English Version
This Site Is Available In English

بخش مهمی از این وادی یافتن راه است

بخش مهمی از این وادی یافتن راه است

چهاردهمین جلسه از دوره بیستم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی تخت‌جمشید شیراز با استادی همسفر زهرا، نگهبانی همسفر نجمه و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه "وادی هفتم و تأثیر آن روی من" در روز دوشنبه ۱۷ شهریورماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

شاکر و سپاسگزار خداوند هستم که امروز توفیق حضور در این جایگاه را پیدا کرده‌ام. ابتدا لازم می‌دانم از آقای مهندس و خانواده محترمشان صمیمانه تشکر کنم که با عشق، ایثار و از خودگذشتگی، بستری فراهم کردند تا من و امثال من بتوانیم به حال خوش و آرامش برسیم.

عنوان وادی هفتم چنین است:
«رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است: یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌نماییم.»

وادی هفتم، همچون دیگر وادی‌های کتاب عشق به ما قوانین هستی را می‌آموزد؛ قوانینی که اگر آن‌ها را بشناسیم و به کار بگیریم، قادر خواهیم بود از گذرگاه‌های سخت و پرچالش زندگی عبور کنیم. در غیر این صورت، مانند بسیاری از انسان‌ها، ممکن است در میانه راه گرفتار شویم و از مسیر اصلی منحرف گردیم.

ما تاکنون شش وادی را پشت سر گذاشته‌ایم: از وادی اول تا چهارم، بر تفکر و تأمل تمرکز کردیم. در وادی پنجم آموختیم که باید اندیشه‌هایمان را از قوه به فعل درآوریم و در وادی ششم، فرمان‌برداری از عقل و پذیرش حاکمیت آن را یاد گرفتیم.

اکنون در وادی هفتم، سخن از کشف حقیقت است؛ حقیقتی که همواره وجود داشته و خواهد داشت. نخستین و مهم‌ترین مصداق این حقیقت برای ما خداوند متعال است؛ وجودی مطلق، تغییرناپذیر و ابدی، همچنین درمی‌یابیم که علم، چیزی جدا از حقیقت نیست؛ بلکه در کنار قوانین هستی، مانند تغییر، تبدیل و ترخیص، همواره در حال جریان و حرکت است.

بخش مهمی از این وادی، یافتن راه است.
در طول زندگی، ما دائماً در برابر دوراهی‌ها و انتخاب‌های مختلف قرار می‌گیریم. بسیاری از انسان‌ها به‌ویژه آن‌هایی که درگیر اعتیاد بوده‌اند، به دلیل انتخاب نادرست به بیراهه رفتند و در تاریکی‌ها غرق شدند. آن‌ها بارها برای رهایی تلاش کردند؛ اما چون مسیر درست را نمی‌شناختند، در دام ترک‌های غلط، رنج مضاعف و ناامیدی افتادند؛ برخی حتی کارشان به خودکشی رسید؛ زیرا جسم و جانشان به تعادل نرسیده بود.

آقای مهندس به زیبایی می‌فرمایند:
«قفل‌سازان بسیارند؛ اما کلیدسازان اندک‌اند.» بسیاری هستند که برای ما مشکل ایجاد می‌کنند؛ اما تعداد کمی از افراد راه‌حل ارائه می‌دهند و مسیر رهایی را می‌شناسند.
در وادی هفتم انسان‌ها به دو گروه تقسیم می‌شوند:
خردمندان: کسانی که ابتدا می‌اندیشند، سپس سخن می‌گویند.
کم‌خردان: کسانی که بدون تفکر، لب به سخن می‌گشایند.

خردمندان می‌دانند که گنج هر انسانی در درون خود او نهفته است و این گنج جز با تفکر، راستی، درستی و پیمودن مسیر حق، آشکار نمی‌شود.

امروز من از صمیم قلب شاکر و سپاسگزار خداوند هستم که درهای رحمت و نور کنگره۶۰ را به روی ما گشود. همچنین از آقای مهندس تشکر می‌کنم که با کشف روش علمی و منحصربه‌فرد DST راهی برای رهایی همسفران و مسافران ما فراهم کردند تا از تاریکی به‌سوی روشنایی گام برداریم و طعم واقعی آزادی، آرامش و زندگی سالم را بچشیم.
از اینکه با سکوتتان من را همراهی کردید از همه شما سپاسگزارم.


رهایی ۴۰ سی دی همسفر فاطمه و همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر مریم

رهایی لژیون تغذیه سالم همسفر صغری و همسفر رقیه رهجوی راهنما همسفر سپیده

رهایی لژیون تغذیه سالم همسفر نسرین و همسفر مارال رهجوی راهنما همسفر زهرا

رهایی لژیون تغذیه سالم همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر اعظم

دریافت نشان پیمان همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر آمنه

انتخاب همسفر لادن به عنوان نگهبان جدید کارگاه آموزشی همسفران

مرزبانان کشیک: همسفر زهرا و‌ مسافر بیژن
عکاس: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر مهسا (لژیون نهم)
تایپیست: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر آمنه
ویرایش: همسفر نرگس دبیر سایت
ارسال: همسفر زهرا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی تخت جمشید شیراز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .