English Version
This Site Is Available In English

کسی که نظم و انضباط دارد مورد احترام قرار می‌گیرد

کسی که نظم و انضباط دارد مورد احترام قرار می‌گیرد

اولین جلسه از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی الیگودرز به استادی راهنما همسفر شبنم، نگهبانی همسفر مریم و دبیری همسفر فریبا با دستور جلسه: «نظم،انضباط و احترام در کنگره ‌۶۰» روز یکشنبه۱۳ مهر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد:

خدا را شکر می‌کنم که خداوند یک روز دیگر به من اجازه داد در کنگره‌۶۰ حاضر شوم و آموزش بگیرم. خیلی خوشحالم که بعد از مدت‌ها امروز این فرصت را دارم در این جایگاه بنشینم و این جایگاه را تجربه کنم. خدا قوت می‌گویم خدمت نگهبان و دبیر دوره قبل و برای نگهبان و دبیر جدید هم خواسته موفقیت دارم.

در مورد دستور جلسه انضباط و احترام یکی از مهم‌ترین  دستور جلسه‌های کنگره‌۶۰ است. آقای مهندس می‌فرمایند: برای این‌که یک زندگی راحت داشته باشیم نیاز به نظم داریم نظم کار انسان را خیلی راحت می‌کند. زندگی انسان به سمت آرامش می‌رود، اگر دقت کنیم انسان فراموش کرده بود اگر قبل از کنگره خود را در نظر بگیریم نظم و انضباط در زندگی همه ما گم شده بود.

انسان برای این‌که یک زندگی با آرامشی داشته باشد نیاز به اصول و قوانین دارد که برگرفته از فرامین الهی است. همه ما می‌دانیم غیبت کردن، دروغ گفتن، تجسس کردن و خیلی چیزها که در قرآن کریم اشاره شده، انسان این‌ها را فراموش کرده بود و از تعادل خود خارج کرده بود، تا این‌که سیستم کنگره۶۰ تأسیس شد.

انسان‌هایی که نامتعادل بودند و پیوسته وارد کنگره۶۰ می‌شوند و این قوانین دوباره برای آن‌ها تکرار می‌شود. زندگی آن‌ها به تعادل می‌رسد اگر نگاه کنیم یک مصرف‌کننده وارد کنگره می‌شود. همه برنامه‌های زندگی او از تعادل خارج شده بود. از لحاظ مصرف مواد‌ مخدر، مصرف سیگار، مصرف مشروب، توجه نکردن به خیلی از مسائل، حتی مشکلات مالی و اقتصادی همه دست در دست هم دادند تا یک نفر وارد تاریکی شود. همسفر هم همین‌طور همسفر وقتی نگاه می‌کنیم این‌قدر که در تاریکی قرار گرفته حتی توان شستن دو تا لیوان را هم نداشته قبل از این‌که وارد کنگره شود و آن فرمان عقل را نادیده گرفته بود و توجه نمی‌کرد؛ اما با ورود در کنگره۶۰ اولین چیزی که آقای مهندس به یک رهجو یاد داد نظم و انضباط بود.

ابزاری که می‌تواند به یک رهجو کمک کند که از تاریکی خارج شود. قوانین و حرمت‌ها و نظم و انضباط و اجرای فرمان راهنماست، یعنی چیزی هم که می‌تواند به او کمک کند تفکر است، فکر می‌تواند به او کمک کند که ساختار کارهایی که می‌خواهد طی روز انجام دهد را کنار هم بچیند و انجام دهد تا بتواند از تاریکی خارج شود. نظم همه ما را نجات داد که همسفر وقتی می‌خواهد وارد کنگره شود از صبح که می‌خواهد به کنگره بیاید، برنامه خود را می‌چیند که امروز در کنگره حضور پیدا کند،  چه ساعتی از منزل خارج شود، چه زمانی غذا درست کند و چه ساعتی اعضای خانواده را آماده کند همه این‌ها کمک می‌کند که دو نفر به جهت تعادل حرکت کنند.

نظم و انضباط چه چیز را به ارمغان می‌آورد؟ برای انسان مسلماً کسی که نظم و انضباط دارد مورد احترام قرار می‌گیرد و در گذشته جایگاه اجتماعی خودش را از دست داده آن رهجو حالا قوانین ساده‌ای که اجرا می‌کند. جایگاه اجتماعی خودش را به دست می‌آورد، شاید خیلی برای یک مصرف‌کننده ارزش قائل نبودند؛ ولی وقتی تبدیل به یک انسان سالم شد و جایگاه قبلی خودش را به دست آورد.

یک اشاره کنم به مسئله احترام، احترام هم می‌تواند در مورد خود فرد باشد، خود رهجو باشد. همه می‌توانند در کنگره‌۶۰ تعبیرش کنند در مورد احترام به جایگاه‌های مختلف من اگر این قوانین را خوب توجه کنم خیلی رفتار سنجیده‌تری دارم نسبت به جایگاه‌ها مختلف به آن‌ها احترام می‌گذارم و برای آن‌ها ارزش قائل هستم. به موقع حاضر می‌شوم، در جلسات جشن‌هایی که باید تقدیر کنم حاضر می‌شوم و اگر زمانی بود که نتوانستم در جشن حاضر شوم حتماً جلسات آینده از این افراد تقدیر می‌کنم و اگر تقدیر نکنم این از بی‌نظمی من است.

شرکت در لژیون مالی به مسائل اقتصادی نظم می‌دهد. از وظایفی که بر عهده رهجو است اشاره به نوشتن سی‌دی، شرکت در ورزش، این‌ها باعث می‌شود که زودتر از تاریکی خارج شویم.

                     دریافت نشان وادی هشتم راهنما همسفر معصومه
                                   از دست راهنما همسفر شبنم

مرزبان کشیک: همسفر منصوره
عکس: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر شبنم (لژیون اول)
تایپ: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر هما (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر شبنم (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی الیگودرز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .