English Version
This Site Is Available In English

پایه و اساس کنگره 60 صورت‌مسئله اعتیاد است

پایه و اساس کنگره 60 صورت‌مسئله اعتیاد است

دهمین جلسه از دوره هفدهم از کارگاه‌های عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی بنیان مشهد به نگهبانی مسافر علی، استادی مرزبان محترم مسافر مهدی و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه «صورت‌مسئله اعتیاد» پنج‌شنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز شد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر؛ ابتدا تشکر می‌کنم از نگهبان، دبیر جلسه، ایجنت محترم و گروه مرزبانی که این فرصت را اختیار من گذاشتند که در این جایگاه کنار شما آموزش بگیرم.
دستور جلسه آموزش صورت‌مسئله اعتیاد است. قبل از اینکه بخواهم در مورد دستور جلسه صحبت کنم از طرف همه اعضای شعبه بنیان تحویل شال دیده‌بانی را به آقای جواد فلاح تبریک عرض می‌کنم. ما همیشه از محضر ایشان استفاده کردیم و برای همه ما الگو بودند.

پایه و اساس گنکره ۶۰ همین صورت‌مسئله اعتیاد است. خیلی‌ها قبل از آقای مهندس تلاش کردند این معادله هزار مجهولی رو حل کنند و درگیر آن بودند؛ حتی در خیلی از موارد رهایش می‌کردند و می‌گفتند اصلاً درمانی وجود ندارد و باید تا آخر عمر با آن بسازند. به قول قدیمی‌ها می‌گفتند: خودش دوای هر دردی هست ولی درمان ندارد؛ اما آقای مهندس ثابت کردند که این‌طور نیست. ایشان سیستم ایکس را معرفی کردند در قالب آن خیلی مجهولات این مسئله را حل کردند. درمان در گنکره ۶۰ در ۳ بخش انجام می‌شود. همین نقطه قوت و تفاوت با NGOهای دیگر است که در مثلث جسم، روان و جهان‌بینی ارائه شد است.در سفر اول ابتدا درمان جسم را انجام می‌دهیم. با داروی OT سیستم ایکس ما فعال می‌شود؛ ولی این جریان نیاز به خیلی عامل‌های دیگر هم دارد. یک مثال ساده بزنم شخصی که می‌خواهد طبابت بکند یا ریاضیان بشود از روز اول نمی‌تواند جراحی یا معادلات را حل بکند.
حکایت سیستم ما همین است. در سفر اول ما تمرکزمان روی جسم است که آن را درمان بکنیم. من خودم در دوره مصرفم با سقوط آزاد ترک کردم اما نتوانستم. تقریباً ۶ ماه پاکی داشتم؛ اما نتیجه نداد. بعد از ترکم با سقوط آزاد به خودم گفتم با دردی که من کشیدم دیگر سراغ مصرف مواد نمی‌روم؛ اما با آن همه مشکلات و سختی ۶ ماه بعد دوباره برگشتم و این نشان می‌دهد که من دانایی لازم را نداشتم. جسم من شاید از مصرف مواد رها شده بود، ولی همیشه در آن ۶ ماه مواد گوشه ذهنم بود.در مسیر گنکره یاد گرفتم باید یک سری مسائل اتفاق بیفتد تا به رهایی برسیم. جسم ما درست می‌شود؛ اما باید دانایی و آموزش کسب کنیم تا به هدف برسیم.
جلوتر که آمدم دیدم خیلی ابزارهای گنکره ۶۰ مثل درمان سیگار و لژیون جونز در اختیار من قرار داده شده است. آقای مهندس در همه ابعاد به مسئله درمان اعتیاد پرداخته‌اند که این فقط ترک مصرف مواد نیست. من زمانی می‌توانم بگویم درمان شده‌ام که در همه ابعاد جسم، روان و جهان‌بینی روی خودم کار کرده باشم.در سفر اول من می‌توانم از همه این ابزارها استفاده بکنم. آموزش‌هایی که در لژیون سردار به ما می‌دهند هم بسیار ناب است. در گنکره به ما بخشش و قدردانی آموزش می‌دهند. ما اینجا رایگان سفر می‌کنیم و الان که مرزبان شده‌ام می‌فهمم همان‌طور که آقای مهندس می‌گویند هزینه درمان هر کدام از مسافران ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون می‌شود. حالا اگر ما بخواهیم جبران کنیم با خدمت مالی می‌توانیم دینمان را به کنگره ۶۰ ادا کنیم تا کسانی که پشت درب منتظر هستند هم به درمان برسند. از همان روز اولی که پشت در می‌آییم گنکره به ما آموزش می‌دهد. آموزش صبر، احترام به پیش‌کسوت‌ها و رعایت مقررات را فرامی‌گیریم. نظم برای گنکره ۶۰ خیلی مهم است. با همه این مسائل آن مثلث درمان تشکیل کامل می‌شود و به آن هدف نهایی می‌رسیم. از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید متشکرم.


مرزبان خبری: مسافر وحید
تصویربردار: مسافر نوید لژیون ۳
نگارش: مسافر نوید لژیون ۵
ویرایش و ارسال خبر: مسافر نوید لژیون 3

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .