English Version
This Site Is Available In English

منظم بودن باعث ایجاد احترام برای ما می‌شود

منظم بودن باعث ایجاد احترام برای ما می‌شود

به نام خداوندی که هستی را با نظم و قانون بسیار خاص آفرید تا الگویی برای همه انسان‌ها باشد. وقتی به طبیعت نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که طبیعت با نظم، تمام مسئولیتی که به گردن دارد را به خوبی انجام می‌دهد؛ اگر یکی از آن‌ها جابه‌جا شود، در تمام هستی اختلال به‌وجود می‌آید. در کار انسان نیز نظم همین حکم را دارد. اصولاً نظم کار انسان را خیلی راحت می‌کند و برای انجام هرکاری نوعی برنامه‌ریزی محسوب می‌شود. نظم، انضباط و احترام در هر کاری باید در کنار هم باشد تا ما به اهدفمان برسیم و کاری که انجام می‌دهیم با موفقیت انجام گیرد؛ باید بدانیم که در زندگی این ما هستیم که با رفتار، کردار و گفتارمان میزان احترام گذاشتن دیگران را تعیین می‌کنیم. زمانی‌که با کسی قرار ملاقات داریم؛ باید سر ساعت مشخص شده در آن مکان حضور داشته باشیم. این منظم‌ بودن باعث ایجاد احترام برای ما می‌شود.

طرز صحبت‌کردن ما با دیگران نیز به‌ نوعی تعیین‌کننده میزان احترام آن‌ها به ما می‌باشد؛ باید بدانیم که با هرکسی چگونه صحبت کنیم. در کنگره۶۰، باید با کسانی‌که شال دارند، مرزبان، ایجنت و راهنما با احترام صحبت کنیم و به‌موقع سی‌‌دی‌های خود را بنویسیم؛ زیرا جهان‌بینی احتیاج به سی‌دی نوشتن دارد. به صحبت‌های راهنما گوش دهیم و عمل کنیم، این‌ها نوعی نظم و احترام می‌باشد. این کار علم و دانش ما را زیاد می‌کند و این افزایش علم باعث می‌شود زندگی بهتر و شادتری داشته باشیم و جایگاه ما را بالاتر می‌برد. در خانواده تمام اعضاء، باید با یکدیگر با احترام صحبت کنند و زبان تشکر و عذرخواهی از یکدیگر را بلد باشند و به‌صورت طلبکارانه با یکدیگر صحبت نکنند این هم نوعی احترام گذاشتن است. در کنگره۶۰ نظم یک قانون است. هر شخصی حتی بی‌نظم هم باشد، وقتی وارد کنگره۶۰ می‌شود؛ باید با نظم کامل وارد شود. همین لباس سفید و مرتب، پوشیدن شال سفید همسفران  نیز نوعی نظم محسوب می‌شود.

نظم باید در تمام سطوح زندگی اجرا شود تا با اجرای نظم، احترام و آرامش و حتی سلامتی نیز به زندگی ما برگردد. اضافه وزن نوعی بی‌نظمی در سیستم گوارش و سیستم فیزیولوژی بدن است؛ باید بدانیم هر یک کیلو اضافه وزن یک‌سال از عمر انسان کم می‌کند. کشیدن سیگار نوعی بی‌نظمی در سیستم تنفس است. مصرف مواد‌ مخدر هم یک بی‌نظمی در سیستم فیزیولوژی بدن می‌باشد. با مصرف مواد مخدر سیستم‌های تولیدکننده طبیعی بدن از کار افتاده و دچار اختلال می‌شوند؛ اما به لطف روش درمان آقای مهندس تمام این سیستم‌ها بازسازی شده و دوباره به چرخه برمی‌گردند. تمام این مسائل در کنگره۶۰ قابل درمان هستند و همین نظم، انضباط و احترام باعث طول عمر اعضاء کنگره۶۰ شده است. همه این‌ها را ما از کنگره۶۰ و آموزش‌های آقای مهندس داریم که بسیار از ایشان سپاس‌گزار هستیم.

منبع: برگرفته از دستورجلسه (نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰)
نویسنده: همسفر آزاده رهجوی راهنما همسفر فوزیه (لژیون نهم)
رابط خبری: همسفر خاتون رهجوی راهنما همسفر فوزیه (لژیون نهم)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون هفتم) دبیر اول سایت
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شهرری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .