English Version
This Site Is Available In English

قدردانی رمز تداوم خدمت در کنگره 60 است

قدردانی رمز تداوم خدمت در کنگره 60 است

هفتمین جلسه از دوره هفدهم سری کارگاه‌های عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی بنیان مشهد به نگهبانی مسافر علی، استادی راهنما مسافر رضا و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه «وادی هفتم و تأثیر آن روی من» پنج‌شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، رضا هستم یک مسافر. خداوند را شاکر هستم که امروز در این جایگاه خدمت می‌کنم. از جناب مهندس و خانواده محترمشان، ایجنت عزیز، مرزبانان گرامی و همه مسافران و همسفران نمایندگی بنیان سپاسگزارم که این فرصت را در اختیارم گذاشتند. دستور جلسه امروز «وادی هفتم» است و هفته آینده نیز هفته ایجنت و مرزبان خواهد بود. معمولاً وقتی استاد جلسه می‌شوی، شب قبل تمرین می‌کنی، اما هنگام قرارگرفتن در جایگاه صحبت‌ها تغییر می‌کند؛ این تجربه‌ای است که بسیاری از استادان جلسه داشته‌اند.

کلام‌الله مجید از ابتدا تا انتها برای هدایت انسان‌ها آمده است، اما برخی سوره‌ها ویژگی خاصی دارند؛ مثلاً یک سوره «عروس قرآن» و دیگری «قلب قرآن» نامیده شده است. وادی‌های کنگره ۶۰ نیز همچون پلی محکم و استوار عمل می‌کنند که انسان را از جهل و نادانی نجات می‌دهند. همه وادی‌ها مهم‌اند، اما وادی هفتم را می‌توان قلب وادی‌ها دانست، زیرا درباره برداشت صحیح سخن می‌گوید. همان‌طور که کشاورز پس از ماه‌ها تلاش هنگام برداشت محصول لذت می‌برد، ما نیز باید در مسیر زندگی و آموزش‌های‌مان به برداشت درست برسیم.

استاد امین در جایی می‌فرمایند: قرآن و انسان جاری هستند و پیام‌های آن برای همه بشر تا ابد است. در سوره عنکبوت آمده است: «خانه عنکبوت بسیار سست است.» این پیام به ما می‌گوید که باید بررسی کنیم آیا در کنگره آن‌قدر قوی شده‌ایم که در برابر مشکلات بایستیم یا نه. عملکرد شعبه‌ها نشان می‌دهد که در برخی زمینه‌ها هنوز ضعیف عمل می‌کنیم، مخصوصاً در اجرای قانون یازدهم. متأسفانه گاهی ارزش آن کمتر از یک نخ سیگار تلقی می‌شود، درحالی‌که ما اینجا هستیم تا از این بنا محافظت کنیم.

چندی پیش دیده‌بان محترم آقای فلاح در جلسه راهنماها مسائلی را در خصوص عملکرد ضعیف شعبه بیان کردند که تکان‌دهنده بود. عملکرد ضعیف هم به راهنما ارتباط دارد و هم به رهجویان. این موضوع نیازمند تغییر نگرش است. نگرانی دیگر این است که شاید رهجویان در هفته مرزبان و ایجنت به طور شایسته از خدمتگزاران قدردانی نکنند. آقای مهندس نیز در لایو اخیرشان تأکید کردند که مسئله اصلی پول یا مبلغ نیست، بلکه درک و فهم موضوع است.

وقتی خودمان حاضر نیستیم از صبح تا شب بدون دستمزد در اینجا خدمت کنیم، چطور می‌توانیم انتظار داشته باشیم دیگران چنین کنند و ما بی‌تفاوت باشیم؟در جلسه لژیون نیز یادآوری کردم: از ۷۰ رهجو که رها شدند، تنها ۱۰ نفر حضور دارند؛ بقیه کجا هستند؟ در گلریزان و جشن‌ها حضور ندارند و این بی‌توجهی در نهایت به خودشان آسیب می‌زند. وادی هفتم همین نکته را مطرح می‌کند که تفاوت زیادی میان کسی که فقط روی صندلی نشسته و کسی که فعالانه خدمت می‌کند وجود دارد.

در ابتدای وادی آمده است: «آنچه باور است محبت است.» اگر باور داشته باشیم که مرزبان و دیگر خدمتگزاران برای حال خوش ما تلاش می‌کنند، آن‌گاه محبت خواهیم کرد. در ادامه می‌گوید: «آنچه نیست ظروف تهی است.» یعنی اگر باور نداشته باشیم، درون ما تهی خواهد بود.
آقای مهندس در سخنان اخیرشان فرمودند: برای هر نفر ۳۵ هزار تومان هزینه کنید. اگر موضوع فقط پول بود، می‌توانستند از صندوق کنگره به مرزبان‌ها پرداخت کنند، اما اصل موضوع درک، فهم و قدردانی است. در قانون یازدهم، شعبه ما ضعیف عمل کرده است. هفته دیده‌بان نیز اشاره شد که پاکت‌های خالی زیادی وجود داشته است؛ این موضوع جای تأمل دارد.باید یادمان باشد زمانی که مصرف‌کننده بودیم، برای تهیه مواد هر کاری می‌کردیم، اما امروز برای چنین مکان تمیز و مجهزی با آب، برق و گاز، حاضر نیستیم سهم خود را ادا کنیم.

کنگره ۶۰ جایی برای زرنگی و کلک نیست؛ این مکان مقدس است و اگر کسی بخواهد با فریبکاری وارد شود، پذیرفته نخواهد شد.در این وادی از دو گروه سخن گفته می‌شود: خردمندان و بی‌خردان. بی‌خردان کسانی هستند که بدون فکر صحبت می‌کنند و بدتر از آن کسانی‌اند که به این سخنان گوش می‌دهند. نمونه‌های این رفتارها در شعبه دیده می‌شود و این تأسف‌برانگیز است. وقتی ما بالاتر از آقای مهندس در کنگره کسی را نداریم، چرا باید به حرف دیگران گوش دهیم و سخنان ایشان را نادیده بگیریم؟

هفته آینده هفته ایجنت و مرزبانان است. از صمیم قلب به همه خدمتگزاران، چه در بخش خانواده و چه مسافران، تبریک می‌گویم. وقتی آقای مهندس از واژه «گدازه آتش» برای این خدمت استفاده می‌کنند، نشان‌دهنده سختی و عظمت کار آنان است. ان‌شاءالله با برگزاری جشن‌ها در هفته آینده بتوانیم به بهترین شکل از زحماتشان قدردانی کنیم؛ چه با دل‌نوشته‌های زیبا و چه با پاکت‌های شایسته.

در پایان خواهشی دارم: اگر قرار است پاکت خالی داده شود، بهتر است اصلاً به شعبه نیایید؛ زیرا آقای مهندس می‌فرمایند اگر رهجو پاکت خالی بدهد، نشان‌دهنده ضعف آموزش راهنمای اوست. لطفاً با آمادگی کامل به شعبه بیایید. امیدوارم با همکاری و همیاری یکدیگر، شعبه بنیان را به جایگاه واقعی خود برسانیم. همه ما عضو این شعبه هستیم و قانون یازدهم و دیگر مسائل مربوط به آن به تک‌تک ما ارتباط دارد. ان‌شاءالله جشن‌های پیش رو به بهترین شکل برگزار شود و حال همگی‌مان همیشه خوب باشد.


مرزبان خبری: مسافر وحید
تصویربردار: مسافر هادی
نگارش: مسافر اسحاق
ویرایش و ارسال خبر: مسافر نوید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .