English Version
This Site Is Available In English

مرزبانی لبه تیغ شمشیر است

مرزبانی لبه تیغ شمشیر است

چهارمین جلسه از دوره یکم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ شعبه پاسارگاد شیراز، با استادی دیده‌بان محترم مسافر امین، نگهبانی مسافر سهراب و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه «جشن هفته مرزبان و ایجنت» در مورخه پنج‌شنبه 27 شهریور ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان امین هستم یک مسافر. از زحمات و حسن سلیقه‌ای که برای تعمیرات و ساخت‌وساز شعبه پاسارگاد به‌ کار رفته قدردانی می‌کنم و از انتخاب نام شعبه به نام پاسارگاد خرسندم و آرزو می‌کنم که انسان‌های بسیاری در این مکان به درمان و آرامش برسند و کارهای مفیدی صورت پذیرد.

موفقیت‌های کنگره 60در برقراری دو ستون و تقویت مستمر آن در طول ۲۷ سال است.

اول بهره‌برداری درست از تجربیات و  اصلاح قوانین و آموزش‌ها و روش DST و تمامی امور مربوط به درمان و دوم ایجاد نظم و اداره شعبات در سراسر کشور توسط مرزبانان و ایجنت.
اگر مروری بر تاریخچه تشکیل کنگره 60توسط جناب مهندس داشته باشم ؛ اوایل به علت عدم تجربه و قوانین و آموزش و جا نیفتادن روش  DST و کارنامه روشن و کامل از آن ، مسافرین با تشکیل گروه‌ها و باندهای خودشان و تعیین روش‌های غیرعلمی اقدام به ترک می‌کردند و تنها چند نفر با روش DST عمل می‌نمودند.

آقای مهندس به مقابله و نابودی این افراد که تا حدودی  صاحب قدرت هم شده بودند نرفتند بلکه باند و گروه خودش را که همان تشکیل لژیون‌ها بود درست کرد و این‌گونه بود که در کنگره لژیون‌ها برقرار شد. در رابطه با اصلاح روش درمان  متوجه شدیم که باید مثلث  DOD را اجرا کنیم ، داروی مناسب، زمان مناسب، و میزان مناسب.
سپس از بین افراد قطع مصرف، کمک راهنماها را  انتخاب کردیم. بعد از مدتی از میان داوطلبین آزمون به عمل آمد و روزبه‌روز در انتخاب راهنماها دقت بیشتری گردید. مواردی که گفتم مربوط به نحوه درمان و آموزش و بعد علمی کنگره بود ولی اداره و کنترل شعبه‌ها چطور؟

این فضاها احتیاج دارند امن باشند ، مناسب باشند ، حس خوب داشته باشند ، تا انسان‌ها در این فضاها رشد کنند برای اجراشدن درست اصول و قوانین و ایجاد فضای مناسب مرزبان را انتخاب کردیم و به‌مرور متوجه شدیم که این کافی نیست و مرزبانان احتیاج به یک ریش‌سفید دارند و ایجنت انتخاب شد تا هماهنگی لازم را بین کلیه اعضا به وجود آورد البته ایجنت در کار اجرایی دخالت نمی‌کند فقط سیاست‌های کلی و خط و خطوط را می‌دهد،  یک مرزبان و ایجنت خوب شعبه را بالا می‌برند .
مرزبانان درحالی‌که در اجرای قوانین دقت دارند ، درعین‌حال باید خیلی با نرمی و احترام با مسافرین برخورد کنند طوری که به شخصیت آن‌ها آسیبی نرسد ، سخت‌گیری یک موضوع است و بی‌احترامی یک مسئله دیگر.

از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید،سپاس‌گذارم

تنظیم و ارسال :مسافر احمد
نمایندگی پاسارگاد شیراز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .