لطفا به رسم کنگره خودتان را معرفی فرمایید؟
سلام دوستان حسین هستم یک مسافر آخرین آنتی ایکس مصرفی تریاک مدت تخریب 12 سال یازده ماه سفر کردم به راهنمایی محمد حسین حلوانی در حال حاضر 5 سال و چهار ماه هست که آزاد و رها هستم در ادامه درمان سیگار داشتم یازده ماه سفر کردم رهایی از بند سیگار 4 سال و نه ماه در ادامه کاهش وزن داشتم یازدهم ماه و بیست روز سفر کردم به روش آقای مهند س حدود 26 کیلو کاهش وزن داشتم .خداوند را شاکر و سپاسگزارم به واسطه خلقتم در جهان هستی ، بودنم در کنگره 60 و بهره گیری از آموزش های آقای مهندس و استاد امین
در حال حاضر در کنگره چه جایگاه یا جایگاههای خدمتی دارید؟
من در حال حاضر در شعبه میر داماد راهنمای تازه واردین هستم. در پارک شهدای شهرداری لژیون کاهش وزن دارم و در نمایندگی نایین هم همین طور که مشاهده می کنید لژیون کاهش و افزایش وزن دارم.

از چه طریقی با کنگره آشنا شدید؟
من از طریق یکی از دوستانم که در زمان مصرف با هم مصرف می کردیم و تغییر رادر او به صورت محسوس مشاهده می کردم باعث جاذبه و آشنایی من با کنگره شد پیگیری کردم از خود ایشان که کجا رفتی پهلوی چه دکتری رفتی به من هم معرفی کن من هم ازمصرف مواد مخدر خسته شده ام ایشان مسیر کنگره را به من معرفی کرد با هم آمدیم و خوشحالم که با این مجموعه عظیم و آقای مهندس آشنا شدم و در حال فرا گیری آموزش ها و رسیدن به تعادل نسبی هستم.
به نظر شما خدمت در کنگره چگونه باید باشد که انسان به حال خوش برسد؟
در وادی یازدهم اشاره به چشمه های جوشان و رودهای خروشان داردیعنی همان انرژی پتانسیل یعنی آن انرژی که من کسب می کنم باید هم درونی باشد و هم بیرونی اگر غیر از این باشد می شود منیت و گره قدرت مرا می گیرد. اگر من دانش و آگاهی در این مسیر را کسب نکرده باشم باعث آسیب به من می شود نه آرامش و رسیدن به تعادل
در کنگره نقش همسفررا چگونه تشریح می کنید؟
وقتی مصرف کننده می شویم آسیب های که به خودمان میزنیم از یک طرف قابل مشاهده است و بیشترین آسیب متوجه خانواده و اطرافیان ما می شود. مثل یک نارنجکی است که من درون خانواده منفجر کنم و تمام ترکش های آن تمام اعضای خانواده و همسفر مرا درگیر می کند و با همراهی یک همسفر خوب به کنگره باعث می شود آن تخریب های که به روح و جسم من و همسفرم به وجود آمده با فرا گرفتن آموزش هابه حال خوش و به دور از بیماری ها و مشکلاتی به آرامش و تعادل طبیعی برسد و زندگی جدیدی را در ادامه با هم تجربه کنیم.
.jpg)
آیا پیامی برای تازه واردین و بخصوص سفر اولی های که تازه سفر خود را شروع کرده اند دارید؟
ما که آمدیم و درمان شدیم می دانید که خیلی از مسیر ها را رفته ایم انواع سقوط آزاد ها و پزشکان و درمان ها را رفته ایم و این تجربه ها را درکوله بار خود داریم می توانیم با ایمان کامل به آن سفر اولی این پیام را منتقل کنیم هیچ کجا بهتر ، مفیدترو عاقلانه تر از کنگره نیست که وقتی که بیاید، به این باور میرسدکه این لطف الهی و لطف خداوند بوده که شمال حال او شده و در این جایگاه قرار گرفته و زیر چرت کنگره قرار گرفته و باید گوش به فرمان راهنما باشد تا بتواند از این گذرگاه و گردنه سخت عبور کندو بتواند در ادامه زندگی بسیار خوب و با دانشی را بر اساس فرامین الهی که در کنگره فرا می گیرد داشته با شد و به تعال برسدو نه به خودش آسیب بزند و نه به دیگران .
به نظر شما چه چیزی آفت خدمتگزار به خصوص در جایگاه راهنمایی می شود؟
باز هم گره قدر و منیت است این طور می توانم بگویم که انسانی که هنوز ظرف وجودیش از دانش و آگاهی پر نشده است در اصطلاح بر اساس آموزش های کنگره ما می گویم تاریکی ها هیچ وقت خودش بیرون نمی رود باید روشنا یی هاباشد تا تاریکی ها از درب دیگر بیرون برود و در حقیقت کسی که هنوز درست به آن دانایی و روشنای نرسیده است و تلاش نکند که آن را کسب کند در واقع منیت همراه با گره قدرت باعث می شود که شخص هم به خودش و هم به اطرافیان آسیب بزند حتی اگر در بالاترین جایگاه در کنگره باشد.
هدف شما از حضور در کنگره بعد از رهایی چیست؟
من به این نتیجه رسیده ام که با حضورم دارم آموزش ها را فرا می گیریم و آنرا تکمیل و تکمیل تر می کنم و با قرار گرفتن در این مسیر زندگی بهتر و در تعادل تری را در کنار خانواده ام تجربه می کنم و در نتیجه مفید باشم هم برای خودم و هم برای اطرافیانم آقای مهندس می فرمایند ما به این جهان آمده ایم که ابتدا آموزش بگیریم و بعد خدمت کنیم .
به نظر شما با توجه به درمان ایکس و درمان سیگار و کاهش وزن در کنگره برای کسب آموزش انسان چه پارامترهای را رعایت کند بهتر به نتیجه می رسد؟
اگر انسان فرمانبردار نباشد نمی تواند به فرماندهی برسداول باید ما آموزش ها را کامل دریافت کرده باشیم تا به نتیجه برسیم این آموزش هاباید سلولی درک کرده باشیم با پوست و گوشت و استخوان خودت وقتی که فرمانبردار شدم می توانم به آن رهایی بسیار مطلوب برسم چیزی که آقای مهندس به آن رسیده اند درمان سیستم ایکس به روش دی اس تی جهان رامتحول کند و قرار است انشاا... در آینده نه چندان دور در جهان فراگیر بشودو ما که شانس خوبی آورده ایم که نسلی هستیم که سینه به سینه این آموزش ها را فرا می گیریم باید نسلی باشیم که الگوی زندگی برای آیندگان باشیم .
در پایان اگر خاطره ای از زمان خدمت خود یا در هرکدام یک از سفرهای خود چه درمان ایکس ، درمان سیگار و یا درمان در لژیون تغذیه دارید عنوان فرمایید؟
ورود به کنگره خودش خاطره است من کسی بودم که وقتی وارد کنگره شدم زیر دوش حمام که می رفتم درست نمی توانستم نفس بکشم سعی می کردم یک قسمت از بدنم زیر دوش آب گرم باشد کامل نمی توانستم زیر دوش آب گرم بروم که خوشبختانه با درمان در لژیون تغذیه مشکلم حل شد و در حال حاضر هم دو نفر رهجو دارم که با مشکل شدید کبدی وارد لژیون شدند که تقریبا پایان سفرشان است و آزمایش گرفتند و خوشبختانه کامل خوب شده اند که این ها هم از معجزات کنگره و خاطرات زیبای کنگره است.
.jpg)
عکس ،تنظیم و ارسال گزارش: راهنمای تازه واردین مسافر محمد رضا
نمایندگی مسافران نایین
- تعداد بازدید از این مطلب :
133