English Version
This Site Is Available In English

اعتیاد جایگزینی مزمن

اعتیاد جایگزینی مزمن

جلسه چهاردهم از دور دوازدهم سری کارگاه‌های آموزشی عمومی نمایندگی ایران با دستور جلسه (صورت‌مسئله اعتیاد) با استادی راهنمای تازه واردین مسافر ناصر، نگهبانی مسافر حسن ودبیری مسافر امید روز پنج‌شنبه ۱0 مهرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.
سخنان استاد:


از راهنمای محترم علی آقا که بنده را برای خدمت کردن در جایگاه استادی انتخاب کردند تشکر می‌کنم.
از آقای مهندس برای فراهم نمودن چنین مکانی برای درمان خودمان تشکر و قدردانی می‌کنم.
قبل از ورودم به کنگره راه‌های زیادی برای ترک اعتیاد رفته‌ام، خارج از کنگره همه اعتیاد را بیماری می‌دانند ولی روشی برای درمان این بیماری ندارند، البته درمان قطعی، زمانی بیماری یک فرد درمان پیدا می‌کند که هیچ علائمی در مورد آن بیماری نداشته باشد.
روش‌هایی مانند متادون درمانی، B۲ درمانی انجام دادم که هیچ‌کدام جواب گوی درمان اعتیاد من نشد و هرکدام باعث تخریب بیشتر من شد، تا اینکه از طریق دوستان با کنگره۶۰ آشنا شدم و اینجا بود که برای من صورت‌مسئله اعتیاد کاملاً شکافته شد.
برای من مشخص شد که به قول آقای مهندس اعتیاد یک جایگزینی مزمن است، مسمومیت نيست.
برای کسی که مصرف‌کننده مواد مخدر نیست، سم است اما برای من که مصرف‌کننده مواد مخدر هستم، مواد مصرفی من هر آنتی ایکسی باشد سم نیست. وقتی من این موادم را استفاده نمی‌کردم از تعادل خارج می‌شدم، حالا این چه طور سمی است که وقتی مصرف می‌کنیم از تعادل خارج نمی‌شویم؟
آقای مهندس دقیقا شکافتند که من موادی مخدر بیرونی را با مواد درونی بدن  ‌جایگزین کرده‌ام.
در طول زمان هیچ‌کس با یک یا دو بار مصرف کردن معتاد نمی‌شود، خودم را مثال بزنم در اوایل مصرف، مواد زیادی استفاده نمی‌کردم، چون هنوز بدن خودم مخدر طبیعی را تولید می‌کرد اما با گذر زمان و استفاده  مکرر، تولید شبه افیونی بدن من کم شد، چون مغز انسان خوراک زیادی به بدن نمی‌رساند، وقتی من به‌راحتی مخدر وارد بدن خودم می‌کنم تولید اضافه را قطع می‌کند و به‌مرور مصرف مواد بیرونی بیشتر و تولید مواد درونی بدن کمتر می‌شود، به حدی می‌رسد که تولید مخدرهای طبیعی بدن قطع می‌شود و در این حالت اگر من مصرف نکنم حالت خماری در من ظاهر می‌شود.
صورت‌مسئله اعتیاد را آقای مهندس مشخص کرد است که فقط علائم ظاهری نیست، صور پنهان این قضیه هم هست.
بیرون از کنگره وقتی شخص مصرف‌کننده جواب آزمایش عدم اعتیاد اش منفی باشد به نشانه پاک بودن از اعتیاد است ولی بعد از مدت کوتاه علائم صور پنهان اعتیاد خودش را نشان می‌دهد، افسردگی، بی‌خوابی، ناامیدی، گوشه‌گیری، همه علائمی است که فرد مصرف‌کننده را آزار می‌دهند.
بیرون از کنگره این مرحله را در نظر نمی‌گیرند ولی خوشبختانه در کنگره۶۰ به‌راحتی کسی که خواسته داشته باشد مثل این دوستان سفر دومی و راهنماهای  محترم، به درمان می‌رسند.
همه این‌ها الگوهای ما هستند پس من هم اگر خواسته داشته باشم این اتفاق برای من هم پیش می‌آید که با متد DST که آقای مهندس کشف کردند مخدر داخلی بدن من راه‌اندازی می‌شود و مواد بیرونی حذف می‌شود در کنار آن روان و جهان‌بینی من به تعادل می‌رسد البته جهان‌بینی موضوع خیلی مهم است.
سی دی نوشتن، حضور در کارگاه‌های آموزشی همه این‌ها برای بالا بردن جهان‌بینی لازم است، وقتی جسم به درمان می‌رسد، روان آن فرد هم در این مدت به تعادل می‌رسد.
از این‌که به صحبت‌های من توجه کردید ممنون هستم.

انتخابات نگهبانی

انتخاب همسفر پیمان برای نگهبانی روزهای پنجشنبه


مرزبان کشیک: مسافر سعید
عکاس: مسافر احمد لژیون
تایپیست‌ها: مسافر وحید ل۴ و مسافر محمد لژیون
ويرايش: مسافر بختیار ل۱۲
ارسال: راهنما مسافر حسن
نمایندگی ایران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .