English Version
This Site Is Available In English

راه درست صراط مستقیم است

راه درست صراط مستقیم است

جلسه چهاردم از دوره سی و نهم سری کارگاه‌های آموزشی، خصوصی مسافران کنگره۶۰ نمایندگی شیخ‌‌بهایی اصفهان با استادی مسافر مصطفی و نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر قدرت با دستور جلسه «وادی هفتم، رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است یکی یافتن راه و دیگر آنچه برداشت می‌کنیم » در روز یکشنبه ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

 

  • خلاصه سخنان استاد:
  • سلام دوستان، مصطفی هستم یک مسافر
  • خداوند بزرگ را شاکرم که به من فرصت داد تا در این جایگاه قرار بگیرم و خدمتگزار باشم. همچنین از ایجنت محترم، مرزبانان گرامی، نگهبان جلسه و راهنمای عزیزم آقای باقرزاده کمال تشکر را دارم.
  • همان‌طور که می‌دانید، دستور جلسه این هفته «وادی هفتم و تأثیر آن بر من است».
  • در وادی هفتم به این نکته کلیدی اشاره می‌شود که رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز نهفته است: یکی، یافتن راه درست و دیگری، آنچه از آن راه برداشت می‌کنیم.
  • پیدا کردن راه درست و صحیح در دوران مصرف برای همه ما بسیار دشوار بود. من ۳۵ سال مواد مخدر مصرف می‌کردم و هر کاری را که بر اساس خواسته نفس اماره‌ام بود، انجام می‌دادم؛ اما آن راهی که می‌رفتم، درست نبود. اگر می‌خواستم راه درستی را انتخاب کنم، همان اعتیاد و مواد مخدر مانع آن می‌شد؛ زیرا بر بدن من مسلط بود و به‌ جای عقل حکم می‌داد و به‌ طورکلی، فرماندهی شهر وجودی‌ام را در اختیار گرفته بود.
  • قبل از اینکه به کنگره بیایم، مشکلات زیادی داشتم. تخریب بالا، اعصاب، روح و جسمم در وضعیت نامناسبی بود. تا زمانی که وارد کنگره۶۰ شدم. پس از ورود به کنگره۶۰ و طی سه جلسه ابتدایی، نیروهای القاءکننده بسیار کمک‌کننده بودند؛ کسانی که برای معرفی خود و رهایی‌شان بالا می‌آمدند، من واقعاً از آن‌ها درس گرفتم. خیلی خوشحال می‌شدم و با خودم می‌گفتم: یعنی یک روزی می‌شود من بروم بالا، خودم را معرفی کنم؟
  • خدا را شکر با آموزش‌هایی که آقای مهندس دژاکام در اختیار ما گذاشتند، واقعاً به این حال خوب و انرژی‌ای که در تمامی سال‌های مصرف از خودم دریغ کرده بودم، دست یافتم.
  • انسان‌ها در بسیاری از موارد زندگی به یک دو راهی می‌رسند، درست مثل مواد مخدر مصرف کردن. یک راه درست است و یک راه تخریب. راه درست به صراط مستقیم می‌‌رسد و راه دوم که به بیراهه یا به مسلخ می‌کشاند؛ گاهی اوقات زمان زیادی می‌برد تا انسان آن راه درست را یاد بگیرد.
  • تنها راه درست و حقیقی را اینجا در کنگره۶۰ تجربه می‌کنیم؛ راهی که یقیناً همان صراط مستقیم است.
  • واقعاً من در خانه همیشه درگیر بودم. با خود می‌گفتم: خدایا، این چه کاری بود جلوی پای من گذاشتی؟ این چه راهی بود؟ در واقع قبل از آشنایی با کنگره۶۰، همه تقصیرات را گردن این و آن می‌انداختم؛ اما اکنون، می‌دانم که تنها خود من مقصر بودم. باید در راه و مسیری که قرار می‌گیریم، درست بودن آن را با کمک عقل خودمان بسنجیم.
  • آقای مهندس دژاکام می‌فرمایند: «کنگره مسیر و راه درست درمان اعتیاد و چگونگی طی کردن آن مسیر را مشخص نموده است؛ تنها کافی است شخص بداند خودش این مسیر را می‌بایست طی کند».
  • اگر بخواهیم با ضدارزش‌ها راه خود را ادامه دهیم هرگز اجازه نمی‌دهند که ما به مقصد و رهایی برسیم. ما اینجا گرد آمده‌ایم تا به رهایی دست یابیم.
  • خداوند را شاکرم که شاهد رهایی واقعی عزیزانی هستم که به آن رسیده‌اند؛ از لذت و حال خوش آن‌ها لذت می‌برم و در کنارشان، حال خوش خودم نیز دو چندان می‌شود. من ۳۵ سال بود نمی‌توانستم از خانه خارج شوم؛ اما اکنون هر شب به همسر و فرزندانم می‌گویم: بیایید بیرون برویم. این انرژی که در ۳۵ سال گذشته از من دریغ شده بود را در شش ماه رهایی‌ام به دست آوردم و از این بابت خداوند را سپاسگزارم.
  • انسان زمانی که راه درست را پیدا می‌کند، باید این را بداند که تنها طی کردن راه به‌ تنهایی مؤثر نیست؛ بلکه چگونگی طی کردن آن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. حال از خود می‌پرسیم: ما در کنگره چگونه این مسیر را طی کردیم؟ چگونه باید قوانین را اجرا کنیم و راه را بپیماییم تا به حال خوش، حقیقت و درستی دست یابیم؟
  • ما باید همواره برای رسیدن به رهایی در مسیر درمانی خود تلاش کنیم تا به آن حال خوش برسیم. این موارد عبارت‌اند از: فرمان‌برداری از راهنما، مصرف به‌ موقع و به مقدار تعیین‌ شده دارو، رعایت نظم و انضباط جهت حضور به‌ موقع در جلسات، نگارش سی‌دی و رعایت تمامی قوانین و حرمت‌ها.
  • اگر در صراط مستقیم حرکت کنیم، می‌توانیم به حال خوش برسیم. اطمینان داشته باشید اگر راه درست را انتخاب کرده و در صراط مستقیم قدم نهاده‌ایم، لطف خداوند نیز شامل حال ما خواهد شد. باید بدانیم که اگر در طول درمان اعتیاد، همه چیز و همه موارد برایمان خوب پیش می‌رود و مناسب است به این دلیل است که در راه صراط مستقیم پا گذاشته‌ایم و حرکت می‌کنیم.

 

  • تایپ: مسافر رسول (لژیون۱)، مسافر رضا (لژیون۱۶)
  • ویراستاری: مسافر رضا (لژیون۱۶)
  • عکس: مسافر امیر (لژیون۱۰)
  • سیستم صوتی: مسافر علی (لژیون۱۰)، مسافر مهران (لژیون۴)
  • دیتا‌شو: مسافر محمدحسین (لژیون۱۹)
  • مرزبان خبری: مسافر محسن
  • تهیه و ارسال: مسافر حمزه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .