English Version
This Site Is Available In English

در نهایت هم راز و هم رمز محبت است

در نهایت هم راز و هم رمز محبت است

به واسطه حضور زوج پهلوان دستیار دیده‌بان مسافر پهلوان بهروز و دستیار اسیستانت همسفر پهلوان شادی در شعبه کریمان، این افتخار نصیبمان شد که دقایقی گفتگویی با این عزیزان داشته باشیم و آموزش بگیریم و تقدیم به شما که دنبال نور هستید.
همسفر شادی و مسافرشان بهروز با آخرین آنتی‌ایکس هروئین و شیشه وارد کنگره شدند، روش درمان DST، داروی درمان OT، مدت ۱۱ ماه، زیر نظر راهنمایان بزرگوار مسافر علیرضا زرکش و همسفر آنی کماندار سفر کردند، الان هم به مدت ۱٠ سال به لطف خداوند و دستان پر مهر آقای مهندس آزاد و رها هستند. ورزش مسافرشان شنا.

لطفا بفرمایید؛ برداشت شما از وادی هفتم چیست؟

مسافر بهروز : وادی هفتم نوید و دعوت به خجستگی یک نفس است؛ پس از آشنایی با کنگره و آموزش‌های الهی آن راه یا صراط مستقیم که کنگره در مسیرم قرار داده برای رسیدن به گنج درون است در نهایت هم رمز هم راز محبت است. 

همسفرشادی: آقای مهندس الگو و معلم راستین من، رمز یعنی یافتن راه با متد DST به انجام رساندند و راز یعنی آنچه برداشت می‌نماییم را با درمان بیماری کولیت اولستراتیو، درمان سیگار، درمان چاقی درمان سرطان و ام اس توانستند برداشت‌هایی را از متدDST انجام بدهند. حالا من اگر از دید کنگره و درمان مسافرم بخواهم نگاه کنم راه را که قبلاً آقای مهندس مشخص کردند یعنی رمز گشوده شده است؛ ولی اینکه من چه برداشت‌هایی می‌کنم این راز من است می‌توانم به موقع در کنگره حضور داشته باشم، خدمت کنم، با عشق سی‌دی بنویسم و یا با عشق خدمت مالی و معنوی کنم نه اینکه از سر انجام وظیفه فقط در کنگره حضور داشته باشم. خیلی تلاش می‌کنم که بتوانم شاگرد خوبی برای آقای مهندس باشم.

چرا برای درک حقیقت نیازمند هم یافتن راه و هم برداشت درست از آن هستیم و برداشت  صحیح از مسیر چگونه می‌تواند به روشن شدن حقیقت کمک کند؟

مسافربهروز : چون غذای نیمه پخته یا خام قابل خوردن نیست؛ چون موضوع تکامل نفس است شما تصور کنید با چشمانی بسته به مسافرتی بروید، حال در این سفر زندگی (سفر درونی و بیرونی) هم نیاز به چشم دل است هم چشم سر. برداشت به همراه احساس و ادراک مثمر ثمر است به‌عنوان نمونه روش DST شربت ot به همراه مصرف درست و جهان‌بینی می‌شود یک رهایی بی‌نظیر و برداشت من از سفر اول.

همسفرشادی: افراد بسیاری راه را پیدا نکردند و قربانی شدند من این را از آموزش‌های کنگره یاد گرفتم؛ پس پیدا کردن راه بسیار بسیار با ارزش هست آنقدر با ارزش که ما در کلام الله هم داریم (اهدنا الصراط المستقیم)خدایا هدایت کن من را به راه مستقیم، راه یا مسیر پیدا شده، حالا من این مسیر را با چه حسی دارم طی می‌کنم؟ برداشت من ازخدمت مالی اصلاً چی است؟ برای من فرمانبرداری چه تعریفی دارد؟ این‌ها در اصل ماحصلش می‌شود آنچه من برداشت می‌کنم؛ یعنی مشخص می‌شود آیا من به آرامش در این مسیر دارم می‌رسم؟ کنگره صراط مستقیم است، آیا برداشت من آسایش آرامش و احساس امنیت است؟ اگر است؛ پس برداشتم درست بوده است.

اگر فردی راه را پیدا کند؛ ولی برداشت درستی نداشته باشد چه اتفاقی می‌افتد؟

مسافربهروز: با توجه به سی‌دی اخیر تغییر، جناب مهندس کار سخت می‌شود شاید در جهان دیگر به دنبال روزنه‌ای باید بود شما به این جمله کتاب دقت کنید. از نفس اماره تا نفس مطمئنه از نظر مکانی یک مو فاصله؛ اما از نظر زمانی هزار سال شاید هم بیشتر. 

همسفرشادی: در سی‌دی تغییر آقای مهندس به این موضوع اشاره می‌کنند که اگر کسی راه را پیدا کند؛ ولی نتواند برداشت درستی از آن داشته باشد؛ حتی کار شاید به جهان‌های دیگر بکشد به بعدهای دیگر؛ حتی شاید دیگر نتواند روزنه‌ای برایش پیدا بشود.

برداشت‌های متفاوت انسان‌ها از یک راه واحد چگونه می‌تواند باعث اختلاف یا تکامل شود؟

مسافربهروز:سؤال کمی سخت است برمی گردیم به جواب پیش برداشت می‌تواند خوشبختی بیاورد یا بدبختی، اعتیاد یا رهایی، دل خوش یا ناخوش. 

همسفرشادی:من فکر می‌کنم برداشت من قطعاً برمی‌گردد به مثلث نور، صوت و حس من که اصلاً من چطور دارم مسئله را می‌بینم؟ چطور آموزش می‌بینم؟ چطور و با چه حسی دارم می‌شنوم؟ مهم‌تر از هر چیزی حس من است در مسیری که دارم حرکت می‌کنم به طور مثال می‌توانم بگویم لژیون سردار گاهی اوقات شاید تصور می‌کنم من می‌روم این مبلغ را می‌دهم این مقدار برداشت می‌کنم، نمی‌تواند این باشد چقدر خوب است که به قول حافظ (بندگی چون گدایان به مزد مکن که دوست خود  روش بنده‌پروری داند)

این وادی چه نسبتی با تجربه شخصی تان در زندگی دارد؟

مسافربهروز: این وادی باعث می شود هم من به این فکر باشم در کره خاکی زیست سلامت حلال داشته باشم و هم در دنیای درون زیست سلامت و حلال تا رسیدن به گنج درون یا راهنمای درون.

همسفرشادی: آقای مهندس در صحبت‌های روز چهارشنبه به این موضوع اشاره کردند که؛ حتی می‌خواهیم در جمعی قرار بگیریم با افراد مختلف می‌خواهیم رابطه اجتماعی داشته باشیم باید یک راهی پیدا کنیم، همه انسان‌ها یک راهی برای ورود به قلبشان وجود دارد. مثلاً اگر من در محیط دانشگاه باشم آنجا راه و مسیر علمی است، در یک مسیر علمی من باید برداشت‌های علمی داشته باشم باید به دانش خودم اضافه کنم؛ ولی گاهی اوقات ممکن است من با ورود به دانشگاه به هر چیزی بپردازم به جز آن کاری که درس خواندن و افزایش علم است و اینکه دانشجو جوینده دانش است اصلاً این را فراموش می‌کنم.

چگونه می‌توان تشخیص داد برداشتی که داریم به حقیقت نزدیک است یا خیر؟

مسافربهروز: در وادی گفته شده رسیدن به مقصد و هدف با وضعیتی مناسب و این سوغات مسیر سبز یا صراط مستقیم است، این حقیقت است احوال من آرامش من در اوج مشکلات و ناملایمات نشان دهنده است. 

همسفرشادی: صراط مستقیم نشانه دارد نشانه‌اش رسیدن به مقصد با وضعیت مناسب است، به طور مثال هدف یا مقصد من شمال است وقتی یک یا دو ساعت در مسیر می‌روم و می‌بینم برهوت و بیابان است متوجه می‌شوم مسیر را اشتباه آمدم اصلاً سمت شمال نیامده‌ام به سمت کویر هستم!
همیشه راه مستقیم نشانه خودش را دارد البته کلام الله هم به این موضوع اشاره می‌کند:(ان اعبدونی هذا صراط مستقیم) یعنی من وقتی در حال بندگی و خدمت باشم این در اصل خود صراط مستقیم است.

رابطه راه و برداشت را با مثالی در زندگی روزمره توضیح بدهید؟ 

مسافر بهروز: راه طلوع هر صبح تا غروب چقدرثواب چقدر گناه چقدر دل به‌دست می‌آورم چقدر دل می‌شکنم. در نهایت غروب نوری که نار می‌شود و دوباره طلوع زندگی در جریان است؛ حتی فرصت نار به نور.

همسفرشادی: به طور مثال مسئله ازدواج را در نظر می‌گیریم که برای تکامل انسان است، حالا اگر من برداشت درستی نداشته باشم و فکر کنم طرف مقابلم غول چراغ جادو است و قرار است من را به تمام آرزوهای دست نیافتنی‌ام برساند، اینجا اشتباه کردم قرار است که زن و شوهر در کنار هم قرار بگیرند و به یکدیگر کمک کنند که این مسیر صراط مستقیم، مسیر خدمت کردن به خلق، مسیر؛ حتی کنگره به درستی طی شود.

 

از نظر شما یک همسفر چگونه می‌تواند این وادی را کاربردی کند تا بر کیفیت زندگی او تأثیرگذار باشد؟

مسافربهروز: به نظر من همسفران در کنگره۶۰ سیر تکاملی خوبی را دارند طی می‌کنند مطالب کنگره اشاره به دو موضوع دارد: صور آشکار  و صور پنهان

 باید وقتی سی‌دی گوش می‌کنم وادی می‌خوانم هر دو را مدنظر داشته باشم.

همسفرشادی: این وادی خیلی نکات کلیدی و مهمی دارد آنجایی که صحبت از خردمندان و کم‌خردان می‌کند، کم‌خرد قبل از اینکه فکر بکند کاری را انجام می‌دهد و مدام پشیمان می‌شود؛ یعنی در تمام کارهایی که می‌خواهیم انجام بدهیم با تفکر ساختارها آغاز می‌گردد. هر کاری که می‌خواهیم انجام بدهیم کاملاً راجع‌به آن موضوع تفکر لازم را انجام بدهیم بعد ببینیم که آیا می‌شود راهی را پیدا کرد. گاهی یافتن راه توسط انسان‌های خاصی اتفاق می‌افتد همان‌طور که در وادی اشاره شده است گاهی اوقات یافتن راه توسط محققین و مکتشفین است. مثلاً متد DST به قول استاد امین: (تنزل الملائکة والروح) است. انگار با الهام و القاء از ماه مبارک رمضان این اتفاق می‌افتد؛ پس بعضی مسائل را می‌توانیم از انسان‌هایی که بلد راه هستند و در این مسیر قدم گذاشتن و تجربه‌اش را دارند می‌توانم الگو بگیرم، حالا برای مسائل کوچکتر در زندگی هم با تفکر سعی می‌کنم مسیر درست را پیدا کنم.

اگر امکانش است از تجربه شخصی حضور خود در لژیون سردار برای ما بگویید؟

مسافربهروز: اینجا دیگر نه زبان نه کلام نه جرأت هیچ‌کدام کنار هم قرار نمی گیرند فقط یک جمله به نظر من: لژیون سردار ارزشمندترین دایره جهان خاکی است، مانند سایر لژیون‌ها رهایی دارد و فرصت شروع سفر دوم.

همسفرشادی: به نظر من زیباترین حلقه زمینی لژیون سردار است نزدیک‌ترین حلقه به خالق، می‌شود گفت حلقه عشاق حلقه مجریان وادی ۱۴. من همیشه احساس شخصیم این بوده که در کنگره خبری است و ایمان دارم خبری است.
از ته دلم می‌گویم (مطرب مهتاب روی آنچه که دیدی بگو ما همگان محرمیم آنچه شنیدی بگوی) برای من زمانی که با تمام توان وارد این لژیون می‌شوم دقیقاً شبیه گذرگاه سخت است مثلث هدایت کلام الله را در نظر می‌گیرم که: [یومنون بالغیب و یقیمون الصلاة و من ما رزقناکم فی العیون] و ایمان و باور قلبی من این است که این مثلث من را هدایت می‌کند هر سال نزدیک گلریزان احساس می‌کنم یک فرصت دوباره به من داده شده است،احساس می‌کنم دقیقاً مثل لحظه سال تحویل است،یا مقلب القلوب و الابصار می‌شود، به نظر من عید بچه‌های کنگره فکر می‌کنم دقیقاً روز گلریزان است که بی‌صبرانه منتظرش هستم انشاالله برای سال ۱۴۰۴.

تشکر می‌کنیم از پهلوان همسفر شادی و پهلوان مسافر بهروز که در این مصاحبه شرکت کردند تا ما آموزش بگیریم با آرزوی بهترینها برای ایشان. 
طراح سؤال و مصاحبه‌گر: همسفر ثریا رهجوی راهنما همسفر مهدیه(لژیون اول)
عکاس: همسفر سیما رهجوی راهنما همسفر مهدیه(لژیون اول)
ویرایش و ارسال: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر سمیه(لژیون دوم)
همسفران نمایندگی کریمان
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .