English Version
This Site Is Available In English

مسیر درمان واقعی

مسیر درمان واقعی

جلسه دهم از دوره یازدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی چرمهین به استادی همسفر زهرا، نگهبانی همسفر کبری و دبیری همسفر زهره با دستور جلسه «صورت مساله اعتیاد» روز دوشنبه ۰۷ مهرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

دستور جلسه امروز صورت‌مسئله اعتیاد می‌باشد. بسیار خوشحال هستم که امروز در این جایگاه قرار گرفتم تا بتوانم درمورد پربارترین دستور جلسه کنگره۶۰ که صورت‌مسئله اعتیاد می‌باشد، صحبت کنم. همه ما می‌دانیم که برای حل هر مسئله‌ای در زندگی، اولین گام شناخت دقیق صورت‌مسئله می‌باشد. این قانون در مسائل زندگی به ویژه مقوله اعتیاد برقرار است. تا زمانی‌که ندانیم مشکل کجا است، درمانی هم صورت نمی‌گیرد. تا قبل از کنگره اعتیاد به اشتباه تعریف شده بود و ما یک مصرف‌کننده را به چشم یک انسان روانی یا یک انسان بی‌اراده یا یک عادت می‌دیدیم؛ اما کنگره۶۰ می‌گوید که اعتیاد فقط خارج کردن مواد مخدر از بدن نیست و اگر این‌طور نگاه کنیم با ترک ناگهانی، روش‌های کوتاه‌مدت و سم‌زدایی هیچ نتیجه‌ای نمی‌گیریم. 

در اعتیاد سیستم ایکس فرد تخریب دیده و باید درمان شود. اگر مواد بیرونی پاک شود، هیچ فایده‌ای ندارد. اکنون کنگره۶۰ این افتخار را دارد که در دنیا صورت‌مسئله اعتیاد را به درستی باز کرد و به جهانیان ثابت کرد که اعتیاد درمان می‌شود. صورت‌مسئله اعتیاد می‌گوید که فرد مصرف‌کننده سه قسمت جسم، روان و جهان‌بینی او دچار تخریب شده‌است و تا زمانی‌که این سه مولفه بازسازی نشود، اعتیاد درمان نمی‌شود. این سه پارامتر باید هم‌زمان و به موازات با هم جلو بروند تا درمان صورت بگیرد و اگر یکی از این سه مولفه ناقص باشد، درمانی صورت نمی‌‌گیرد. ریشه اعتیاد در سیستم جسم، روان و جهان‌بینی است، چیزی که در اعتیاد ناشناخته بود و به همین دلیل درمانی پیدا نشد.

آقای مهندس با پیدا کردن صورت‌مسئله به همه سوال‌ها پاسخ دادند. ایشان فرمودند: «زمانی‌که یک سوال به درستی طرح شود، جواب هم به درستی به دست می‌آید». این مسئله را از نظر علمی و رهایی‌هایی که داشتند، به دنیا ثابت کردند. آقای مهندس فرمودند: «باید سیستم ایکس بازسازی شود تا درمان صورت گیرد». تعریف سیستم ایکس چیست؟ مجموعه عظیمی از مواد شبه‌افیونی و هورمون‌هایی است که در بدن انسان ترشح می‌شود؛ مانند اندورفین، دینورفین و ده‌ها ماده دیگر که کار آن‌ها ایجاد آرامش، سرخوشی و مدیریت درد در بدن می‌باشد.

زمانی‌که فرد مصرف مواد را شروع می‌کند، مواد بیرونی باعث کاهش تولید مواد درونی بدن می‌شود، سیستم ایکس از کار می‌افتد و فرد قادر به زندگی عادی خود نیست. این به معنای اعتیاد است. آقای مهندس با تحقیقات خود متوجه شدند که قوی‌ترین و ارزان‌ترین دارو برای درمان اعتیاد خود تریاک است و در کنگره۶۰ افراد با استفاده از این دارو به درمان می‌رسند. اعتیاد یک مسمومیت مزمن نیست؛ بلکه جایگزینی مزمن است. آقای مهندس با ابداع روش DST و داروی شفابخش OT مسیر درمان واقعی را باز کردند. با روش مناسب، مصرف داروی مناسب و یک پروسه ۱۰ تا ۱۱ ماه، سیستم ایکس بازسازی می‌شود.

اگر بخواهم از تجربه شخصی خود بگویم که چندین سال در کنار یک مصرف‌کننده بودم، مسافر من قبل از کنگره ترک‌های بسیاری داشتند که یکی از آن‌ها رفتن به کمپ بود. چند روزی در کمپ بستری بودند. زمانی‌که به منزل برگشتند، اوضاع خوبی نداشتند و من فقط مات‌ومبهوت نگاهش می‌کردم؛ اما این ترک هم فایده‌ای نداشت و بعد از چند روز دوباره به سمت اعتیاد برگشتند. زمانی‌که فهمیدیم کنگره۶۰  در شهر چرمهین راه‌اندازی شده‌است، خوشحال شدیم و وارد کنگره شدیم.

من هم به عنوان همسفر با مسافر خود وارد کنگره شدم. اکنون خدا را شکر می‌کنم که مسافر من ۲سال و ۴ ماه است که درمان شده‌ و همه این‌ها را مدیون آقای‌ مهندس هستیم که اگر این روش را ابداع نمی‌کردند، این داروی شفابخش نبود و صورت‌مسئله باز نمی‌‌شد، هم‌چنان در تاریکی بودیم، لذت و آرامشی که باید در زندگی داشتیم‌ را اکنون نداشتیم.  توصیه من به همسفران سفر اول  این است که در کنار مسافران خود بمانید و مطمئن باشید که این‌جا همان جایی است که  سال‌ها منتظر بودیم تا به درمان برسند.

مرزبانان کشیک: همسفر الهه و مسافر محمد
تایپیست: همسفر کبری رهجوی راهنما همسفر هاجر (لژیون سوم)
ویراستار: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر هاجر (لژیون سوم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول)
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر کبری(لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی چرمهین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .