English Version
This Site Is Available In English

اعتیاد انسان را از نور هدایت الهی محروم می‌سازد

اعتیاد انسان را از نور هدایت الهی محروم می‌سازد

دهمین جلسه از دوره‌ی بیست‌و‌سوم سری کارگاه‌های آموزشی کنگره۶۰؛ ویژه‌ی مسافران نمایندگی زنجان با استادی راهنما مسافر علی، نگهبانی مسافر هادی و دبیری مسافر مجتبی؛ با دستور جلسه‌ی وادی هشتم: با حرکت، راه نمایان می‌شود؛ در روز یک‌شنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که توفیق حضور و خدمت در کنگره را به من عنایت فرمود، همچنین از راهنمای عزیزم آقا صمد و لژیون مرزبانی سپاسگزارم که اجازه دادند در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت نمایم.

دستور جلسه‌ی امروز وادی هشتم است که بیان می‌کند: با حرکت راه نمایان می‌شود، هنگامی که خداوند انسان را خلق کرد، به تمامی ملائک و اجنه امر کرد که: به انسان سجده کنند، در آن هنگام ابلیس به انسان سجده نکرد و به دلیل نافرمانی از درگاه خداوند رانده شد؛ ابلیس در آن لحظه سوگند خورد که انسان را از راه و صراط مستقیم خارج سازد و با اغوای آدم و حوا، سبب گردید که آن‌ها از بهشت رانده شوند که داستان اجمالی آن در کلام‌الله و کتاب ادموند و هلیا به تفصیل آمده است.

پنج سال پیش کتاب ادموند و هلیا را خواندم و پس از مطالعه‌ی آن اشک در چشمانم حلقه زد، چرا که داستان و سرگذشت خود ما بود؛ ما به دلیل اعتیاد از صراط مستقیم خارج شده بودیم و در تاریکی غوطه‌ور بودیم تا خداوند به ما لطف کرد و راه کنگره را به ما نمایان ساخت‌.

من در کنگره آموختم که بایستی مسیر زندگی خود را در راستای صراط مستقیم قرار دهم و خطاهای گذشته را جبران کرده و از خود، خانواده و جامعه جبران خسارت کنم و در راه انجام اعمال ارزشی کوشا باشم.

اعطای لوح به اعضای لژیون سردار:

خدمتگزاران سایت نمایندگی زنجان:
تایپ: مسافر سعید از لژیون دوم
بازبینی و ارسال: مرزبان خبری مسافر شهرام

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .