English Version
This Site Is Available In English

سایت کنگره‌۶۰ صدایی طنین‌انداز برای یاری به انسان‌ها

سایت کنگره‌۶۰ صدایی طنین‌انداز برای یاری به انسان‌ها

سلام دوستان ...هستم از تهران، سلام دوستان ...هستم از گیلان، سلام دوستان...هستم از زاهدان و سلام دوستان ما، از ایران هستیم. از سرزمینی که بزرگ مرد آن، راه نور و آرامش را نشانمان داد.

ایشان از هر طرقی خواستند که پیام رهایی و راه درست زندگی را به ما بدهند. یکی از این گزینه‌ها راه‌اندازی سایت و استفاده از فضای مجازی بود. چه بسا همسری، مادری، خواهری، پدری و یا فرزندی از شدت فشار اعتیاد که روی عزیزش بود، به گوشی پناه برد و راه درمان اعتیاد را سرچ کرد و چه خوشبخت است آن فردی که با اولین جستجو در گوگل، کنگره‌۶۰ را بیابد.

اتفاقی که برای خود من نیفتاد و یک شب که از درد زیاد مصرف مسافرم خود را به در و دیوار می‌زدم و به دنبال پناه و راه‌حلی بودم، گوشی را برداشتم و نوشتم، برای درمان شیشه چه کار کنم؟ کلی راه‌حل برایم باز شد که به دلیل عدم آگاهی به آن‌ها پناه بردم و نه‌تنها به مسافرم کمکی نکردم بلکه به جسمش تخریب بیشتری وارد نمودم.

بعدها پس ورود به کنگره‌۶۰، متوجه شدم که اگر از هر موضوعی که داخل سایت بارگذاری می‌شود چندین بار بازدید کنم و یا هر روز به جای اینکه زمان خود را در فضاهای مجازی مانند اینستاگرام هدر دهم، استفاده درست از سایت داشته باشم، در ابتدای همه آن‌ها سایت کنگره‌۶۰ قرار می‌گیرد و افرادی که در بیرون کنگره هستند و به دنبال راه نجات و رهایی می‌باشند با اولین سرچ، آن را مشاهده و می‌کنند و می‌توانند به خود و مسافرشان کمک کنند.

در سال‌های اخیر آقای مهندس برای یادگیری و استفاده از هوش مصنوعی بسیار توصیه کردند و از آنجایی که پشت سخنان آقای مهندس تفکری عظیم است و امروزه تمرکز کشورهای پیشرفته روی هوش مصنوعی می‌باشد لذا یادگیری آن از اهمیت بسیاری برخوردار است. من افتخار این را داشتم که به عنوان دبیر سایت خدمت کنم. همیشه در مشارکت‌ها از خدمت چراغ خاموش صحبت می‌کردند و من درکی از این موضوع نداشتم.

زمانی که وارد سایت شدم با گوشت و پوست و استخوانم این خدمت را لمس کردم، خدمتی لذت‌بخش و هم حساس بود. با تک‌تک دلنوشته‌ها و مشارکت‌ها خاطره مشترک مصرف مواد مخدر را داشتم. بعضی از نوشته‌ها مانند فیلم از جلوی چشمان رد می‌شدند و با خود می‌گفتم چه اندازه شبیه زندگی خودم است و با خواندن نوشته‌ای دیگر با خود می‌گفتم من که در مقابل این فرد سختی‌ای متحمل نشده‌ام.

ویرایش تک‌تک مطالب برایم، سراسر آموزش بود. تا پایان ساعت لژیون‌ها جلسه کارگاهی و سخنان استاد، گزارش تصویری جلسه ویلیام،  جلسه سردار یا جلسه راهنمایی و...باید ویرایش و بارگذاری شود که هر کدام از آن‌ها درس و پیامی مهم، برای خدمتگزاران دارد و آن این است که هر سیستمی اگر خواسته این را داشته باشد کار خود را به نحو احسنت انجام دهد باید با تکنولوژی روز دنیا همگام شود.

تجربه نشان داده است که استفاده درست از تکنولوژی نه‌تنها باعث پیشرفت راهبرد اهداف سیستم می‌شود بلکه صدایی طنین‌انداز برای یاری به انسان‌ها خواهد شد. این هفته زیبا را به همه خدمتگزاران سایت، در سرتاسر شعب کنگره‌۶۰ و همچنین به خدمتگزاران سایت شعبه گیلان چه در قسمت مسافران و همچنین همسفران تبریک و شادباش عرض می‌کنم.

نویسنده: همسفر سپیده، رهجوی راهنما همسفر فاطیما(لژیون هشتم)
ویرایش: همسفر سپیده، رهجوی راهنما همسفر فاطیما (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر فرشته، راهنما همسفر فاطیما (لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی گیلان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .