English Version
This Site Is Available In English

اعتیاد جایگزینی مزمن است

اعتیاد جایگزینی مزمن است

سومین‌جلسه‌ازدوره بیست‌ ویکم کارگاه‌های
آموزشی عمومی کنگره۶۰نمایندگی ساوه ویژه مسافران و همسفران با استادی مرزبان مسافر رضا و نگهبانی مسافر رضا ودبیری مسافر حسین با دستور جلسه(سیستم ایکس و صورت مسئله اعتیاد)روز پنج‌شنبه ۱۰ مهر ماه ۱۴۰۴راس ساعت ۱۷برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد:
از دبیر، نگهبان جلسه و دوستانی که نوشتارها را قرائت کردند تشکر می‌کنم از ایجنت و گروه مرزبانی سپاسگزارم که اجازه دادند در این جایگاه باشم تا آموزش بگیرم و خدمت کنم.
ابتدا سال تحصیلی کنکره ۶۰ نمایندگی ساوه به همه شما تبریک عرض می‌کنم.
امیدوارم در این سال با کمک همدیگر بتوانیم درس‌های مهمی آموزش بگیریم.
درمورد دستور جلسه آقای مهندس می‌فرماید: ما بایستی اول تعریف درستی از اعتیاد بکنیم و بفهمیم که اصلا این بیماری چه چیزی هست؟ در زمان بیماری کرونا آقای مهندس تعریف درستی از کرونا را در کنگره ۶۰ انجام داد که ویروسی هست از راه دهان وارد می‌شود و باعث می‌گردد که سیستم تنفسی  با مشکل مواجع شود و موجب تخریب آن‌ها نیز می‌گردد؛ ولی در دنیا هیچ کسی نمی‌دانست که این ویروس چه هست، چون راجع به صورت مسئله آن هیچ آگاهی نداشتند؛ ولی آقای مهندس با استفاده از D.SAP توانستن آن را درمان کنند چون با صورت مسئله آن آگاه بودند. صورت مسئله اعتیاد، تعریف درستی از بیماری اعتیاد نامیده می‌شود که در خارج از کنگره ۶۰ به ما گفته بودند بیماری غیرقابل کنترل، پیش رونده و مرموز که غیرقابل درمان است؛ ولی در کنکره۶۰ توسط آقای مهندس صورت مسئله اعتیاد، ۳۰ سال قبل حل شده است. زیرا تعریف درستی از صورت مسئله اعتیاد انجام داده است و ایشان می‌گویند: اعتیاد جایگزینی  مزمن است. مواد مخدر خارج از جسم  به جای مواد شبه افیونی جسم جایگزین شده؛ زیرا که تمامی موجوادت و انسان مواد شبه افیونی و مورد نیاز جسم را تولید می‌کند. ما در کنگره۶۰ از شربت اپیوم تینکچر برای دارو استفاده می‌کنیم زیرا که سیستم شبه افیونی بدن ما توسط داروی OT به حالت اولیه خودش باز خواهد گشت و اگر همین داروی شفا بخش OT دست پزشک حاذق باشد می‌شود دارو و اگر دست انسان بی خرد باشد می‌شود مواد مخدر.
ما می‌توانیم با استفاده از روش DST جسم خود را در طی ۱۰ الی ۱۱ ماه به درمان برسانیم و قسمت بعدی مسئله روان است، وجود این کلاس‌ها در کنکره۶۰ مانند لژیون و کارگاه‌های آموزشی خصوصی باعث می‌شود ما به جهانبینی نزدیک برسیم و با نوشتن سی‌دی‌ها باعث می‌شود جهان‌بینی ما رشد کند.
قبلا که ما در یک انجوی دیگری بودیم به ما می‌گفتند شما قبلا مانند خیار بودید و الان همانند خیارشور شدید و برنمی‌گردید به حالت گذشته و امید را از ما می‌گرفتند ولی هنگامی که ورود کردم به کنگره۶۰ به ما گفتند کسانی بهتر از دیگران سفر می‌کنند که دارو خود را به موقع و سر وقت بخورد، جلسات خود را به موقع بیاید، سی‌دی‌هایش را مرتب می‌نویسد، می‌تواند به درستی درمان شود.
پس ما با تزکیه و پالایش می‌توانیم از ضدارزش‌ها رها شویم و به طرف ارزش‌ها روانه شویم و به آن آرامش مطلق برسیم.

مرزبان کشیک: مسافر علی
عکاس: مسافر همایون
تایپ: مسافر رامین
تنظیم و ارسال: مرزبان خبری مسافر علی

مسافران نمایندگی ساوه

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .