English Version
This Site Is Available In English

با پیدا شدن صورت مسئله اعتیاد مسیر درمان هموار شد.

با پیدا شدن صورت مسئله اعتیاد مسیر درمان هموار شد.

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۷/۰۸ چهاردهمین و آخرین جلسه از دوره سوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی غزالی مشهد با استادی مسافر مرتضی، نگهبانی مسافر محسن و دبیری مسافر مهدی با دستور جلسه «صورت‌مسئله اعتیاد» رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان مرتضی هستم یک مسافر از اینکه بار دیگر فرصت شد تا در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم از خداوند سپاسگزارم، از نگهبان عزیز، گروه مرزبانی و ایجنت محترم و همچنین راهنمای خوبم آقا مهدی که اجازه دادند در این جایگاه قرار بگیرم تشکر می‌کنم.

ما فکر می‌کنیم که صورت‌مسئلهٔ اعتیاد موضوعی بسیار ساده است من قبلاً صورت‌مسئله را نمی‌دانستم قطعاً برای همهٔ ما اتفاق افتاده است که ترک‌های مختلفی انجام دهیم من از مواد مخدر تریاک و شیره چیزی نمی‌دانستم همهٔ ما درگیر آن بودیم و با آن‌ها تجربه‌های بسیار تلخی داریم. من مدتی در یکی از ان‌جی‌او ها بودم و مواد را ترک کردم؛ اما بعد از مدت کوتاهی دومرتبه مصرف‌کننده شدم و هر بار مقدار مصرف من بیشتر و بیشتر می‌شد، تنها جایی که در زندگی خوب پیشرفت کردم در افزایش مقدار مصرف مواد بود. به وسیله یکی از دوستان که در جلسه حضور دارد با کنگره ۶۰ آشنا شدم، ایشان می‌گفت به کنگره بیا، اینجا خوب است و اینجا درمان می‌شوی؛ اما من معنی درمان را نمی‌دانستم من همیشه می‌گفتم امکان ندارد فردی که روزی ۵ گرم شیره می‌خورد درمان شود.

اگر مدتی مصرف نمی‌کردم عصبی می‌شدم و با خود می‌گفتم صورت‌مسئله که از طریق آقای مهندس نگهبان کنگره ۶۰ حل شده است چیست؟ در واقع صورت‌مسئلهٔ اعتیاد راه درمان را برای ما هموار کرد و ما فهمیدیم مشکل اعتیاد چگونه باید حل شود، آقای مهندس نمونه‌های بسیار زیادی را در لایو چهارشنبه ارائه دادند. آزمایش‌های گوناگونی انجام دادند تا اینکه صورت‌مسئله اعتیاد برای ما خیلی راحت شد. اکثر افراد فکر می‌کردند که اعتیاد یک مسمومیت مزمن است.

در حال حاضر راه درمان اعتیاد پیدا شده است و متوجه شدم که مواد مخدر در جسم من تنها یک جایگزین برای مواد مخدر درونی است، حال برای درمان آن باید سیستم ایکس بدن راه‌اندازی شود و در طی ده الی یازده ماه به‌آرامی بازسازی گردد، هنوز بسیاری از افراد که در حوزه درمان اعتیاد فعالیت می‌کنند اعتیاد را بیماری ناشناخته می‌دانند و می‌گویند امکان ندارد فردی به درمان قطعی برسد؛ چون اعتیاد یک بیماری روانی است، در فضای مجازی این موارد زیاد به چشم می‌خورد، من از طریق یکی از دوستانم که خودش درمان شده بود با کنگره ۶۰ آشنا شدم، اما خودم معنی رهایی را نمی‌دانستم، زمانی که یک اتفاق خیلی بد در زندگی من افتاد، به‌خاطر خوردن مقداری داروی اضافه و تزریق یک آمپول به مدت چند روز به حالت کما رفتم، شاید آن اتفاق برای من یک تلنگر بود. وقتی وارد کنگره شدم روزبه‌روز حال من بهتر شد و در حال حاضر نزدیک به یک سال ونیم از رهایی من می‌گذرد و بسیار حالم خوب است. این را برای کسانی می‌گویم که به‌تازگی به این شعبه آمده‌اند و صورت‌مسئله اعتیاد برای آنها نامفهوم است، برای من تا مدتی این مسئله نامفهوم بود فقط می‌آمدم و می‌رفتم، اما کم‌کم این موضوع را درک کردم، فهمیدم صورت‌مسئله اعتیاد چیست، درگذشته مصرف‌کننده‌ها را به جزیره‌ای می‌بردند و یا می‌گفتند باید به دریا ریخته شوند، از قبیل این مسائل زیاد بود مثل کمپ‌های اجباری ترک مواد، اما در حال حاضر خیلی راحت کسانی که با این سیستم آشنا شدند برایشان این مسیر بسیار راحت و روشن است، اگر کسی بخواهد از این مسیر خارج شود اگر کسی بخواهد به بیراهه برود مشخص است که تنها صورت‌مسئله را پاک‌کرده و متوجه ماجرا نشده است. به‌محض ورود به کنگره مثلث درمان را مشاهده می‌کنید که جسم، روان و جهان‌بینی است. اولین موضوعی که برای من اتفاق افتاد جسم بود و با خدمت‌کردن در کنگره مقدار قابل‌توجهی به تعادل رسیدم. از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید سپاسگزارم.

 

مرزبان خبری: مسافر حسین

نگارش: مسافر رحیم لژیون چهارم، مسافر مهدی لژیون یکم، مسافر مجید لژیون چهارم

عکاس: مسافر ناصر لژیون سوم

ویرایش و ارسال خبر: مسافر حمیدرضا لژیون چهارم

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .