English Version
This Site Is Available In English

آموزش‌ها باید درست اجرا شود

آموزش‌ها باید درست اجرا شود

وادی هفتم در کنگره۶۰ به موضوع تفکر می‌پردازد و می‌گوید: "رمز و راز کشف حقیقت، در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری، آنچه برداشت می‌نماییم." این وادی بر اهمیت تفکر صحیح و هدفمند در مسیر رهایی از اعتیاد تأکید می‌کند این‌که برای رسیدن به درمان و رهایی ما باید راه درست را پیدا کنیم؛ سپس با تفکر کردن درست، از راه صحیح بهترین بهره را ببریم. در کنگره تفکر به معنای اندیشیدن و برنامه‌ریزی برای رسیدن به هدف است. تفکر یک راه‌حل درست و مستمر است که در تمام مراحل درمان و پس از آن برای حفظ تعادل در مسیر درست مورد نیاز است. 

این وادی مانند یک نقشه راه است، که به ما نشان می‌دهد چگونه با استفاده از قدرت تفکر از تاریکی اعتیاد خود را به روشنایی رهایی برسانیم! تفکر در کنگره۶۰ مسئله خیلی کاربردی است که مانند یک ابزار برای حل مشکلات در زندگی هم عمل می‌کند. در بحث اعتیاد ما باید اول به‌دنبال راه‌حل درست و منطقی باشیم همان‌طور که انسان‌های زیادی، سال‌ها تلاش می‌کنند که از اعتیاد خلاص شوند؛ اما راه را اشتباه می‌روند و دنبال راه‌ها و ترک‌های ناگهانی یا این‌که فقط ظاهر قضیه را حل می‌کنند هستند نه ریشه را حل کنند. 

در کنگره۶۰ پروتکل DST و متد درمانی راه حلی است که هم جنبه جسمی را حل می‌کند با دارودرمانی و هم جنبه روانی و جهان‌بینی را از طریق آموزش‌ها و وادی‌ها درمان می‌کند. کنگره می‌گوید: راه درمان اعتیاد تدریجی، گام‌به‌گام و همانند پله‌پله رفتن از یک کوه به سمت بالا است. 

زمانی که ما راه درست را پیدا کردیم، باید بدانیم، چگونه از آن مراقبت و برداشت کنیم! در کنگره وقتی که به ما می‌گویند: راه این است یعنی دارو را سرساعت و به‌اندازه مصرف کنیم، زمانی که در جلسات شرکت می‌کنیم حواسمان جمع باشد مشارکت کنیم و از وادی‌ها و دستور جلسات در زندگی‌مان استفاده و کاربردی کنیم که این می‌شود برداشت صحیح از راه در کنگره۶۰، پروتکل درمانی و آموزش‌ها باید دقیقاً به طور درست اجرا شود. 

وادی هفتم به ما یاد می‌دهد از تفکری که در مسیر درمان اعتیاد یاد گرفتیم، برای حل مشکلات زندگی هم استفاده کنیم، هم باید راه درست را پیدا کنیم و هم باید بلد باشیم که از این راه و ابزارهایی که در کنگره است مانند: تفکر، آموزش و مشارکت‌ها به درستی استفاده کنیم تا به مقصد نهایی یعنی؛ کشف حقیقت و زندگی سالم همراه با شادی و آرامش برسیم. این وادی یک تشویق است که انسان را به فکر کردن درست به هدف خود همراه با برنامه و حرکت در مسیر صحیح وادار می‌کند تا در این مسیر تلاش کند و نتیجه مطلوب را کسب نماید.

نویسنده: راهنما تازه‌واردین همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون پنجم) 
رابط خبری: راهنما همسفر سمیه (لژیون پنجم) 
ارسال: همسفر آذر رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون سوم) نگهبان سایت 
همسفران نمایندگی باباطاهر همدان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .