English Version
This Site Is Available In English

تخریب اعتیاد در سه قسمت جسم روان و جهان‌بینی می‌باشد

تخریب اعتیاد در سه قسمت جسم روان و جهان‌بینی می‌باشد

سلام دوستان فریبا هستم یک همسفر؛

وقتی از صورت‌مسئله صحبت می‌شود یعنی یک مجهولی وجود دارد که برای پاسخ به این مجهول باید معلومات درستی در اختیار داشته باشیم، زیرا با معلومات ناقص و یا اشتباه، آن مسئله برای ما حل نمی‌شود و به‌صورت مجهول باقی خواهد ماند. امروزه گروه کثیری در دنیا درگیر بیماری اعتیاد هستند، اعتیاد از زمان خلق بشر با جامعه انسان همراه بوده و خواهد بود ولی؛ به فرموده آقای مهندس حسین دژاکام، اگر کنگره۶۰ توانست این بیماری را درمان کند به نحوی که فرد هروئینی پس از درمان در لابراتوار هروئین‌سازی کار کند و شب در آن‌جا راحت بخوابد و وسوسه مصرف آن را نداشته باشد و این به‌خاطر تعریف درست صورت‌مسئله اعتیاد و روش درمان صحیح در کنگره۶۰ است؛ زیرا  برخلاف تعاریف مطرح شده که اعتیاد را مسمومیت مزمن بیان می‌کنند، ایشان صورت‌مسئله اعتیاد را درست شناخته و آن را جایگزینی مزمن تعریف نموده‌اند به نحوی که یک فرد با مصرف مکرر حداقل یک سال موادمخدر همچون تریاک، شیره، شیشه و... این مواد افیونی را جایگزینی شبه‌افیونی‌های درونی بدن، مانند دینورفین، اندروفین، دوپامین، سروتونین و... می‌کند و باعث می‌شود تمام سیستم‌های او از تعادل طبیعی خارج شوند. از آن جایی که اعتیاد در اثر ازدواج موادمخدر با انسان به وجود می‌آید، برای درمان اعتیاد لازم است که در این دو مقوله شناخت و آگاهی کافی به دست آوریم و صور پنهان و آشکار هر دو یعنی انسان و مواد را بشناسیم و بدانیم؛ تخریب اعتیاد در سه بخش یعنی جسم، روان و جهان‌بینی می‌باشد، بنابراین در کنگره برای درمان با استفاده از متد DST و داروی OT به مدت ده‌ماه همراه با آموزش جهان‌بینی، نوشتن سی‌دی‌ها و شرکت در کارگاه‌ها و لژیون‌ها آرام‌آرام فرد مصرف‌کننده در این سه مقوله به تعادل می‌رسد و این امکان ندارد مگر این‌که مصرف‌کننده خودش با تمام وجود خواستار رهایی و درمان باشد و با ورود به کنگره فرمانبرداری کند.

 امروز شاهد هستیم که کنگره۶۰ این سازمان مردم‌نهاد که روزی توسط آقای مهندس حسین دژاکام با حداقل امکانات ولی؛ بر مبنای عشق و ایمان پایه‌گذاری گردید، نور تابان آن در سراسر کشور عزیزمان ایران و حتی جهان، تابیده و باعث  درمان بسیاری از مصرف‌کنندگانی که پدر، مادر، فرزند و یا عزیزی از خانواده بودند شده است و این امر موجب رهایی و نجات بسیاری از خانواده‌ها از فروپاشی گردیده است. کنگره60 یک سازمان مردم‌نهاد است و مانند هر سازمان دیگر برای بقا و گسترش خویش نیاز به تقویت پایه‌های مالی خویش دارد. جشن گلریزان در پیش رو است و من فریبا باید به یاد داشته باشم، آن روزهای سرد و تاریکی را که در منجلاب اعتیاد دست‌وپا می‌زدیم و راهی را برای خروج از آن تاریکی‌ها پیدا نمی‌کردیم، پیام کنگره به ما رسید و ما را از تاریکی به روشنایی، از تنفر به عشق و از قهر به صلح و آرامش هدایت نمود، پس باید بسیار تا بسیار شاکر و سپاسگزار این نعمت الهی باشم و شکرگزاری چیزی نیست جز این‌که با تمام وجود با تمام هستی و دارایی خود در راه گسترش این علم و آگاهی در سراسر جهان بکوشم. کمتر از یک‌ماه و نیم به جشن گلریزان باقی نمانده است، امیدوار هستم با تمام وجود و به زیباترین شکل با حضور در این جشن از این نعمت و برکت الهی قدردانی و شکرگزاری کنیم.

سلام دوستان غزاله هستم یک همسفر؛

جناب آقای مهندس معتقد هستند تا زمانی‌ که ما ندانیم اعتیاد چیست و مسئله آن مشخص نشود، نمی‌توانیم راه درمانی برای آن پیدا کنیم. اعتیاد جایگزینی مزمن است یعنی موادمخدر بیرونی جایگزین موادمخدر درونی جسم شده است. جناب آقای مهندس فرمودند: عمده قضیه اعتیاد روی فیزیولوژی انسان است. افراد در زمان گذشته می‌گفتند: اعتیاد مسمومیت مزمن است که غلط است چون اگر این‌طور بود موادمخدر باید به صورت سم بودند، اما از همین مواد در پزشکی به عنوان دارو استفاده می‌کنند. درمان غیر دارویی برای اعتیاد غیرممکن است یعنی بازسازی ساختمان بدون مصالح، در اثر اعتیاد خیلی از ژن‌های بدن از حالت تعادل خارج شده‌اند که باید با دارو به حالت اولیه خود برگردند. جناب آقای مهندس بیان کردند که برای درمان یا ترک اعتیاد به شکل‌های گوناگون عمل کرده‌اند مثلا با انواع داروها مثل: متادون، B2، نالوکسان و سقوط آزاد؛ اما هیچ‌کدام موفق نبودند ولی؛ در کنگره با داروی OT و روش DST طی ۱۰ماه درمان می‌توان جسم، روان و جهان‌بینی را به تعادل رساند. امیدوارم ما هم با حرکت درست در کنگره و رعایت حرمت‌ها و قوانین کنگره بتوانیم هر چه زودتر طعم شیرین رهایی را بچشیم.

سلام دوستان زهرا هستم یک همسفر؛

در مورد مسئله اعتیاد مهم‌ترین مشکلی که در جامعه وجود دارد این است که تعریف درستی از اعتیاد ارائه نشده و متأسفانه در دنیای پزشکی اعتیاد را مسمومیت می‌دانند، به همین دلیل تمام راه‌هایی که برای درمان اعتیاد توسط پزشکان با روش‌های مختلف تجویز شده با شکست مواجه می‌شود و شخص مصرف‌کننده مجدداً به دنیای اعتیاد باز می‌گردد؛ زیرا در دنیای پزشکی صورت‌مسئله اعتیاد حل نشده باقی مانده است؛ اما آقای مهندس توانستند با شناخت کامل از اعتیاد و تعریف درست از آن، راه درمان اعتیاد را کشف کنند و امروزه کنگره‌۶۰ با بهترین متد، افراد زیادی را به درمان قطعی رسانده است. با کشف متد DST، داروی OT، آموزش‌هایی که در کنگره داده می‌شود و با در نظر گرفتن فرایند زمان، نقطه کور اعتیاد برای همیشه حل شده است. به امید روزی که روش درمان‌‌ کنگره‌۶۰ در تمام جهان به یاری انسان‌های دردمند که خواستار رهایی هستند بشتابد.

سلام دوستان فاطمه هستم یک همسفر؛

اگر بخواهیم صورت‌مسئله اعتیاد را تعریف کنیم باید بدانیم که، مخدرهای بیرونی جایگزین مخدرهای طبیعی بدن شده‌اند و مهم‌ترین مسئله درمان اعتیاد سیستم ایکس یا سیستم تولیدکننده مواد شبه‌افیونی و مخدرهای طبیعی بدن می‌باشد. وقتی این سیستم درست کار نکند جسم ما دچار مشکل می‌شود و روان ما تعادل خود را از دست می‌دهد و دچار افسردگی، پرخاشگری و گوشه‌گیری می‌شویم و قادر به تصمیم‌گیری درست نخواهیم بود و نظم در زندگی را هم از دست می‌دهیم. آقای مهندس برای پاسخ به این مسئله یک مثلث به نام مثلث درمان اعتیاد تنظیم کرده‌اند که شامل: جسم، روان و جهان‌بینی است. برای درمان؛ جسم خود را با متد DST همراه با داروی OT و روان و جهان‌بینی خود را با آموزش‌های کنگره و کتاب‌های آموزشی مانند؛ عبور از منطقه ۶۰درجه زیر صفر، به تعادل می‌رسانیم و حال خود و زندگی‌مان را خوب کنیم و طعم شیرین زندگی را در کنار خانواده و حتی در اجتماع متوجه شویم. اول از خداوند و بعد از آقای مهندس سپاسگزارم که با تشکیل کنگره‌۶۰ خیلی‌ از افراد را به حال خوب رساندند و عشق، صفا و صمیمیت دوباره در خانواده‌ها جاری شد.

سلام دوستان زهرا هستم یک همسفر؛

اعتیاد یک نوع بیماری است که اگر کسی درگیر این بیماری شود کنترل خود را از دست می‌دهد و دیگر قادر به تصمیم‌گیری نمی‌باشد. اختیار فرد به دست نفس اماره می‌باشد که به فرد دستور می‌دهد، فرد باید به آن عمل کند و آن کار را انجام دهد.

رابط خبری: همسفر فریده رهجوی راهنما همسفر فریبا (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون چهارم) دبیر دوم سایت

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .