English Version
This Site Is Available In English

صورت‌مسئله اعتیاد فقط در حوزه درمان مواد نیست

صورت‌مسئله اعتیاد فقط در حوزه درمان مواد نیست

جلسه چهارم از دوره چهلم سری کارگاه‌های آموزشی، خصوصی مسافران کنگره۶۰ نمایندگی ملاصدرا با استادی راهنما مسافر محمد، نگهبانی مسافر سعید و دبیری مسافر عباس با دستور جلسه صورت‌مسئله اعتیاد در روز یک‌شنبه ششم مهر‌ماه1404 ساعت 17:۰۰ آغاز به کار نمود.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، محمد هستم یک مسافر
خداوند بزرگ را برای قرار گرفتن در این جایگاه شاکر و سپاسگزارم و از آقای مهندس به خاطر فراهم نمودن این بستر تشکر می‌کنم.
همچنین از نگهبان جلسه به خاطر سپردن این خدمت تشکر می‌کنم.
بر خودم واجب می‌دانم از خدمتگزاران لژیون سردار که این فرصت را در اختیار بنده گذاشتند نیز تشکر بنمایم.
  دستور جلسه امروز در مورد صورت‌مسئله اعتیاد است. اگر مسئله‌ای صورتش معلوم و مشخص نباشد به هیچ نتیجه‌ای در مورد آن نخواهیم رسید و فقط به مجهولات برمی‌خوریم. قبلاً می‌گفتند که کسی که درگیر اعتیاد شده است به خاطر این بوده است که به چیزی و یا چیزهایی وابستگی دارد که اگر این‌گونه بود بعد از ترک، که انواع و اقسام داروها را به او می‌دادند تا مشکلاتش حل شود، حل می‌شد درصورتی‌که هیچ موقع به حال خوب نمی‌رسد.
آقای مهندس دژاکام می‌گویند: بیشتر کسانی که مواد مصرف می‌کنند کار، کسب و خانواده دارند ولی آیا می‌دانید چرا درگیر مواد هستند و هیچ‌گونه ترکی حال آن‌ها را خوب نمی‌کند؟ چون به صورت‌مسئله آن که صور پنهان است توجه نشده است. اگر فرد مصرف‌کننده، زود خسته می‌شود، خواب‌آلوده است و یا تعادل اخلاقی ندارد به خاطر  نداشتن تعادل در سیستم درونی بدن او است؛ به همین خاطر که یک مصرف‌کننده در زمان خماری، با کشیدن مواد به حالت تعادل نسبی می‌رسد، نتیجه می‌گیریم که مشکل او روانی نیست. آقای مهندس با روش دی‌اس‌تی و داروی اوتی کاری کردند که کارشناسانه و به بهترین شکل، به حل این مسئله پرداختند. قبلاً رسم بود که می‌گفتند اعتیاد مسمومیت مزمن است؛ ولی آقای مهندس قاطعانه گفتند که این‌گونه نیست و مگر مارگزیدگی اتفاق افتاده که بگوییم اعتیاد مسمومیت مزمن است. ممکن است مواد برای کسی نگهدارنده باشد و برای کسی هم مثل سم عمل کند.  بعضی می‌گویند اعتیاد لاعلاج، پیش‌رونده و ... است ولی ما با متد دی‌اس‌تی، اگر کم‌کم پله‌هایی که به‌طرف تاریکی رفتیم را  برگردیم، مجدداً سیستم درونی و بیرونی ما  به‌مرورزمان درست می‌شود و به تعادل می‌رسد. کنگره 60 می‌گوید شخصی که به درمان می‌رسد به تعادل هم می‌رسد و هرروز شادتر و جوان‌تر می‌شود و میل به زندگی در او بیشتر می‌شود. نمونه آن هم تمام سفر دومی‌ها، راهنماها و خدمتگزاران هستند. امروزه صورت‌مسئله اعتیاد فقط در حوزه درمان مواد نیست بلکه برای درمان مصرف سیگار و چاقی هم استفاده می‌شود و حتی مقاله‌هایی برای درمان انواع سرطان‌ها نیز پیرو آن تهیه و چاپ شده است که انشاالله در آینده نزدیک عملیاتی خواهد شد. باید با کنگره و علم آن همراه باشیم که از قافله بزرگ و پردانش کنگره عقب نمانیم.

و اما در مورد رابطه این دستور جلسه با لژیون سردار هم باید بگویم که اگر ما توسط آقای مهندس و متد دی‌اس‌تی به حال خوب می‌رسیم و سازنده‌های مواد شبه افیونی بدنمان با کمک خداوند دوباره بازسازی می‌شود به خاطر بخششی است که در مورد ما انجام شده است و ما نیز باید صفت بخشندگی را در خودمان بارور نماییم. با کمکی که در لژیون سردار انجام می‌شود، در واقع باقیات‌الصالحاتی برای خودمان بگذاریم؛ چراکه اگر با پول ما آجری برای ساخت شعبه‌ای در هر جای کشورمان خریداری بشود، مادامی که در آن شعبه، افرادی به درمان و رهایی می‌رسند ما نیز به‌اندازه همان آجر سهم داریم.
« از این‌که به صحبت‌های من توجه کردید از همه شما متشکرم.»
تایپ: راهنما تازه‌واردین مسافر کریم
عکس و ویرایش متن: مسافر محمود(نگهبان سایت)
ارسال: سایت نمایندگی ملاصدرا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .