English Version
This Site Is Available In English

خدمتگزاران سایت یکی از ماندگارترین خدمت‌ها را انجام می‌دهند

خدمتگزاران سایت یکی از ماندگارترین خدمت‌ها را انجام می‌دهند

یازدهمین جلسه از دور اول سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی علی عصارزاده با نگهبانی مسافر عباس، استادی مسئول سایت مسافر مرتضی و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه «از سایت و فضای مجازی در کنگره چگونه استفاده می‌کنیم» در روز پنج‌شنبه سوم مهرماه هزار و چهارصد و چهار راس ساعت ۱۷ آغاز گردید.

خلاصه سخنان استاد:
در این‌همه رنگ آنچه می‌خواهی نیست
در این‌همه راه غیر گمراهی نیست
در شهر، خیابان به خیابان گشتم
آن‌قدر که آگهی است آگاهی نیست
سلام دوستان مرتضی هستم یک مسافر.
ابتدا تشکر می‌کنم از ایجنت و مرزبانان و نگهبان دبیر که اجازه این خدمت را به من دادند تا آموزش بگیرم.
در ادامه این هفته را در راس به جناب مهندس و کلیه خدمتگزاران واحدهای سایت در سراسر کشور خصوصا نمایندگی عصارزاده تبریک عرض می‌کنم.
خدمتگزاران سایت یکی از ماندگارترین خدمت‌ها را انجام می‌دهند چرا که با ضبط تصویر و یا تایپ سخنان اساتید و ارسال آن در فضای مجازی آنها را ثبت و ماندگار می‌کنند و ما هر ساعت از شبانه‌روز در هر مکانی که دسترسی به اینترنت داشته باشیم می‌توانیم با جستجو سخنان یکی از دیده‌بانان یا اساتید کنگره که سالیان گذشته و هزاران کیلومتر دورتر از ما کارگاهی را برگزار کرده‌اند به آن دسترسی داشته باشیم.
گوشی‌های نسل جدید، اینترنت و اپلیکیشن‌ها در سال‌های اخیر جایگاه خاصی در زندگی ما پیدا کرده‌اند و شاید ساعت‌ها به‌خاطر کسب در آمد مجبور باشیم با این قبیل وسایل سروکار داشته باشیم و جز لاینفک زندگی ما شده‌اند از فیلم و موسیقی گرفته یا دنبال درمان بیماری رفتن مثلاً زمانی که فرزندمان به ما می‌گوید دردی در یک ناحیه از بدن خود دارد قبل از رفتن پیش متخصص اول با جستجو در فضای مجازی دنبال بهترین متخصص که در شهر ما هستند باشیم.
درمان اعتیاد هم تا سالیان سال به‌عنوان یک معادله حل نشده شناخته می‌شد و بسیاری از زندگی‌ها را ازهم‌گسسته بود و یا مرگ افراد زیادی را رقم زده بود تا اینکه مهندس دژاکام این کشف بزرگ قرن را انجام دادند؛ یعنی همین روش دی آس تی تا امثال من بتوانیم به بهترین شکل مسیر اعتیاد گذشته را در بستری مناسب با داروی مناسب و آموزش‌ها عالی که توسط راهنمایان به ما داده می‌شود را به صراط مستقیم تغییر دهیم و به کانون گرم خانواده خود برگردیم.
من که آشنایی با کنگره را مدیون سایت کنگره هستیم قبل از ورود به کنگره هیچ شناخت قبلی از کنگره نداشتم حتی اسم کنگره را نشنیده بودم و برای اولین‌بار روزی که بسیار ناامید و زندگی به‌هم‌ریخته‌ای داشتم با جستجو ترک مواد با کنگره آشنا شدم هر چه می‌خواندم بیشتر مجذوب کنگره می‌شدم تا آخر بعد از طی مراحل ثبت‌نام توانستم وارد کنگره شده و به درمان و حال خوش برسم آن هم در کنار همسفرم که سالیان سال با مصرف مواد او را دچار تخریب کرده بودم.
همسفرم به‌خاطر شغل خودش ابتدا زیاد باور نداشت؛ ولی وقتی آمدند و سفر در کنگره را شروع کردیم بسیار باانگیزه شد و کمکی خوبی شد برای درمان و ساختن زندگی مجددمان. حال ما مسافران و همسفران می‌توانیم این درمان بزرگ یا بهتر بگوییم کشف بزرگ قرن را در اختیار دیگر انسان‌ها در سرتاسر جهان قرار بدهیم فقط نیاز است مدت کوتاهی از زمان خود را به این اختصاص دهیم؛ مثلاً نوشتن مقاله که نجوای درونی ماست و یا خواندن مطالب سایت و یا اینستاگرام و گذاشتن کامنت یا حتی لایک کردن مطالب که باعث می‌شود افرادی که امثال من گرفتار هر نوع موادی هستند و به دنبال رهایی از آن وقتی که در مرورگرهای خود مثل گوگل یا یاهو جستجو می‌کنند به‌عنوان اولین گزینه درمان مواد در کنگره ۶۰ را پیشنهاد دهد و دنبال درمان‌های غیراصولی نروند. به‌عنوان آخرین مطلب که آن هم به‌تازگی خیلی رواج پیدا کرده هوش مصنوعی است که مدل‌های مختلفی دارد؛ مانند چت جی‌پی‌تی که می‌توان در ویرایش اطلاعات از آن استفاده کرد نه اینکه خط‌مشی‌گذار باشد و فقط در حد دستیار در سهولت کارها و بعد از آن با تکرار استفاده چت جی‌پی‌تی کنگره ۶۰ را در دل خود گنجانده و به‌عنوان محلی برای درمان اعتیاد خواهد شناخت.
ممنون که با سکوت خود به صحبت‌های من گوش کردید.
 

در ادامه از خدمتگزاران سایت توسط مسئول نمایندگی تقدیر به عمل آمد:

 

تصویربردار: مسافر مسعود لژیون یکم
تایپ و ارسال خبر: مسافر حمید لژیون یکم
ویرایش : مسافر مصطفی لژیون یکم
مرزبان خبری: مسافر علی

نمایندگی علی عصارزاده

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .