English Version
This Site Is Available In English

اعتیاد حقیقتی که بوده، هست و خواهد بود

اعتیاد حقیقتی که بوده، هست و خواهد بود

جلسه چهارم از دوره سیزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی دکتر احمد‌ اراک به استادی راهنمای تازه‌واردین همسفر افسانه، نگهبانی همسفر نیلوفر و دبیری همسفر عذرا با دستورجلسه« وادی هفتم( رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌کنیم) و تاثیر آن روی من » روز دوشنبه 17 شهریورماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
از راهنمای خوبم همسفر محبوبه، نگهبان لژیون سردار همسفر فاطمه و همچنین نگهبان و دبیر جلسه که به بنده فرصت آموزش و خدمتگزاری در این جایگاه را دادند تشکر می‌کنم. دستور جلسات سالیانه در کنگره۶۰ از اهمیت بالایی برخوردار هستند؛ مِن جمله وادی‌ها که شاه کلید آموزش‌ها و جهان‌بینی هستند برای رسیدن به صراط مستقیم و عبور از گذرگاه‌های سخت که از اهمیت بالایی برخور دارند.

دستور جلسه امروز وادی هفتم؛ رمز و راز کشف حقیقت را بیان می‌کند. برای رسیدن به حقیقت ابتدا باید راه را پیدا کرد راهی که به صراط مستقیم ختم می‌شود؛ اما بودن در راه نیاز به جهان‌بینی و برداشت من از مسیر حرکت دارد. آقای مهندس می‌فرمایند: مسئله اعتیاد، سرطان و اضافه وزن که جهان در حل آن عاجز مانده و درمان‌شان را لاینحل می‌دانند حقیقتی است که بشر در پیدا کردن راه حل آن سردرگم است و آن را غیر قابل درمان می‌داند؛ اما جلودار درمان اعتیاد آقای دژاکام صورت‌مسئله و راه درمان را پیدا و  کنگره۶۰، درمان اعتیاد و احیای انسانی را تاسیس کردند.

اعتیاد حقیقتی است که بوده، هست و خواهد بود؛ برای پیدا شدن راز و کشف حقیقت باید رمز و صورت‌مسئله اعتیاد پیدا شود. اعتیاد برای جهانیان یک راز است و متدDST رمز اعتیاد که توسط آقای مهندس دژاکام کشف و مشخص شد که اعتیاد بیماری اپی ژنتیک است و با درمان جسم، روان و جهان‌بینی هم به درمان و  تعادل می‌رسد. حقیقت در جهان هستی این است، که انسان موجودی است ادامه‌دار و برای تکامل نیاز به آموزش جهان‌بینی و کاربردی کردن آن دارد. وادی ها به من تفکر درست، حرکت، فرمان عقل،تغییر، تبدیل، عبور از گذرگاه‌های سخت تا رسیدن به عشق و محبت بلاعوض را آموزش می‌دهند؛ چیزی که از انسان باقی می‌ماند محبت است؛ چون هر چیزی که در جهان هستی وجود دارد از بین می‌رود و همه چیز به صورت امانت در دستان ما است، تنها چیزی که می‌ماند عشق و محبت بلاعوض است.

حقیقت این است که تخریب من به عنوان همسفر از مسافرم بیشتر است. جسم، روان و جهان‌بینی من همسفر در اثر افکار و اندیشه‌های منفی و نیروهای بازدارنده تخریب شده است. حال با پیدا شدن راه خواسته درمان اعتیاد را دارم؛ بنابراین باید تمام وجودم حرکت باشد و نگذارم نیروهای بازدارنده و منفی با القای افکار منفی غلبه کنند و مانع حرکت من شوند. بعد یافتن راه برداشت من به عنوان همسفر از حضور در لژیون و کنگره۶۰ چیست؟ چه‌طور می‌توانم بعد از یافتن راه برداشت درست و صحیح را داشته باشم؟ می‌توانم با تفکر درست و پذیرش مسئولیت، باحضور به موقع در کنگره، فرمانبردار بودن، خدمت، شرکت در آزمون‌های کنگره۶۰، ورزش در پارک، برداشت و دریافت‌های مناسبی از راه داشته باشم و از مسیر لذت ببرم.

وادی هفتم وادی بایدها و نبایدهایی است که مرا به حقیقت می‌رساند. خواسته تنها برای مسیر حرکت کافی نیست باید حرکت کرد؛ وقتی مسیر کنگره۶۰ را از میان راه‌های متعدد برای درمان اعتیاد و احیای خانواده‌ام انتخاب کرده‌ام باید حرکت کنم و در مسیر حرکت از قدم‌هایی که برمی‌دارم برداشت‌های درستی داشته باشم؛ اگر با اینکه مدت زیادی از حضورم می‌گذرد و حالم خوب نیست و تغییری نکرده‌ام؛ باید از خودم بپرسم چرا این اتفاق می‌افتد، جزء کدام دسته هستم و مطمئن باشم چون برداشت درستی از مسیر حرکت ندارم به حال خوب و آرامش نمی‌رسم. وادی هفتم مشخص کرد که یافتن راه از  اصول و واجبات حرکت در تمامی مسائل حیات می‌باشد؛ اما برای لذت بردن از این راه باید برداشت‌هایی داشته باشیم. برداشت‌ها مانند تابلوهایی هستند که در مسیر حرکت، راه را برای رسیدن به مقصد با ظاهری مناسب نمایان می‌کنند. برای داشتن برداشت از مسیر باید آموزش بگیریم تا به دانایی برسیم.


اهدای نشان وادی هشتم راهنما همسفر معصومه

مرزبان کشیک: همسفر عاطفه
عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)
تایپ: همسفر پروین رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)
ارسال: همسفر فاطمه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر احمد-اراک

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .