English Version
This Site Is Available In English

ریشه قوی

ریشه قوی

همسفر زهرا 
در این سی‌دی استاد امین با زبانی ساده و مثال‌هایی ملموس (درخت، سلول عصبی، کهکشان و مادهٔ تاریک) ساز و کار رشد خواسته‌ها و نفوذ نیروهای منفی در زندگی انسان را توضیح می‌دهد. هر خواسته مثل شاخه‌ای است که از بذری شروع شده و برای رسیدن به میوه نیاز به نور (دانش) آب (محبت) و ریشهٔ قوی (پشتکار، تحمل سختی‌ها و ظرفیت) دارد. نیروی منفی وقتی می‌خواهد رشد کند، ابتدا پوستهٔ درخت را می‌شکافد، یعنی فشار یا ضربه‌ای وارد می‌کند و سپس با مصرف انرژیِ صاحب درخت، آن شاخه را تغذیه می‌کند. اگر جریان انرژی به شاخهٔ منفی قطع نشود، آن شاخه ضخامتی می‌گیرد که می‌تواند تعادل درخت را به هم بزند و محصولِ نادرست یا ویرانی پدید آورد.
استاد تأکید می‌کند که «دانستن» در ذهن کافی نیست؛ دانایی باید به دل برسد تا تغییر واقعی رخ دهد. مفهوم «قدرت» باز تعریف می‌شود: قدرت فقط توان انجام دادن نیست، توان «نکردن» نیز نشانهٔ واقعی قدرت و تعادل است. راه‌حل‌های عملی مطرح‌ شده شامل هرسِ خواسته‌های نامعقول، متقارن‌کردن رشد توسعهٔ چند بعدی، تقویت ریشه‌ها (تجربهٔ سختی‌ها، قناعت، خدمت) و مدیریت ارتباطات (قطع تبادل یک‌ طرفهٔ انرژی) است. استاد خاطر نشان می‌کند که با آموزش و کار بر خود (متد کنگره و DST) حتی درخت‌های ضعیف را می‌توان هرس و ریشه‌دار کرد و از کم‌ترین امکانات بیشترین محصول را گرفت.


همسفر آتنا 
در سی‌دی هرس استاد امین می‌فرمایند: وقتی به هستی نگاه می‌کنی مدل‌ها یکسان هستند و تکرار می‌شوند، جهان هستی و سلول‌های عصبی انسان شبیه درختان طبیعت هستند. شاخه‌های درخت در کیهان کهکشان‌ها هستند و شاخه‌های درخت در انسان بعضی‌ها خیر و روشنایی و بعضی دیگر شر و تاریکی هستند.
در کیهان میلیارد‌ها سال زمان لازم است تا هلیوم و هیدروژن در کنار هم ستارگان را تشکیل دهند، در ستاره‌ها از جمع آوری (کربن، نیکل، آهن) در خود انفجار صورت می‌گیرد و نسل دوم ستارگان پدیدار می‌گردد تا مواد لازم برای ساخت انسان و موجودات به وجود آید؛ حیرت انگیز است اين همه شگفتی در جهان و ما انسان‌ها اندر خم مشکلات زندگی دست و پنجه نرم می‌کنیم. جای تأسف دارد که در وجود من هم این قوانین و شگفتی‌ها وجود دارد و من قافل بودم، حال متوجه شدم در طول سال‌هایی که به خواست من تاریکی در من رخنه کرده بود و این تاریکی‌ها به تنهایی نمی‌توانستند رشد کنند و بذر ناامیدی و سرزنش را در وجود خود کاشتم، با تاریکی پیوند برقرار کردم و میوه‌های این شاخه‌ی تاریکی افکار منفی، اعتیاد مسافر، احساس گناه و ارتباطات ناسالمی که انرژی مرا گرفته بودند شد؛ بالاخره به قول سی‌دی یین و یانگ، یانگ وجود من به یین وجود من غلبه پیدا کرد و راه کنگره۶۰، برای من باز شد، در کنگره به کمک راهنما همسفر فاطمه آموختم با روش DST ذره ذره در جهت صراط مستقیم حرکت کنم و با صبوری شاخه‌های تاریکی، خواسته‌های نامعقول، افکار منفی و افراد سمی را هرس کنم تا به آرامش درونی در این بُعد و بُعدهای دیگر برسم.

منبع: سی‌دی «هرس» استاد امین دژاکام

رابط‌خبری: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پانزدهم)
ویرایش: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم) دبیر سایت
 ارسال: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر شفیعه (لژیون چهارم) نگهبان سایت 
همسفران نمایندگی شفا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .