English Version
This Site Is Available In English

سخن گفتن خود تعیین مسیر است

سخن گفتن خود تعیین مسیر است

رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است: یکی یافتن راه، دیگری آنچه برداشت می‌نماییم. ما انسان‌ها برای اینکه به حقیقت برسیم باید اول راه آن را پیدا کنیم، ما می‌دانیم که هر مشکلی یا هر کاری که می‌خواهیم انجام دهیم یک راه حلی دارد و ما با تفکر درست باید آن راه را پیدا کنیم وقتی که راه برای ما نمایان شد آن موقع به حقیقت می‌رسیم.

اما وقتی که به حقیقت رسیدیم مهم آن است که ما در مورد آن موضوع چه چیزی برداشت می‌کنیم، آقای مهندس در کتاب عشق وادی هفتم می‌فرمایند؛ که برای باز کردن قفل هر دری باید اول کلید آن را پیدا کنیم و بعد با کلیدی که در دست داریم آن را باز کنیم. اگر بخواهیم در مورد کنگره این وادی را باز کنیم این است که آقای مهندس راه درمان اعتیاد را پیدا کردند و به حقیقت که رهایی افراد مصرف کننده بود رسیدند، آن هم درمان قطعی که علاوه بر جسم بلکه روان و جهان بینی و نگرش آنها به خود و جامعه و کل هستی درمان می‌شود.

من وقتی که وارد کنگره شدم در واقع راه را پیدا کردم اما مهم آن است که من چه برداشت می‌کنم از آمدنم به کنگره!؟آیا فقط افکارم را متمرکز کرده‌ام که مسافرم درمان شود؟! یا با قبول کردن حرف راهنمایم به کار خود مشغولم، به آموزش‌های خود فکر می‌کنم؟! پس برداشت خیلی مهم است. آقای مهندس  در این وادی انسان‌ها را به دو گروه کم خرد و خردمندان تقسیم کرده است.

کم خرد، انسان‌هایی هستند که اول حرف می‌زنند و بعد تفکر می‌کنند ولی انسان‌های خردمند افرادی هستند که اول فکر می‌کنند بعد حرف می‌زنند. سخن گفتن خود تعیین مسیر است. خردمند می‌داند که برای یافتن هر راهی اول تفکر و بررسی کند تا راه مستقیم را پیدا کند و راه مستقیم راهی است که انسان‌ها را به مقصد راستین می‌رساند و از نشانه‌های راه مستقیم رسیدن به هدف و مقصد با وضعیت مناسب است.

ما در کنگره به وسیله وادی‌ها یاد گرفتیم که قبل از هر کاری اول فکر کنیم و تمام جوانب آن را بررسی کنیم، از خودمان بپرسیم آیا این کار یا حرفی که من می‌خواهم بزنم خوب است یا بد؟! آیا مرا به مرغزار و صلح و آرامش می‌رساند یا به مسلخ می‌برد؟! همه ما در زندگیمان در سر یک دوراهی قرار می‌گیریم و اکثراً هم می‌خواهیم خیلی زود و یک شبه به خواسته‌مان برسیم و خیلی از افراد به علت تفکر نادرست و نقطه تحمل پایین راه را اشتباه انتخاب می‌کنند و به نتیجه‌ای مطلوب هم نمی‌رسند.

همین درمان اعتیاد، خیلی از افراد می‌آیند زمان درمان مسافر که ۱۰ الی ۱۱ ماه است آن را قبول نمی‌کنند و می‌خواهند در عرض ۲ الی ۳ هفته به رهایی برسند، از کنگره دور می‌شود چون فکر نمی‌کنند و کوتاه‌ترین راه را انتخاب می‌کنند و در نتیجه به بن‌بست می‌خورند. پس ما در این وادی دانستیم که قبل از هر کاری باید تفکر کرد و راه را پیدا کرد و شروع به حرکت درست کرد تا به حقیقت موضوع برسیم و همینطور به آرامش و نتیجه مطلوب برسیم.

نویسنده و تایپ: همسفر منیژه رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون ششم)
ویرایش: همسفر معصومه رابط خبری (لژیون ششم)
ارسال: همسفر فرنوش رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حکیم هیدجی 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .