English Version
This Site Is Available In English

نظم و احترام، مساوی فانوس راه است

نظم و  احترام، مساوی فانوس راه است

مشارکت همسفران لژیون چهارم، راهنما همسفر ستاره

همسفر الهام
نظم در جلسات برای یک همسفر، یعنی نظم در ساعت‌های مشخص؛ نه برای کنترل مسافر، بلکه برای کنترل ذهن ویران‌شدهٔ خودم. نظم به من آموخت که اگر جهان بیرونی‌ام در آشوب است، حداقل جهان درونی‌ام را باید سامان دهم. ساعت‌هایی که در کنگره هستم، تنها زمان‌هایی است که خودم هستم و می‌توانم آموزش بگیرم. انضباط برای یک همسفر، به معنای مدیریت لحظه‌های سخت است. انضباط یعنی صبوری در قبال تغییرات و پذیرش این حقیقت که من آمده‌ام تا آموزش بگیرم، نه اینکه نظارت کنم. انضباط همان ایستادگی است که می‌گوید: حتی در تاریک‌ترین روزها هم باید به عهد و پیمان خود با مسیر درمان وفادار بمانم.

انضباط برای من، جنگیدن با حس قربانی بودن است. انضباط یعنی نمی‌توانم را از فرهنگ لغتم حذف کنم. من باید منضبط باشم تا عشق بی‌قید و شرطم، تبدیل به دلسوزی ویرانگر نشود. انضباط همان مرز باریکی است که اجازه نمی‌دهد در باتلاق اعتیاد مسافرم غرق شوم. احترام در این مرحله شاید سخت‌ترین کار باشد؛ احترام به قوانین یعنی رهاکردن خواسته‌ام برای تغییر فوری. احترام به این راه، یعنی ایمان به اینکه تاریکی هم بخشی از سفر است. احترام به خودم یعنی نگذاشتن آبرویم در گرو اعتیاد دیگری. من می‌دانم که رهایی نزدیک است. تا آن روز، با نظم، انضباط و احترام، فانوس راه خودم خواهم بود تا در این سیاه‌چال، نور را فراموش نکنم.

همسفر فاطمه
دستور جلسه این هفته «نظم، انضباط و احترام» در کنگره ۶۰ است. وقتی به کنگره نگاه می‌کنیم، چیزی جز نظم و انضباط که همهٔ اعضای کنگره ۶۰ آن را رعایت می‌کنند، دیده نمی‌شود. موضوعی که باعث شده کنگره طی ۲۶ سال سرپا بماند، همین رعایت نظم، انضباط و احترام است. همهٔ اعضای کنگره ۶۰ رأس ساعت و با پوشش سفید در شعبه‌های خود حاضر می‌شوند، کارگاه‌های آموزشی را آغاز می‌کنند و پس از پایان، هر لژیون وظیفهٔ رسیدگی به نظافت را بر عهده دارد.

در کنگره مستخدم یا نظافتچی وجود ندارد؛ همهٔ اعضا این آموزش را دیده‌اند که خودشان وظیفهٔ تمیزکردن را بر عهده داشته باشند، زیرا پایه و اصول کنگره بر نظم، انضباط و احترام استوار است. در کنگره همه باید احترام یکدیگر را حفظ کنند. هیچ‌کس اجازه ندارد دیگری را با الفاظی جز «خانم» یا «آقا» صدا بزند. احترام باید رعایت شود، به‌ویژه در برابر کسانی که در کنگره شال خدمتی دارند. امیدوارم همهٔ اعضای کنگره ۶۰ با رعایت نظم، انضباط و احترام بتوانند به جایگاه‌های خدمتی بالاتری برسند.

همسفر مریم
من قبل از ورود به کنگره، برداشت اشتباهی از نظم و انضباط داشتم؛ نظم و انضباط برایم فقط به دوران تحصیل برمی‌گشت، آن هم برای گرفتن نمرهٔ انضباط. همچنین تصورم از احترام این بود که فقط باید به پدر و مادر و بزرگ‌ترها احترام بگذارم که البته گاهی همان را هم انجام نمی‌دادم. اما بعد از ورود به کنگره فهمیدم که هرچه نظم را بیشتر رعایت کنم، در ادامه به انضباط می‌رسم و در نتیجه، احترام هم حاصل می‌شود. اولین چیزی که در کنگره ۶۰ آموختم، همین نظم، انضباط و احترام‌گذاشتن به جایگاه‌ها بود. همچنین یاد گرفتم که این موارد را در زندگی شخصی خودم هم پیاده کنم.

رعایت همین نظم و انضباط در رفت‌وآمد، حضور به‌موقع در جلسات، نوشتن منظم سی‌دی‌ها و احترام‌گذاشتن به راهنماها، مرزبانان، نگهبانان و دیگر جایگاه‌ها باعث می‌شود که به اهداف کنگره کمک کنم. آن‌قدر این نظم و انضباط در کنگره ۶۰ تکرار شد که به‌مرور به عادت من تبدیل شد و حالا در زندگی شخصی خودم هم آن را اجرا می‌کنم. احترام‌گذاشتن به دیگران نشانهٔ شخصیت ماست و باعث می‌شود نشان دهیم که خودمان نیز انسان محترمی هستیم. خدا را شکر می‌کنم که کنگره ۶۰ علاوه بر درمان اعتیاد مسافرم، به من آموخت که چگونه درست زندگی کنم.

رابط خبری: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر کبری (لژیون سوم)
ویراستاری: همسفر پریسا رهجوی راهنما همسفر ستاره (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر مونا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی البرز کرج

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .