English Version
This Site Is Available In English

جایگاه ما نتیجه تلاش‌های‌مان است

جایگاه ما نتیجه تلاش‌های‌مان است

جلسه چهاردهم از دوره چهاردهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره‌60 نمایندگی بیهقی سبزوار با استادی همسفر فاطمه، نگهبانی همسفر صدیقه و دبیری همسفر زهرا با دستور جلسه: «وادی هشتم (با حرکت راه نمایان می‌شود) و تأثیر آن روی من» روز دوشنبه، 21 مهرماه 1404 ساعت 16:00 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شاکرم که به من فرصت خدمت‌کردن در این جایگاه را داد. دستور جلسه امروز مربوط به وادی هشتم است. ما تا به حال هفت وادی را پشت سر گذاشته‌ایم و آموخته‌ایم که آنچه در فکر و ذهن داریم باید از قوه تفکر به فعل درآوریم و آن را عملی کنیم؛ اما در وادی هشتم می‌آموزیم که با حرکت، راه نمایان می‌شود. در اینجا من باید از خود بپرسم که کدام راه و چه راهی؟ آقای مهندس می‌فرمایند: «باید حرکت کرد؛ زیرا در سکون هیچ زایشی نیست. هیچ موجودی اتفاقی به وجود نیامده و تمامی موجودات از جمله انسان، حیوانات و نباتات از حرکت به وجود آمده‌اند.» حرکت‌کردن مانند آب جاری می‌ماند تا زمانی که در جریان باشد، پاک، شفاف و زلال است و در نهایت به اقیانوس می‌رسد؛ اما اگر در جایی راکد شود به گندآب و مرداب تبدیل می‌شود.

حال وقتی ما می‌خواهیم حرکت کنیم باید به چند نکته توجه داشته باشیم. اولین نکته این است که از مسیر حرکت اطلاعات کافی داشته باشیم و خواسته و هدف خود را مشخص کنیم تا به سختی و مشقت گرفتار نشویم برای نمونه اگر بیماری دارم، آیا واقعاً می‌خواهم به درمان برسم یا نه؟ اگر اضافه وزن دارم، آیا واقعاً می‌خواهم به وزن متعادل برسم یا نه؟ و یا اینکه آیا می‌خواهم در کنگره بمانم یا نه؟ وقتی مسیر و هدف مشخص شد، مرحله‌ بعدی تلاش است باید هدف را به مرحله‌ عمل برسانم؛ زیرا هیچ گنجی بی‌رنج به دست نمی‌آید. آقای مهندس می‌فرمایند: «در قرآن آمده است: لَیْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى؛ یعنی انسان تنها به اندازه‌ تلاش خود به هدف می‌رسد.» هر هدفی نیاز به زمان، کوشش و تلاش دارد تا به نتیجه برسد.

اگر بخواهم خدمت راهنمایی، مرزبانی یا ایجنتی را به دست آورم تنها داشتن خواسته کافی نیست؛ بلکه باید قوانین و مقررات کنگره را رعایت کنم و با سعی و تلاش و شرکت در آزمون‌ها به خواسته‌ خود برسم. به گفته‌ آقای مهندس، مهم‌ترین مسئله، انتخاب نوع راه است و سپس حرکت در آن مسیر؛ اینکه در مسیر ارزش‌ها حرکت کنیم یا در مسیر ضد‌ارزش‌ها. بنابراین مهم‌ترین مرحله، انتخاب مسیر درست و حرکت در آن تا رسیدن به هدف است. استاد همچنین به این نکته اشاره کردند که باید توانایی «نه گفتن» را داشته باشیم تا هیچ چیز ما را از اهدافمان دور نکند. از دیگر مطالب مطرح شده، موضوع جبران خسارت از خود، خانواده و جامعه بود که استاد توضیحات لازم را در این‌باره ارائه کردند. در پایان ایشان به اجرای پیمان در کنگره‌60 و مراحل انجام آن پرداختند.

ایجنت راهنما همسفر اعظم در پایان جلسه از همسفرانی که در مسابقات ورزشی جام عقاب طلایی در مشهد شرکت کردند، تشکر و قدردانی کردند.

همچنین همسفر مهین از لژیون چهارم با برگزاری انتخابات به عنوان نگهبان دوره جدید جلسات خصوصی انتخاب شدند.

مرزبان کشیک: همسفر نرگس 
تایپیست: همسفر اشرف رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون سوم)
عکاس: همسفر مهلا رهجوی راهنما همسفر پریا (لژیون چهارم)
ارسال و ویرایش: همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بیهقی سبزوار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .