English Version
This Site Is Available In English

جهان هستی

جهان هستی

‌به نام قدرت مطلق الله

ششمین جلسه از دوره سیزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی قائم‌شهر با استادی همسفر سمیه نگهبانی همسفر نرگس و دبیری همسفر نازنین با دستور جلسه «صورت مسئله اعتیاد» روز دوشنبه 8 مهرماه ساعت 15:00 آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

شکر خدا که یک‌بار دیگر این جایگاه خدمتی را تجربه می‌‌کنم‌. تشکر می‌کنم از جناب آقای مهندس و خانواده محترمشان که این بستر امن و این مکان مقدس را برای ما فراهم کردند تا خدمت کنیم و آموزش بگیریم تا به حال‌خوش برسیم. تشکر می‌کنم‌ از راهنمای خودم همسفر لیلا که امروز این فرصت را به من دادند تا خدمت کنم.

اگر امروز در کنگره هستم و عضو کوچکی از خانواده بزرگ کنگره۶۰ هستم، همه به‌خاطر آموزش‌های راهنمایم است که بی‌منت برای من زحمت کشیدند و تلاش کردند که حال من را خوب کنند از همین‌جا به ایشان خداقوت می‌گویم، ان‌شالله همیشه سلامت باشند.

تشکر می‌کنم‌ از گروه مرزبانی و ایجنت شعبه و همچنین مرزبان‌ها و ایجنت دوره قبل و تشکر می‌کنم و خدا قوت می‌گویم به همسفر آزاده، همه ما می‌دانیم همسفر  آزاده چه‌قدر برای شعبه زحمت کشیدند؛ زمانی‌که وارد کنگره شدم، ایشان در حال خدمت‌کردن بودن تا این شعبه راه افتاد و بی‌دریغ همیشه خالصانه و عاشقانه خدمت می‌کردند.

من خودم چندبار از ایشان کمک خواستم و همیشه با لبخند جواب من را دادند و هیچ‌وقت نگفتند من نمی‌دانم یا این‌که خودت راهنما داری، تا آنجا که توانستند کمکم کردند، ان‌شالله همیشه سلامت باشند.

هر موضوعی یک صورت‌مسئله دارد که؛ باید صورت‌مسئله آن مشخص شود. صورت‌مسئله؛ یعنی چیزی که سال‌ها برای ما بی‌جواب ماند. واقعا ما در این موضوع ماندیم نمی‌دانیم چه‌کار کنیم.

اگر اعتیاد سال‌ها برای ما مجهول بود به‌خاطر این‌که صورت‌مسئله اعتیاد برای ما مشخص نشده بود. خیلی چیزها در زندگی ما مجهول است، خیلی‌ها گفتند: مسافر ما رفت کمپ به درمان نرسید یا این‌که سقوط آزاد یا هر جای درمانی رفتند و آزمایش کردند هرجا می‌رفتند به درمان نرسیدند. علتش این بود که صورت‌مسئله اعتیاد مشخص نشده بود؛ اما آقای مهندس با تلاش، سخاوت و هوشی که داشتند صورت مسئله اعتیاد را برای ما شکافتند.

این‌که اعتیاد چیست و در جسم ما چه‌کاری انجام می‌دهد؟ مصرف‌کننده کیست؟ چرا یک شخص مصرف‌کننده می‌شود؟

آقای مهندس صورت‌مسئله اعتیاد را برای ما باز کردند. در کتاب ۶۰ درجه، آقای مهندس کلی توضیح دادند که اعتیاد چیست، مصرف کننده کیست یا بیماری اعتیاد با جسم و روان انسان چه‌کار می‌کند. به‌خاطر این‌که صورت‌مسئله را برای ما باز کنند، یک مثلثی را طراحی کردند و ارائه دادند و مثلث درمان اعتیاد را در قالب یک مثلث طراحی کردند.

یک ضلع آن جسم که همان فیزولوژی بدن که از همه مهم‌تر است، یک ضلع آن؛ یعنی روان که اخلاق، خلق‌و‌خوی انسان و یک قسمت مثلث جهان‌بینی است، جهان‌بینی؛ یعنی دیدگاه من، زمانی‌که یک مسافر مصرف‌کننده می‌شود، اگر جهان‌بینی من بالا نباشد و آموزش نگرفته‌باشم، نسبت به آن شخص یک دیدگاه بدی دارم؛ یعنی مواد مخدر یا همان مصرف‌کننده جهان‌بینی‌اش در اثر موادی که استفاده می‌کنند تغییر می‌کند، تفکراتش منفی می‌شود.

وقتی جهان‌بینی نداشته باشد یا جهان‌بینی دچار مشکل شود، دیدگاه انسان نسبت به خودش، نسبت به همه و جهان‌هستی تغییر می‌کند؛ اما آقای  مهندس مسئله بیماری اعتیاد را برای ما باز کردند و صورت‌مسئله‌اش برای ما مشخص شد.

این‌جا آقای مهندس زمانی که گره اعتیاد را باز کردند، خودشان آمدند تقریبا حدود ۱۱ ماه به قطع مواد رسیدند، وقتی به قطع مواد و به درمان رسیدند متوجه شدند که ما سیستم X داریم. سیستم X اگر دچار اختلال باشد، آن شخص از حالت تعادل طبیعی خودش خارج می‌شود. سیستم X چیست؟ سیستم X یک‌سری سیستم‌های تولیدکننده شبه افیونی بدن ما است که در درون هر انسانی است.

شخصی که مواد، مصرف می‌کند این سیستم از تعادل خودش خارج می‌شود و مواد بیرونی جایگزین آن مواد درونی بدن می‌شود و بدن انسان کم کم  رو به تحلیل می رود و از کار می‌افتد.

آقای مهندس در کنگره بهترین روش درمان اعتیاد که تا حالا کسی این را ابداع نکرده بود، توانستند صورت‌مسئله اعتیاد را با بهترین روش درمان برای ما ابداع کنند.

خیلی از مسافرها شاید ۲۹ یا ۳۰ سال است که در کنگره خدمت می‌کنند. عزیزانی که مواد مصرف کردند، بیرون از کنگره بودند و با کنگره آشنایی پیدا کردند به کنگره مراجعه کردند درمان شدند و درمان کنگره یک درمان قطعی است؛ یعنی بدون برگشت، شاید برگشتی هم داشته باشند؛ ولی دوباره می‌آیند به درمان می‌رسند؛ البته خیلی کم این اتفاق می‌افتد و کاملا به درمان می‌رسند. اگر بخواهیم از اعتیاد یک تعریف کامل داشته باشیم؛ یعنی جایگزینی، جایگزینی‌مواد وقتی از بیرون وارد بدن می‌شود، این می‌شود اعتیاد.

مصرف‌کننده‌ای که انواع مواد مخدر را مصرف می‌کرد؛ ولی هر جا می‌رفت به درمان نمی‌رسید، هر جایی می‌رفت هیچ‌وقت نتوانست به درمان برسد، همیشه وسوسه داشت، تعادل نداشت و حالش بد بود؛ اما کنگره این را به نحواحسنت درمان کرد، امیدوارم همه ما قدر کنگره را بدانیم، قدر  روش DST را که آقای مهندس ابداع کردند و همان شربت OT یا اپیوم قدرش را بدانیم و از این نعمت‌ها به خوبی استفاده کنیم.

در پایان هم می‌خواهم یک دقیقه در مورد لژیون سردار صحبت کنم، همه ما می‌دانیم که آبان‌ماه جشن گلریزان داریم من خودم از آموزش‌های راهنمایم متوجه شدم که واقعا لژیون سردار چیست، شاید سال اول اصلا متوجه نمی‌شدم وقتی وارد لژیون سردار شدم خیلی گره‌ها از زندگی‌ام باز شد.

آن‌روز به نظر من فرصتی‌است که خودمان را محک بزنیم واقعا شاید خداوند این فرصت را به هر کسی ندهد، به قول راهنما همسفر لیلا همه ما که در کنگره هستیم نظرکرده خداوند هستیم.

ان‌شالله بتوانیم در حد توان خودمان در   آن روز جشن خیلی خوبی داشته باشیم و در کنار هم لذت ببریم.

عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر صبحگل (لژیون ششم)
تایپ: همسفر مهتاب رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون سوم)
مرزبان کشیک: مرزبان همسفر رقیه، مرزبان مسافر مهدی
ویرایش و ارسال: نگهبان سایت، همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر صبحگل (لژیون ششم)
همسفران نمایندگی قائم‌شهر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .