English Version
This Site Is Available In English

گسترش فرهنگ و اهداف کنگره۶۰

گسترش فرهنگ و اهداف کنگره۶۰

در رابطه با صورت‌مسئله اعتیاد، من به شخصه خیلی دیده‌ام، حتی در خانواده خودم، که حاضر هستند میلیون‌ها تومان هزینه کنند تا درمان سیگار یا اعتیاد به مواد و الکل خود را به انجام برسانند؛ اما حاضر نیستند یک روز در کارگاه رایگان کنگره حاضر شوند. زیرا برایشان باورپذیر نیست که در جایی صورت‌مسئله اعتیاد به‌طور واضح باز شده و انسان‌های دنیای تاریکی از راه درست و صراط مستقیم به درمان می‌رسند. خوشحال هستم که این امر یعنی گسترش فرهنگ و اهداف کنگره۶۰ در حال جهانی‌شدن می‌باشد و امیدوارم در آینده‌ای نه‌چندان دور، همه انسان‌ها با صورت‌مسئله راستین اعتیاد آشنا شوند تا بتوانند به متد DST اعتماد کنند و رهایی خود و خانواده‌های عزیزشان را به ارمغان بیاورند.

در کنگره آموختم ما تا متوجه نشویم مشکل از کجاست، به عبارتی تا ندانیم سؤال چیست، نمی‌توانیم آن را حل کنیم. طرح سؤال درست، خود نیمی از راه است و کنگره توانسته به تمام باورها و صورت‌مسئله‌های نادرست اعتیاد خط بزند و با تعریف سیستم ایکس و رد نظریه اعتیاد مسمومیت مزمن می‌باشد، تغییر عظیمی در ابعاد علمی، تجربی، معنوی و سلامتی انسان‌ها ایجاد کند.

امید است با خدمت‌های پرعشق و مهر افراد در کنگره، این دانایی صورت‌مسئله اعتیاد برای انسان‌هایی که علم کنگره را باور نمی‌کنند، قابل‌لمس شود.

نویسنده: همسفر عسل رهجوی راهنما همسفر مهری (لژیون ششم)
رابط خبری: همسفر عسل رهجوی راهنما همسفر مهری (لژیون ششم)
ویرایش و ارسال: همسفر نیلوفر رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی پرستار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .