English Version
This Site Is Available In English

پایه‌های مالی باعث می‌شود که کنگره پیشرفت کند

پایه‌های مالی باعث می‌شود که کنگره پیشرفت کند

دومین جلسه از دوره هشتم لژیون سردار نمایندگی عطار نیشابوری در روزهای یکشنبه با استادی: مسافر ابراهیم و نگهبانی: مسافر احمد و دبیری: مسافر حسن و خزانه‌داری: مسافر عباس با دستور جلسه: «وادی هشتم، با حرکت راهنمایان می‌شود» در تاریخ ۶ مهرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۳۰ آغاز به کارکرد.


خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان ابراهیم هستم مسافر، خداوند رو شاکر و سپاسگزارم که در کنگره ۶۰ حضور دارم و در کنار شما خوبان هستم. دستور جلسه وادی هشتم، با حرکت راه نمایان می‌شود. هر کس یک دیدگاه و یک برداشت از این وادی دارد و برداشت من ابراهیم، از این وادی با حرکت راهنمایان می‌شود، چه راهی است؟ انسان همیشه در حال انتخاب مسیر است. همیشه دو راه در مسیر زندگی‌مان است. یک مسیر، مسیر تاریکی و یک مسیر، مسیر روشنایی‌ها است. خداوند به انسان اختیار داده تا مسیری را انتخاب کند و آن را طی کند. بنده با انتخاب خودم و بافکر خودم یک مسیر اشتباه را رفتم و تاریکی‌ها را لمس کردم و بعد از طی مسیر اشتباه خود را پذیرفتم که بدتر از اشتباه کردن در اشتباه ماندن است. اذن و فرمانش صادر شد و مسیر به من نشان داده شد که به سمت روشنایی‌ها حرکت کنم و از ضد ارزشی‌ها بازگشت نمایم. این وادی به ما می‌گوید که اگر شما بافکر خودتان وارد تاریکی‌ها شدید با علم و تفکر خودتان نمی‌توانید و قادر نیستید به سمت روشنایی‌ها برگردید.


باید شما تغییر جهت بدهید اگر خواسته تغییر جهت رادارید باید یک نفر باشد که قبلاً این راه را طی کرده باشد، در کنگره ۶۰ کسی جز راهنما نیست که از عصاره جانش برای ره جو می‌بخشد راه را به ره جو نشان می‌دهد. در این مسیر راهنما دل‌تنگی‌های خودش را دارد خستگی‌های خودش را دارد تا بتواند یک ره جو را از گذرگاه‌های سخت عبور بدهد. ره جو وظیفه‌اش این است ابتدا از خودش سپس از خانواده و بعد از جامعه و سپس از هستی جبران خسارت کند. آقای مهندس می‌فرماید: راه مستقیم خیلی راه سختی است و پیچ‌وخم زیادی دارد. زمانی انسان در تاریکی است و بخواهد در مسیر روشنایی‌ها قدم بگذارد باید سختی‌های زیادی را تحمل کند خدا را شکر می‌کنم که کنگره و آموزش‌های کنگره و آموزش‌های آقای مهندس وجود دارد و در کنار همدیگر می‌توانیم این مسیر را ادامه بدهیم.
مسیر روشنایی‌ها انتها دارد انتهای این مسیر همان‌جایی است که ازآنجا انشعاب یافته‌ایم و باید تلاش کنیم که به آنجا برسیم این دستور جلسه را اگر بخواهم به لژیون سردار وصل کنم همه ما می‌دانیم که پایه‌های مالی باعث می‌شود که کنگره پیشرفت کند و شعبه خوبی و پویایی داشته باشیم همه ما این قضیه را می‌دانیم ولی متأسفانه بعضی‌ها از کنار این قضیه رد می‌شوند و به سردار بها نمی‌دهند راهنما برای آموزش دادن به ره جو بسیار مؤثر است و کلام راهنما همچون تیری بر قلب ره جو می‌نشیند، حضور راهنما در لژیون سردار بسیار مهم و مؤثر است ابتدا ره جو با لژیون سردار آشنا می‌شود زمانی که حضور پیدا می‌کند و تعهدی خود را پرداخت می‌کند و انرژی و برکاتش را چندین برابر دریافت می‌کند همان‌جاست که راهنما کارش را به‌خوبی انجام داده است و باید برای لژیون سردار وقت بگذاریم، این وادی به ما اشاره می‌کند با حرکت راهنمایان می‌شود اگر من عملکرد لژیون سردار را بدانم اگر به این پی ببرم که استحکام پایه‌های مالی شعبه من، در لژیون سردار است، قطعاً در تدبیر خود شک نخواهم کرد.
خدا را شکر می‌کنم با لژیون سردار آشنا شدم، دبیر لژیون سردار بودم به مشهد زیاد سفر کردم و در کنار دیده‌بان محترم آقای زرکش خیلی چیزها یاد گرفتم، حرکت کردم خواسته داشتم و خیلی چیزهای خوبی را دررفت آمدم برداشت کردم، زمانی که در شعب دیگر استان می‌چرخید و زمانی اساتید را می‌بینید، می‌بینیم که چقدر این اساتید قدرت پیداکرده‌اند و چقدر ازنظر مالی قوی شده‌اند گاهی اوقات به آقای نقیب‌زاده راهنمای محترم می‌گفتم این‌ها واقعاً مصرف‌کننده بوده‌اند زمانی این عزیزان را می‌بینید بعد بیشتر وابسته لژیون سردار می‌شوید خوشا به حال کسانی که در پایه‌های مالی کنگره کمک می‌کنند که ثروتمندترین انسان‌ها بخشنده‌ترین آن‌ها است. جشن گلریزان را در پیش داریم ما باید با همه توانمان حضور پیدا کنیم تا یک گلریزان خوبی را داشته باشیم سال گذشته خداوند توفیق داد دنور شدم و انشالله دنوری خودم را تمدید می‌کنم امیدوارم که خداوند این خدمت ما را بپذیرد. در کنار شما عزیزان واقعاً آرامش دارم و امروز زندگی می‌کنم و می‌گذارم دیگران هم زندگی کنند در این مسیر دل‌تنگی‌های زیادی داشتم و همیشه گفتم خداوندا این قدرت و این توانایی را به من بده تا بتوانم این مسیر را قوی طی کنم و همیشه این یادمان باشد که صادقانه سفر کنیم صادقانه خدمت کنیم تا بتوانیم صادقانه زندگی کنیم.


تایپ و نگارش: مسافر احمد لژیون چهارم
عکاس: مسافر مصطفی لژیون دوازدهم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .