English Version
This Site Is Available In English

اعتیاد درمان دارد

اعتیاد درمان دارد

هميشه در تمام قشرها اعتقاد دارند که اعتیاد درمان ندارد. اعتیاد لاعلاج، پیش‌رونده و غیرقابل درمان است؛ اما خوشبختانه در کنگره60 اعتیاد درمان دارد. آقای مهندس 30 سال پیش اعتیاد را درمان کردند و گفتند که اعتیاد روی سیستم فیزیولوژی جسم انسان تخریب به‌وجود می‌آورد و جسم را از تعادل خارج می‌کند که در بیرون از کنگره می گویند: فردی که مواد می‌زند روانی است یا دست به خودکشی می‌زند چرا ؟ چون تمام سلول‌های جسم در اثر اعتیاد از تعادل خارج می‌شوند، وقتی فرد مواد مصرف می‌کند به تعادل می رسد. الآن بعد از 30 سال با دستگاهای میکرواری آزمایش می‌کنند.

آقای مهندس مقاله‌های گوناگون در خصوص درمان اعتیاد ارائه دادند که جهانی شده‌است و تمام مقالات مبنی براین است که اعتیاد درمان دارد؛ به‌شرطی که شخص مصرف‌کننده اقدام به درمان کند. در ادامه آقای مهندس راه درمان انواع و اقسام بیماری‌ها را پیدا کردند، مثل درمان نیکوتین که شخص بعد از چندین سال مصرف سیگار یا قلیان درمان می‌شود یا درمان چاقی که با روش DST انجام می‌شو‌د. با حرکت فرد و انجام مراحل سفر به درمان قطعی می‌‌رسند.

اعتیاد روی فیزیولوژی جسم انسان تأثیر می‌گذارد و فرماندهی جسم در دست مواد قرار می‌گیرد. من که در این مسیر قرار گرفته‌ام، خداوند را شکر می‌کنم که توانستم توسط آقای مهندس و کنگره60 درمان نیکوتین را به پایان برسانم و حال خوب را تجربه کنم. ان‌شاءالله جزء خدمتگزاران کنگره60 باشم و بتوانم خدمت کنم.

نویسنده: مسافر نیکوتین همسفر فرشته رهجوی راهنمای ویلیام همسفر لیلا
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر نازی (لژیون چهاردهم) دبیر سایت
ارسال: همسفر گندم رهجوی راهنما همسفر شهناز (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ستارخان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .