English Version
This Site Is Available In English

سفیران انتقال پیام رهایی

سفیران انتقال پیام رهایی

جلسه پنجم از دوره سیزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی‌ دکتر احمد‌‌ اراک به استادی همسفر فاطمه، نگهبانی همسفر نیلوفر و دبیری همسفر عذرا با دستور جلسه «از سایت، فضای مجازی و هوش مصنوعی در کنگره۶۰ چگونه استفاده می‌کنم؟» روز دوشنبه 31 شهریورماه 1404 ساعت 15:00 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

شاکر و سپاسگزار خداوند و آقای مهندس هستم خدا را شکر می‌کنم که در مسیر کنگره هستم و آموزش می‌گیرم. از راهنماهای خوبم همسفر اعظم، همسفر نسیم و همسفر محبوبه تشکر می‌کنم که به واسطه آموزش‌های این عزیزان من در این جایگاه هستم و آموزش می‌گیرم. فرا رسیدن فصل پاییز فصل برگ‌ریزان، فصل نظم و انضباط را تبریک می‌گویم ان‌شاءالله فصل پربار و خوبی را پیش‌ رو داشته باشیم. هفته سایت را خدمت همه کسانی که در بخش سایت خدمت می‌کنند تبریک می‌گویم؛ مرزبان خبری، دبیر سایت، رابطین خبری لژیون‌ها، مسئول مصاحبه، عکاس و ...

جمعیت احیاء انسانی کنگره۶۰ به عنوان یک سازمان مردم نهاد در حوزه درمان اعتیاد در سال 1378 تاسیس شد. با توجه به درایت و تفکر بالایی که آقای مهندس داشتند از همان سال‌های اول به فکر راه‌اندازی سایت بودند که  ۴ سال بعد از آغاز کار کنگره یعنی سال 1382 سایت کنگره راه‌اندازی شد، در واقع از همان ابتدا آقای مهندس به فکر جهانی شدن کنگره بودند. شاید بعضی‌ها فکر کنند که سایت فقط جنبه اطلاع رسانی دارد؛ در صورتی که این‌گونه نیست، سایت مثل یک دانشگاه می‌ماند با این تفاوت که هر لحظه و هر ساعت که بخواهیم به راحتی می‌توانیم از آموزش‌ها استفاده کنیم، زمانی که به هر دلیلی در نمایندگی حضور نداریم می‌توانیم از طریق سایت از مطالب سخنان استاد استفاده کنیم.

سایت پل ارتباطی قوی بین همسفران و مسافران در نمایندگی‌های مختلف، همچنین با دیده‌بان‌ها برای انتقال دانایی است. خدمت در سایت یکی از ماندگارترین خدمت‌هاست؛ چون کلامی که گفته می‌شود ثبت می‌شود و در سایت ماندگار می‌شود. مطالبی که در سایت گذاشته می‌شود حقیقی‌ترین سخن‌ها هستند؛ چون از زبان افرادی نوشته شده‌اند که خودشان زمانی درگیر اعتیاد بودند. اکثر خدمت‌هایی که در کنگره وجود دارند زمانی که شخص در نمایندگی حضور دارد انجام می‌شود مثل مرزبانی، نگهبانی، دبیری؛ ولی خدمت سایت خدمتی است که بعد از اتمام کارگاه آموزشی و لژیون زمانی که افراد به منزل می‌روند تازه کار خدمتگزاران سایت شروع می‌شود؛ در واقع خدمت این عزیزان شاید در ظاهر دیده نشود؛ ولی آقای مهندس یک دستور جلسه را به سایت اختصاص داده‌اند که نشان دهنده اهمیت سایت است‌. از شما دوستان می‌خواهم که خدمت در سایت را کوچک نشمارید. وقتی رابط خبری از من همسفر می‌خواهد که مطلبی را برای سایت بنویسم وقت بگذارم و با حس خوب این کار را انجام بدهم تا مطلب من بر خواننده تاثیرگذار باشد.

خدمتگزاران سایت، سفیران انتقال پیام رهایی برای افراد درگیر اعتیاد هستند. من زمانی که که دنبال راه برای درمان اعتیاد مسافرم بودم؛ چون این مسئله را در خانواده‌ام مطرح نکرده بودم فقط در گوگل سرچ می‌کردم راه درمان اعتیاد. سال 1397 گوگل راه‌هایی مثل طب سوزنی، سقوط آزاد، کلینیک را معرفی می‌کرد که مسافرم این راه‌ها را قبول نداشت. بعد از مدتی واقعاً درمانده شده بودم و تصمیم به جدایی گرفتم و به منزل پدرم رفتم؛ ولی باز آنجا هم به فکر مصرف‌کننده‌ام بودم و در تلاش بودم که این بار در گوگل سرچ کردم راه درمان اعتیاد که کنگره از طریق سایت بر من نمایان شد. خدا را شکر الان به جایی رسیده‌ایم که اگر کسی داخل گوگل کلمه درمان اعتیاد را سرچ کند اولین مطلبی که برایش بالا می‌آید جمعیت احیاء انسانی کنگره۶۰ است؛ چون من از طریق سایت با کنگره آشنا شده‌ بودم خیلی دوست داشتم در سایت خدمت کنم. خدا را شکر که این اتفاق افتاد. خدمت در سایت پر از آموزش، پر از یادگیری، صبر، تعهد، از خود‌گذشتگی، مسئولیت‌پذیری و عشق است.

اینستاگرام یکی از اپلیکیشن‌هایی است که در فضای مجازی امروزه خیلی از آن استفاده می‌شود. کنگره۶۰ هم در اینستاگرام پیج دارد که مسئولیت اینستاگرام کنگره۶۰ با خانم شانی است. متاسفانه برخی از اعضاء کنگره در صفحات شخصی خودشان در اینستاگرام از عکس آقای مهندس، مطالب کنگره، عکس راهنماها استفاده می‌کنند یا حتی به خاطر عشق و محبتی که نسبت به آقای مهندس دارند کلیپ‌هایی از ایشان درست می‌کنند و در پیج‌ها قرار می‌دهند که آقای مهندس بارها فرموده‌اند: این کار بر خلاف قوانین کنگره است نباید مطالب کنگره را در پیج‌های شخصی خودتان منتشر کنید.

امسال برای اولین بار هوش مصنوعی به دستور جلسه سایت اضافه شده است. هوش مصنوعی یک امکان جدید و بسیار پیشرفته در حوزه اینترنت است که با موتورهای جستجوگر قوی و پیشرفته پاسخگوی سوالات است؛ البته ممکن است که نتواند جواب همه سوالات را درست بدهد به خاطر همین همیشه آقای مهندس می‌گویند: «باید چند قدم از مطالب جلوتر باشیم تا بتوانیم صحت و سقم آن‌ها را درست تشخیص بدهیم.» با توجه به اطلاعاتی که به هوش مصنوعی داده شده است پاسخ سوالات را می‌دهد.

هوش مصنوعی غیر از این‌که پاسخ سوالات را می‌دهد می‌تواند کار ترجمه را انجام دهد، برای تحقیقات خیلی کمک می‌کند، می‌تواند متن را به گفتار تبدیل کند یا برعکس گفتار را به متن، تولید تصویر از متن و کارهای زیاد دیگری انجام می‌دهد. هوش مصنوعی در خیلی از زمینه‌ها کار را آسان کرده است؛ اما مثل هر چیز دیگری برای اینکه بتوانیم از آن درست استفاده کنیم نیاز به دانش و مهارت دارد که باید یاد بگیریم که چه‌طور از آن استفاده کنیم.

در ادامه تقدیر و تشکر از خدمتگزاران سایت توسط ایجنت نمایندگی

مرزبان کشیک: همسفر مرجان
عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)
تایپیست: همسفر پروین رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)
ارسال: همسفر فاطمه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر احمد-اراک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .