English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده _ در نتیجه آموزش‌ها، درجه انسانیت تغییر می‌کند

گروه خانواده _ در نتیجه آموزش‌ها، درجه انسانیت تغییر می‌کند

خلاصه سی‌دی :《سی‌دی زندگی

 مهندس دژاکام در سی‌دی زندگی فرموده‌اند؛ همه انسان‌ها در آزمایش به سر می‌برند و این آزمایش‌ها، می‌تواند خوب یا بد باشند؛ ولی هر چه هستند برای آبادانی جسم، روان و اندیشه و به طور کلی ساخته شدن انسان می‌باشند. 

در این‌جا، ابتدا به قسمت جسم می‌پردازیم که بسیار مهم است، و به دلیل این‌که کسانی هستند که به جسم اهمیت نمی‌دهند و حتّی عدّه‌ای بر این عقیده هستند که باید به جسم سختی بدهیم، تا روح پالایش پیدا کند؛ این کار بسیار اشتباه است؛ در قرون وسطی به جسم، سختی می‌دادند تا معنویات درست شود؛ در صورتی که جسم مانند یک شهر و یک وسیله است، باید جسم باشد تا انسان وجود و هستی داشته باشد، بنابراین جسمی که خراب شده باشد به هيچ دردی نمی‌خورد. 

 در کنگره۶۰ روی جسم، روان و جهان‌بینی کار می‌شود، زندگی مانند مثلث سه ضلع دارد آموزش دیدن، آموزش دادن و زندگی کردن. یکی از بزرگترین معجزات حیات، زندگی کردن است، و این يکی از مهمترین مسائل می‌باشد، زندگی کردن یعنی؛ از آن چه که فرمان داده شده و حلال است، می‌توانيد استفاده کنید و آن چه که فرمان داده نشده و برای زندگی انسان خوب نیست، نباید استفاده کرد، در این‌جا، یک مثلث مطرح می شود که یک ضلع مثلث کارهای مجاز و حلال است، ضلع ديگر کارهای غیرمجاز مانند دروغ گفتن و کارهای ضد‌ارزشی، و قاعده، اين است که نَفس خود را نَکشید؛ یعنی آن چیزی را که به شما داده‌ شده است، بَر خود حرام نکنید. در کتاب ۱۴مقاله همه اين مطالب به صورت پلّه‌پلّه آموزش داده شده است، بعد از درست شدن جسم، روان انسان درست می‌شود، روان؛ یعنی خُلق‌وخُو درست، و در این صورت یک جسم سالم، اندیشه سالم، روان سالم و متعادل بوجود می‌آید.

 ما همسفران و مسافران کنگره۶۰، در این مکان قرار گرفته‌ایم برای آموزش گرفتن و درست کردن یک زندگی سالم و به دور از ضدارزش‌ها، و اکنون بیش از صدها نمایندگی در کشور وجود دارد و کسانی که روزی مصرف کننده مواد مخدر بوده‌اند، و اکنون در کنگره۶۰ و با آموزش‌های کنگره به درمان رسیده‌اند، با نگاهی به زندگی قبل از ورود به کنگره و بعد ورود به کنگره، در می‌یابند که چه از لحاظ جسمی و چه از لحاظ فکر، اندیشه و بیداری، چه قدر رُشد کرده‌اند و با زندگی قبل از کنگره چه اندازه، تفاوت پیدا کرده‌اند. 

انسان باید برای قرار گرفتن در مسیر تحقیق، پژوهش و تلاش در زندگی به نیروی عظیم، عقل پی‌ ببرد، بیاموزیم که نباید زورگو باشیم و زیادتر از حد و جایگاه خود چیزی بخواهیم، به طرف ارزش‌ها حرکت کنیم. عقل و فکر با هم می‌توانند، خلق کنند و بوجود آورند، باید بیاموزیم و آموزش بگیریم که با سعی و تلاش ما و یاری و فرمان خداوند آنچه باید بشود، می‌شود، انجام‌ها، انجام می‌شود و آنچه تقدیر است به انجام می‌رسد.

 انسان همیشه در حال آموزش گرفتن و آموزش دیدن است و باید به طرف ارزش‌ها در حرکت باشد، انسانی که فقط آموزش می‌دهد و آموزش نمی‌گیرد؛ مانند فاضلاب و آب راکد است، در نتیجه هر چه آموزش‌ها را بهتر انجام دهیم، درجه انسانیت ما تغییر می‌کند و در نتیجه تلاش فرد است که جایگاه او در زندگی و این کارخانه عظیم خلقت، مشخص می‌شود.

منبع: سایت کنگره۶۰ 
نویسنده: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر رقیه(لژیون اول)
ویرایش و ارسال: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر معصومه(لژیون دوم)نگهبان سایت 
همسفران نمایندگی بردسکن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .