English Version
This Site Is Available In English

اعتیاد درمان‌پذیر است

اعتیاد درمان‌پذیر است

جلسه دوازدهم از دوره دهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی جهان‌بین شهرکرد به استادی همسفر زیور، نگهبانی همسفر سهیلا و دبیری همسفر بیتا با دستور جلسه «صورت مسئله اعتیاد» روز یک‌شنبه 6 مهرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

صورت‌مسئله اعتیاد فقط مختص به مواد نیست بلکه برای سیگار، اضافه‌وزن و اکثر بیماری‌های لاعلاج و سرطان هم صورت‌مسئله وجود دارد. هزاران سال است که بیماری اعتیاد وجود دارد. دانشمندان و پزشکان زیادی در مورد اعتیاد تحقیق کرده‌اند، اما هیچ‌کدام از آن‌ها نتوانستند درمان قطعی اعتیاد را پیدا کنند، چون صورت‌مسئله غلط بوده است، اما خدا را شکر آقای مهندس صورت‌مسئله اعتیاد و راه درمان آن را پیدا کرده‌اند و خودشان نیز تجربه کرده‌اند و این تجربه را در اختیار همگان قرار داده‌اند. آقای مهندس این تجربه و دانش را پیش خودشان نگه نداشتند بلکه آن را انتشار دادند، نه تنها برای ایران بلکه در دنیا گسترش پیدا کرده است.

اکثراً فکر می‌کنند که اعتیاد یک بیماری مزمن و یک بیماری روحی، روانی و مسمومیت است و درمانی ندارد. درحالی‌که آقای مهندس اعتقاد دارند که اعتیاد درمان‌پذیر است. اگر ایجاد مسمومیت می‌کند؛ پس چرا این همه دارو از تریاک، برای درمان بیماری‌های مختلف استفاده می‌شود؟ و اگر روحی، روانی بود چرا وقتی آن را ترک می‌کنند شخص دچار بیماری‌هایی مثل لرزش، بدن درد و آبریزش می‌شود؟ پس هیچ ربطی به این ندارد. آقای مهندس می‌فرمایند: که اعتیاد یک جایگزینی است؛ جایگزینی موادمخدر بیرونی به جای موادمخدر درونی. در این صورت بدن انسان دیگر قادر نخواهد بود موادمخدر طبیعی را تولید کند و وقتی آن را به صورت ناگهانی قطع می‌کند، تعادل بدن به هم می‌خورد. آقای مهندس راه درمان اعتیاد و به تعادل رسیدن بدن را پیدا کردند. چون جناب آقای مهندس صورت‌مسئله اعتیاد را پیدا کرده‌اند و در ادامه راه درمان آن را نیز یافتند.

بعضی‌ها معتقد هستند که مصرف مواد وسوسه‌انگیز است، اما آقای مهندس اعتقاد دارند که این‌طور نیست؛ بلکه اعتقاد دارند بدن به این مواد نیاز دارد. افرادی هستند که در NGOهای مختلف ترک کرده‌اند اما؛ می‌گویند ما بعد از چندین سال از ترک، هنوز جرات نداریم به مکان‌هایی که قبلاً برای مصرف مواد به آن‌جا می‌رفتیم دوباره برویم، در صورتی‌که در کنگره۶۰ تمام افرادی که قبلاً مصرف‌کننده بوده‌اند الان در قسمت OT فعالیت می‌کنند و هیچ‌گونه وسوسه‌ای هم ندارند، زیرا درمان آن‌ها درست و منطقی بوده است. این افراد به گفته آقای مهندس حتی اگر در لابراتوارهای ساخت شیشه هم بروند برای آن‌ها هیچ‌گونه وسوسه‌ای به وجود نمی‌آید. این افراد در کنگره سندی بی‌نقص هستند. آقای مهندس می‌فرمایند: ما ۳۰ سال پیش مقوله درمان اعتیاد را بسته‌ایم و بر روی بیماری‌های صعب‌العلاج و سرطان‌های مختلف تحقیق می‌کنیم. ایشان همچنین صورت‌مسئله اضافه‌‌وزن را در اختیار افراد زیادی قرار دادند و این افراد باید مطابق متد DST پیش بروند. باید عملکرد درستی داشته باشند. این‌طور نیست که بگویند ما تخم‌مرغ خوردیم و سالاد خوردیم، الان هر چیز که دلمان بخواهد می‌توانیم بخوریم. این افراد برای این‌که به نتیجه دلخواه برسند باید طبق گفته راهنمای جونز، مواد غذایی را به‌موقع و به‌اندازه مصرف کنند و پروتکل را به درستی انجام دهند. در این مورد مقالات زیادی از آقای مهندس به چاپ رسیده است. امیدوارم با خدمت‌هایی که در کنگره انجام می‌دهیم، زحمات آقای مهندس و خانواده محترمشان را جبران کنیم.

مرزبانان کشیک: همسفر زهرا و مسافر یاسین
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فریبا (لژیون دوم)
تایپیست: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون هشتم)
ویرایش و ارسال: همسفر نسرین رهجوی راهنما همسفر فریبا (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی جهان‌بین شهرکرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .