English Version
This Site Is Available In English

تغییر، خدمت و جهان‌بینی؛ مسیر رهایی

تغییر، خدمت و جهان‌بینی؛ مسیر رهایی

هشتمین جلسه از دوره سوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی امیرکبیر، به استادی پهلوان محترم مسافر وحید، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر علی با دستور جلسه «صورت مسأله اعتیاد» دوشنبه7مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان وحید هستم یک مسافر؛ سپاسگزار خداوند هستم و از نگهبان محترم، علی آقا و راهنمای عزیزم آقای فرشید که اجازه خدمت در این جایگاه را به من دادند متشکرم.
دستور جلسه این هفته صورت مسئله اعتیاد می‌باشد. به نظر من بزرگترین تفاوتی که کنگره 60 با دیگر انجمن‌ها دارد در این است که آقای مهندس صورت مسئله اعتیاد را به طور صحیح مطرح می‌کنند.


تا به حال صورت مسئله اعتیاد یا در مورد روان و جهان‌بینی بوده یا در مورد جسم بوده ولی آقای مهندس فرمودند که علاوه بر جسم، روان و جهان‌بینی هم باید به درمان برسد. من شخصاً برای درمان اعتیاد راه‌های مختلفی را امتحان کردم ولی به نتیجه نرسیدم تا اینکه با کنگره آشنا شدم و بعد از گذشت 10 ماه با مصرف دارو، جسم و روانم به تعادل نسبی رسید؛ اما تفاوت کنگره با دیگر روش‌ها در سفر دوم بود، یعنی همان جهان‌بینی.


در کنگره متوجه شدم که علت اعتیاد و مصرف مواد مخدر من چه بوده است و برای اصلاح آن باید چکار کنم. من یک شبه مصرف کننده نشدم که یک شبه به درمان برسم، در سفر دوم فکر می‌کردم بعد از یادگیری آموزش‌ها، درمان من به اتمام می‌رسد اما با گذشت زمان متوجه شدم که در واقع کار من تازه شروع شده است و طبق فرمایش راهنمای خودم آقا فرشید خدمت گرفتم و فهمیدم با خدمت کردن، چه اتفاقاتی در زندگی من رخ می‌دهد و دریافتم معنای جهان‌بینی چیست و توانستم آموزش هایی که گرفتم را در زندگی خود به کار بگیرم.


من در کنگره متوجه شدم تا زمانی که تغییر نکنم هیچ اتفاق مثبتی در زندگی من نمی‌افتد، بنابراین تصمیم گرفتم تا جایی که می‌توانم تسلیم شوم. بعد از سفر اول قصد داشتم که مهاجرت کنم؛ اما آقا فرشید به من گفتند که هنوز به آگاهی لازم نرسیدی و تا جایی که می‌توانی خودت را به کنگره وصل کن. با خدمت‌های مختلف و حضور در فعالیت‌های گوناگونِ کنگره، توانستم جهان‌بینی خودم را اصلاح کنم و سعی کردم با ادامه دادن این راه به تعادل نسبی برسم.خیلی ممنون که به صحبت‌های من توجه کردید.

تایپ: مسافر سجاد، لژیون ششم
عکس: مسافر میلاد، لژیون یکم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .