English Version
This Site Is Available In English

مبدأ را بشناسیم، می‌توانیم هدف را مشخص کنیم

مبدأ را بشناسیم، می‌توانیم هدف را مشخص کنیم

جلسه ششم از دوره سی‌وپنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی کاسپین قزوین به استادی همسفر سمیه، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر مریم با دستور جلسه «صورت مسئله اعتیاد» روز دوشنبه ۷ مهرماه ۱۴۰۴ در ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.


 

خلاصه سخنان استاد:
ابتدا از دبیر و نگهبان جلسه تشکر می‌کنم که به من اجازه دادند تا در این جایگاه خدمت کنم، از راهنما همسفر مهناز تشکر می‌کنم که به من اعتماد کردند و این جایگاه را در اختیار من قرار دادند، از مرزبانان و ایجنت شعبه کاسپین تشکر می‌کنم که این مکان پر از آرامش را برای ما فراهم می‌کنند تا ما آموزش بگیریم.
با آغاز سال تحصیلی جدید آقای مهندس حسین دژاکام دستور جلسات را تغییر می‌دهند که اولین دستور جلسه صورت‌مسئله اعتیاد است. صورت‌مسئله اعتیاد از سوال می‌آید، یعنی اعتیاد چیست و چه مجهولاتی دارد؟ وقتی ما جواب سوالی را ندانیم به مجهولات بسیاری می‌رسیم. در رابطه با اعتیاد ابتدا باید مبدأ، مقصد و هدف را بدانیم تا بتوانیم مشکل را حل کنیم. با خودم فکر می‌کردم که چه ارتباطی بین من و این دستور جلسه است، به این نتیجه رسیدم که با این دستور جلسه می‌توانم به مبدأ، مقصد و هدف مشکلات زندگی خود پی ببرم و راهی برای آن‌ها پیدا کنم تا بهترین اتفاق برای من بیفتد.
جوامع پزشکی، متخصصان و مراکز NGO معتقد هستند که اعتیاد نوعی بیماری مرموز، لاعلاج و پیش‌رونده است، راه درمانی ندارد و با قرص یا شربت متادون آن را نگه می‌دارند، چون شناختی از اعتیاد ندارند، راه درمان را بلد نیستند و از تخریب اعتیاد روی جسم آگاهی ندارند. آن‌ها فکر می‌کنند که اعتیاد مسمومیت مزمن و مواد مخدر سم است؛ اما آقای مهندس حسین دژاکام می‌گویند: «مواد مخدر سم نیست؛ زیرا در جوامع پزشکی و داروها از آن استفاده می‌شود.» اعتیاد جایگزینی مزمن است، یعنی مواد مخدر بیرونی جایگزین مواد شبه‌افیونی درون بدن مانند دینوررفین، اندروفین و ... که باعث شادی، نشاط و آرامش انسان می‌شوند، شده‌است و این مسئله باعث می‌شود جسم ما دچار تخریب و عدم تعادل شود.
آقای مهندس حسین دژاکام ترک‌های ناموفقی داشتند و تصمیم گرفتند آزمایش و تحقیقی را روی خودشان انجام دهند که طی این تحقیق و آزمایش مقدار و زمان مصرف خود را مشخص کردند و طی ۱۱ ماه به درمان رسیدند. وقتی ایشان به درمان و حال خوش رسیدند این تحقیق را روی چند نفر دیگر نیز انجام دادند و چون به نتیجه موفقیت‌آمیزی رسیدند، این مسئله را عمومی کردند و روش DST از همین جا کشف شد. به همه متخصصین و جوامع پزشکان اعلام کردند که اعتیاد درمان دارد و مقاله ایشان که در آمریکا به ثبت رسیده است، نشانه موفقیت این روش است.
وقتی ما مبدأ را بشناسیم، می‌توانیم هدف خود را مشخص کنیم و به درمان بیماری پی ببریم. بیرون از کنگره۶۰ می‌گفتند که اعتیاد پیش‌رونده است؛ اما آقای مهندس حسین دژاکام با داروی OT که طی ۱۰ الی ۱۱ ماه مصرف می‌شود اعتیاد را پس‌رونده کردند، در این مدت مواد شبه‌افیونی بدن ما آرام‌آرام ترشح می‌شود و جسم و روان ما به تعادل می‌رسد.
در صورت‌مسئله اعتیاد آقای مهندس حسین دژاکام مثلث جسم، روان و جهان‌بینی را در نظر گرفتند. جسم ما طی ۱۱ ماه به تعادل می‌رسد، این سه ضلع باید با یک‌دیگر رشد کنند و اگر فقط یکی از اضلاع مثلث رشد کند ما به تعادل و حال خوش نمی‌رسیم.
ایشان مصرف‌کنندگان مواد مخدر را به سه گروه تقسیم کردند: گروه نامزدهای اعتیاد، گروه مصرف‌کنندگانی که از اعتیاد خود خرسندند و گروه آخر مصرف‌کنندگان خواستار درمان اعتیاد. گروه نامزدهای اعتیاد در ابتدای راه هستند، تفریحی مواد مخدر استفاده می‌کنند و راه درمان برای آن‌ها پیشگیری است تا مصرف خود را بیشتر نکنند. کسانی که از اعتیاد خود خرسندند فکر می‌کنند که به ماده جادویی دست پیدا کرده‌اند و مواد مخدر کار آن‌ها را انجام می‌دهد، راه پیشنهادی برای آن‌ها مهار است. کنگره۶۰ برای کسانی است که خواستار درمان اعتیاد و رهایی هستند، رنج و سختی اعتیاد را کشیده‌اند و به دنبال راهی برای درمان و حال خوب خودشان هستند که آقای مهندس حسین دژاکام با تأسیس کنگره۶۰ به این افراد کمک می‌کند تا به حال خوش برسند.
گروه خواستار درمان اعتیاد نیز به سه دسته شاغل، بی‌کار و آخر خطی تقسیم می‌شوند. برای افراد شاغل، کنگره۶۰ بهترین راه است و می‌توانند به کار و درمان خود برسند. افرادی که بی‌کار هستند تا ۱ سال نمی‌توانیم به آن‌ها هیچ مسئولیتی واگذار کنیم؛ باید به آن‌ها کمک کنیم تا آرام‌آرام به رهایی برسند. افرادی که آخر خطی هستند، همه‌چیز خود را از دست داده‌اند و حتی جای خوابی برای خودشان ندارند؛ باید به مکانی سپرده شوند تا از آن‌ها نگهداری شود و هیچ وقت نباید به آن‌ها به‌صورت نقدی کمک‌ کنیم، چون ممکن است دوباره به سمت مواد مخدر بروند.
آقای مهندس حسین دژاکام جسم انسان را به صور آشکار و صور پنهان تقسیم کرده‌اند. علائم صور آشکار پس از قطع مواد مخدر شامل آبریزش بینی، عطسه کردن و ... است. کسانی که بیرون از کنگره۶۰ هستند بعد از سقوط آزاد، با شربت متادون طی دو هفته علائم صور آشکار را درمان می‌کنند و هیچ وقت به صور پنهان توجهی ندارند. همه علائمی که شما می‌بینید به دلیل ضعیف شدن سیستم ضد درد بدن است یا اینکه مواد شبه‌ا‌فیونی در بدن تولید نمی‌شود و علائمی مانند افسردگی، تنبلی، بی‌خوابی و ... دارد که طی ۱۱ ماه با شربت OT همه این‌ها به تعادل می‌رسند و ما می‌توانیم در کنگره۶۰ به حال خوش و درمان برسیم.

در ادامه لوح تقدیر لژیون سردار اهدا شد.

تایپ و ویراستاری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سونا (لژیون شانزدهم) دبیر سایت
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مهناز (لژیون یازدهم)
ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر زهره نگهبان سایت
همسفران نمایندگی کاسپین قزوین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .