کنیم و بدانیم خواسته‌ ما چیست و تلاش کنیم که به آن هدف برسیم؛ دوم این‌که با تمام وجود بر خواسته‌ خود متمرکز شویم و به این موضوع توجه داشته باشیم که زمان کافی را برای رسیدن به آن خواسته در نظر بگیریم و سوم این‌که ما در مسیر حرکت با چندین راه مواجهه می‌شویم، راه درست یا راه غلط، راه الهی یا راه شیطانی که هر فردی بسته به خردمندی و کم‌خردی خودش یک مسیر را انتخاب می‌کند. در پایان ما باید مواظب باشیم که حرکت‌مان به مقصد منتهی شود و از هدف دور نشویم.

مرزبانان کشیک: همسفر عاطفه و مسافر مهدی
تایپیست: همسفر ملیحه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون سوم) دبیرسایت
عکاس: همسفر عاطفه رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شیروان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .