English Version
This Site Is Available In English

انتخابِ بهترین راه

انتخابِ بهترین راه

هفتمین جلسه از دور چهارم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی بروجن با استادی مسافر کوروش، نگهبانی مسافر سلمان و دبیری مسافر مرتضی با دستور جلسه «وادی هفتم و تأثیر آن روی من» روز سه‌شنبه ۱۸ شهریور‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ برگزار گردید.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان کوروش هستم یک مسافر؛
دستور جلسه وادی هفتم می‌باشد که یعنی رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است، یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌نماییم. ما قبلا شش وادی را پشت سر گذاشتیم که قوانین درست زندگی کردن را به ما آموزش می دهند: وادی هفتم یکی دیگر از قوانین زندگی ست که ما این جا یاد می‌گیریم. تا در جامعه پیاده کنیم : چهار وادی اول چهارچوب ذهنی و تفکری ما را می‌سازند تا به تفکر سالم برسیم.
وادی پنجم می‌گوید تفکرات ذهنی و ساختار ذهنی خود را به عمل تبدیل کنیم. یعنی در جامعه و زندگی خودت عملیاتی کنی. در وادی ششم به  ما می‌گوید حکم عقل را در قالب فرمانده اجرا کنیم و کارهایی را انجام دهیم که عقلانی باشد و الان وادی هفتم می‌گوید که هر کاری که می‌خواهید انجام دهید باید بهترین راه را انتخاب کنید و ما برای اینکه بهترین راه را انتخاب کنیم باید تحقیق کنیم، تجربه کنیم و از دیگران بپرسیم تا بهترین راه را پیدا کنیم. ما قبل از درمان اعتیاد همه راه‌های مختلف را رفتیم و طی کردیم و همه ناموفق بوده چون ما را به حال خوش نرساندند ولی آمدیم کنگره بر اثر تحقیق یا اتفاقی هر طور که شده آمدیم کنگره و در مسیر کنگره قرار گرفتیم تا به تعادل برسیم و هر چقدر جلوتر رفتیم  دیدیم این راه با بقیه راه‌ها فرق دارد و دیدیم کسانی که قبل از ما آمدند به تعادل رسیدند و حال خوبی دارند، خانواده‌شان به سر و سامان رسیده است و شکل ظاهری آنها فرق کرده. سختی‌هایی در مسیر وجود دارد  و طول زمانی که باید قوانین برنامه‌های کنگره ۶۰ را مو به مو انجام دهیم تا به حال خوش برسیم اگر فرمانبردار خوبی باشیم و از قوه عقل استفاده کنیم و دستورات راهنما را مو به مو انجام دهیم، سی دی بنویسیم و به موقع در جلسات حاضر شویم و مشارکت کنیم و در لژیون‌ها حاضر شویم، حرمت‌های کنگره را رعایت کنیم، قطعاً بعد از ۱۰ ماه به حال خوش می‌رسیم.
در وادی هفتم درباره کم خردان و خردمندان صحبت می‌کند و می‌گوید کسانی که کم خردند اول یک کاری را انجام می‌دهند بعد فکر می‌کنند ولی خردمندان اول تفکر می‌کنند و راه را پیدا می‌کنند بعد کار خود را انجام می‌دهند.
امیدوارم همه ما بتوانیم از آموزش‌های کنگره ۶۰ استفاده کنیم و در جامعه پیاده کنیم.

نگارنده: مسافر مسلم لژیون دوم
ویرایش و تنظیم: مسافر امین
ارسال: مرزبان خبری مسافر محمد
مسافران نمایندگی بروجن 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .